bu arada bizde o ousla 1.5 yıl çıktık. ankarada okuyordu ben gidiyordum o geliyordu gizli gizli eşyaları emanete bırakıp benimle buluşuyordu eve akşam gidiyordu. otogara gidiyorum diyip benmle buluşup öyle gidiyordu fln. çok güzel günlerimiz oldu ama saçma bişi yüzünden ayrıldık. bide pek güvenilmezdi gözleri fıldır fıldırdı birde 2 arkadaşı vardı biri pi. sürekli kız peşinde flnbunuda yoldan çıkartıyordu.. ilk zamnlar çok üzüldüm ama snra alıştım. ilk onu sevmiştim ama ben aşık olmuştum ona. çok değiştirdi olgunlaştırdı beni. liseden beri peşimdeydi üni 1 de konuşmaya çıkmaya başlamıştık. ben bilerek otobüsten erken yada geç iniyordum aynı yoldan yürümemek için oda nerde inerse insin yolunu değiştirip karşıma çıkıyordu. ekilerde kaldı o günler. az güzellikler yapmadı bana hey gidi heyyy. dgünümde bana sürpriz yapmıştı gelip. hırka almıştı, kolye vede cd yapmıştı tee yıl 2005-2006. hey gidi hey ne günlerdi be. arada bakarım face ine hala filinta gibi artist..
evetkesin olarak evlendiğimden emin olmak içindir. hatta çok şanslısın dedi bana eşinin ailesi çok seviyor seni dedi. evet dedim karşılıklı bende onlardan o sevgiyi görünce saygıda asla kusur edemem.
teyzemlerin mevlüdü vardı bunlarda gelmişti. evliydim o zamanlar. yengesşi hemen geldi evlilik nasıl falan die. ballandıra ballandıra anlatmıştım harika çok iyi bi kaynanm var sürekli bana hizmet eder, çayımı bile bana doldurtmaz işten geldin yorgunsun ben sana koyarım der dedim. ağızları açık dinlemişlerdi
ama mazide kaldı. boşandıktan sonrada teyzemlere gitmedim hiç onlarıda görmedim
hey gidi gençlik :) evlimi şimdi o ous,
Ailesi ile eşi arasında denge kuramayan eşler ile evlilik çok zor be piyom,
Bi bakıma çekeceğin çilelerden kurtulmuşsun aslında
Ohh iyi yapmışsın içlerine oturmuştur
teyzenlerin komşusumuydu onlar, gitsen görürsün yine
aman salla gitsin :)
Gunaydın kızlar eskiler mazilerden konusuosunuz galibaaa
evet canım evlenseydim yanmıştım gerçekten çok çekerdim o aileden. yok hala evli değil canım maalesef. sakaryaya taşınmış orada oturuyor şimdi tek başına sanırsam. dier 2 kankası evli ama hatta birinin 2 çocuğu var yanılmıyosam.
içlerine oturmazmı canım ya. ingiltere ye gitmeme şok olmuşlardı zaten nasıl izin verdi eşin die.dedim güven meselesi zaten seven adam karısına destek olur kariyer konusunda aileside desteklerini esirgemedi dedim. ağızları çaık dinlemişlerdi. sürekli afrklı bi arabayla geliyorsun diyordu. dedim evet eşim arabalardan çabuk sıkılıyor. çatladıklarını biliyordum ama bende abartıyordum
evet teyzemlerin komşusu bizde 7-8 yıl teymezmlerin üst katında oturduk. solumuzda ousların binası sağ yağışık dairemizde abisi ve yengesinin eviydi. konuşulanlar bile duyuluyordu o derece.
görmek istemem artık ama hiçbirini utanırmki
eve canım sebatiye ablayı dinledikten sonra benmde anılaım depresşti. bu arada yengesi anlamsın die benm adımı burcu die kaydetmişti telefonuna bu ous. bende kızımın adını birce ve burcu istiyorumya bununda anısı yok değil açıkçası. ama o bunu hatırlamaz bile belki.
