09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hey gidi gençlik :) evlimi şimdi o ous,
Ailesi ile eşi arasında denge kuramayan eşler ile evlilik çok zor be piyom,
Bi bakıma çekeceğin çilelerden kurtulmuşsun aslında

Ohh iyi yapmışsın içlerine oturmuştur
teyzenlerin komşusumuydu onlar, gitsen görürsün yine
aman salla gitsin :)

Gunaydın kızlar eskiler mazilerden konusuosunuz galibaaa

evet canım evlenseydim yanmıştım gerçekten çok çekerdim o aileden. yok hala evli değil canım maalesef. sakaryaya taşınmış orada oturuyor şimdi tek başına sanırsam. dier 2 kankası evli ama hatta birinin 2 çocuğu var yanılmıyosam.

içlerine oturmazmı canım ya. ingiltere ye gitmeme şok olmuşlardı zaten nasıl izin verdi eşin die.dedim güven meselesi zaten seven adam karısına destek olur kariyer konusunda aileside desteklerini esirgemedi dedim. ağızları çaık dinlemişlerdi. sürekli afrklı bi arabayla geliyorsun diyordu. dedim evet eşim arabalardan çabuk sıkılıyor. çatladıklarını biliyordum ama bende abartıyordum
evet teyzemlerin komşusu bizde 7-8 yıl teymezmlerin üst katında oturduk. solumuzda ousların binası sağ yağışık dairemizde abisi ve yengesinin eviydi. konuşulanlar bile duyuluyordu o derece.
görmek istemem artık ama hiçbirini utanırmki

Gunaydın kızlar eskiler mazilerden konusuosunuz galibaaa

eve canım sebatiye ablayı dinledikten sonra benmde anılaım depresşti. bu arada yengesi anlamsın die benm adımı burcu die kaydetmişti telefonuna bu ous. bende kızımın adını birce ve burcu istiyorumya bununda anısı yok değil açıkçası. ama o bunu hatırlamaz bile belki.
bu arada o yenge bide bana anlatıyordu burcu diye bi kızla konuşuyor falan die...

sonra bigün beni aramışlardı bende bilmiyordum onun numarasını aa senmisin demişlerdi yakalamışlardı bizi

çatlasınlar böylelerini çatlatmak lazım zaten.
Çocuk ailesinden kaçmıştır belkide piyo :)

filimlerdeki gibi olmuş :)))))
Seboş ablanınkinin değişik versiyonu
Aradaki fark sen geçmişe takılıp kalmıyorsun piyoo :)

Acil durum olunca ni çıkış yapmıştım
Öhöm öhöm devam ediyim

Evet Sebatiye abla kocasını çok seviyo
Aşık olup evlenmiş
Şaban aklına bile gelmiyomuş ta
Evlenip dibine yerleşince sinir olmuş
Hani isteyince evlenebiliyomuş diye bi de bula bula bu sokağımı buldu diye gördükçe anılar depreşmiş

Evet biz de öyle dedik
O sana öyle geliyo, melek filan değil gelinin dedikodusunu yapıyo
Sana da gaz veriyo
O gelin sen olsan görürdün sen melek mi değil mi dedik

Ous ne guzel isim takmissin cnm kinin adıdaaa antonyo heheeh yakalandınız yani aman olsun

çatlasınlar böylelerini çatlatmak lazım zaten.
Çocuk ailesinden kaçmıştır belkide piyo :)

bncede az bile onlarada şimdi başım eğik kaldı orası ayrı. neyse ama ben de lafı geçerse ben ousla anlaşamadım ailesiyle sıkıntım yok derim. hala görüşüyoruz derim laf söyletmem yinede pislik değilmi
kesin canım ailesi fena. hele yengesi çok kötü ya. eşiyle ilk gecelerini, doğumgünlerini falan anlatmıştı kocası şöyle yapmışta böyle yapmışta. bende ousa anlattım dedim doğumgününde abin böyle böyle sürpriz yapmış gülmeye başladı. saçmalamış hayatta öyle bişey yok demişti. birde bu yenge nişanlıyken bunlar istemeye gitmiş vermezseniz kaçırırz demişler kaçmıştı.
ousta her zaman yengemden uzak dur sakın muhatap olma çok tehlikeli derdi. yanyanayken pek laf söyletmezdi de zaten. ama o gelin kaynana görümce üçlüsü benim ömrümü yerdi
geçen yılki tatilde de ben illa sapancaya gidelim dmeiştim benm ex kocaya çünkü merak ediyordum nasıl bir yerde yaşıyor diee. baktığım yerlerde aklıma geldi acaba buradamı oturuyor diee. aslında bende de bazı psikolojik sorunlar var sanırım.