bu arada o yenge bide bana anlatıyordu burcu diye bi kızla konuşuyor falan die...
sonra bigün beni aramışlardı bende bilmiyordum onun numarasını aa senmisin demişlerdi yakalamışlardı bizi
çok soruyorum ama şimdiki kocasını çok seviyo dimi sebatiye abla?
bence bu kaynana kafasını karıştırıyor. belki iyi niyetle dost olarak gördüğünden söylüyor ama yinede hiç doğru değil yaptığı. ayrıca böyle kişiler çok kötü. sebatiye abla evlense o adamla demekki sebatiye ablayıda çekiştirecekti başka kişilere. hiçmi farkında değil sebatiye ablayı ne kadar üzdüğünün.. çok yazık..
eve canım sebatiye ablayı dinledikten sonra benmde anılaım depresşti. bu arada yengesi anlamsın die benm adımı burcu die kaydetmişti telefonuna bu ous. bende kızımın adını birce ve burcu istiyorumya bununda anısı yok değil açıkçası. ama o bunu hatırlamaz bile belki.
bu arada o yenge bide bana anlatıyordu burcu diye bi kızla konuşuyor falan die...
sonra bigün beni aramışlardı bende bilmiyordum onun numarasını aa senmisin demişlerdi yakalamışlardı bizi
çatlasınlar böylelerini çatlatmak lazım zaten.
Çocuk ailesinden kaçmıştır belkide piyo :)
bncede az bile onlarada şimdi başım eğik kaldı orası ayrı. neyse ama ben de lafı geçerse ben ousla anlaşamadım ailesiyle sıkıntım yok derim. hala görüşüyoruz derim laf söyletmem yinede pislik değilmi
kesin canım ailesi fena. hele yengesi çok kötü ya. eşiyle ilk gecelerini, doğumgünlerini falan anlatmıştı kocası şöyle yapmışta böyle yapmışta. bende ousa anlattım dedim doğumgününde abin böyle böyle sürpriz yapmış gülmeye başladı. saçmalamış hayatta öyle bişey yok demişti. birde bu yenge nişanlıyken bunlar istemeye gitmiş vermezseniz kaçırırz demişler kaçmıştı.
ousta her zaman yengemden uzak dur sakın muhatap olma çok tehlikeli derdi. yanyanayken pek laf söyletmezdi de zaten. ama o gelin kaynana görümce üçlüsü benim ömrümü yerdi
geçen yılki tatilde de ben illa sapancaya gidelim dmeiştim benm ex kocaya çünkü merak ediyordum nasıl bir yerde yaşıyor diee. baktığım yerlerde aklıma geldi acaba buradamı oturuyor diee. aslında bende de bazı psikolojik sorunlar var sanırım.
filimlerdeki gibi olmuş :)))))
Seboş ablanınkinin değişik versiyonu
Aradaki fark sen geçmişe takılıp kalmıyorsun piyoo :)
Ben dün anlatmıştım anılarımı
işte bende bundan pek emin değilim :44::44:
anılllaaarr şimdi gözümde canlandıılarrr
Ous ne guzel isim takmissin cnm kinin adıdaaa antonyoheheeh yakalandınız yani aman olsun
şu an boşlukta olduğundan kaynaklanıyordur
yada o yengenin gıcıklığına evlen adamla kalpten gitsin tüm sülale kurtulsun , son kötülüğünü öyle yaparsınnn
Acıklı yani he mi
Aman sallayın gitsinnasip denen bişey var
Bence hem anılarınızdaki kişilerle olmadığınızdan gözünüzde büyüyo
Hayalleriniz gibi kalacak zannediyosunuz
Yani onlarla evlenseniz bence onlarında hayallerinizdkei kadar kusursuz olmadığını görürdünüz
Evlilik kimle olursa olsun zor zanaat
Genel olarak diyorum Sovr ile alakalı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?