sende aranıyon laaa

Ak partiliyiz Ak partili Hloo - izle indir payla

anılllaaarr şimdi gözümde canlandıılarrr

Acıklı yani he mi
Aman sallayın gitsin nasip denen bişey var

Bence hem anılarınızdaki kişilerle olmadığınızdan gözünüzde büyüyo
Hayalleriniz gibi kalacak zannediyosunuz
Yani onlarla evlenseniz bence onlarında hayallerinizdkei kadar kusursuz olmadığını görürdünüz
Evlilik kimle olursa olsun zor zanaat
Genel olarak diyorum Sovr ile alakalı değil

Ous ne guzel isim takmissin cnm kinin adıdaaa antonyo heheeh yakalandınız yani aman olsun

o ne ki :))
bunlar abisine dükkan açmıştı yaz tatillerinde bu kalıyordu dükkanda. dükkanın birde iç bölmesi var wc tarafı. bizde içe geçmiştik ma sadecene öp..yordk . bunun ablası yengesi ve çocuklar gelmezmi 3 çocuk yani. bu çktı hemn ben içerde kaldım. bi içeri geçelim deseler yandık yaniii. bu hemen karşıda bi milyoncu vardı oraya gönderdi bunları bende çıktım snra aa sendemi burdaydın dediler gelince bozuntuya vermeden ama görmemişlerdir kesn oradan çıktığımı. bacaklarım titremişti rezil olucaz diee
ne anılar bee peh pehhhhhh

şu an boşlukta olduğundan kaynaklanıyordur

yada o yengenin gıcıklığına evlen adamla kalpten gitsin tüm sülale kurtulsun , son kötülüğünü öyle yaparsınnn

ay koppptummmmmm
hakikaten kafayı yerler. biz kızken istemedik boşandı geldi gül gibi oğlana die. sülale konuşmaz annesi hakkımı helal etmem der evlendirmez bizi bee

bu arada bu bahsettiklerim olduunda ben 19-20 yaşlarındaydım. geçti o günler yanlış anlaşılmasın artık öyle biri diilim

bende anlatiimm ,

ünv de başlayan 5 yıllık masum aşkk ilk sevgilimdi, biraz güvensiz tutuk sınıfta kalmış birisiydi,

tüm güvenini geri getirdim , gerekirse onun derslerini çalışır ona anlatırdım yeterki geçsinde güvensizliği artmasın diye,

okul malüm her gün dipdibeyiz, tüm sülale tarafından tanınıyorum çok seviyoruz birbirimizi,

herşeyiyle tam evlenicez onla açtım gözümü onla kapıycam diyorum herşey toz pembe ya

5. yılın sonlarına doğru elimi tutmamaya başladı yolda yürürken ama önemsemedim nasılsa biz ayrılamazdık aklıma kötü bişi gelmiyo tabi

bi akşam evdeyim duştan çıktım odadayım telde bir mesaj ayrılalım gözümden yaşlar boşaldı istemsiz hatta annem yüzün morardı birinemi bişi mi oldu dedi nasıl anlatacağımı bilemedim ,

10 dk sonra aradı o ağlıyo ben ağlıyorum özürler aflar

neyse düzeldi derken hala bana soğuk ve bana yıllar önce demişti ki eğer seni bir gün aldatırsam tek gecelik dahi olsa elini tutamam yüzüne bakamam , aklıma bu geldi benim ama yakıştıramadım da bu arada soğukta olsa devam ediyoruz görüşmeye

bi akşam otururken dedi ki senden ayrılıcam ama ağlarsın diye kıyamıyorum hiç sesimi çıkarmadım çünkü konuşsam ağlıcam sonra otobüs durağına yürürken de evlenince evimizin perdeleri şu renk olsun diyodu dengesiz hiç yorum yapmadım çünkü o gece bana ayrılık mesajı geliceğini biliyorum

eve gittim teli kapadım kafamı koyduğum gibi uyudum sabah teli açtım umduğum gibi ayrılık mesajı sıkılmış paşa

hiç cevap yazmadım sadece 2 gün sonra sen beni elde bir gördün ama şimdi sen eksi 5 sin diye mesaj yazdım öyle olsun demiş gülen surat koymuşş

o mesajdan 1 hafta sonra ağlaya ağlaya aradı dedim sakın bi daha arama ,sonra aylarca sürekli ulaşmaya çalıştı , arkadaşlarının omzunada ağlıyomuş naptım ben diye ama iş işten geçmişti artık 1 yıla yakın koşturdu ama artık olan olmuştu

sonrakiler kısa sürdü zaten anlatmaya değmez

öyle cnm zatne onlarla yaşanmamışlıklar var diye gözünde büyüyor kimi insanın evlenseydik şu an böyel düşünüyor olmazdı çoğu insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…