09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay koppptummmmmm
hakikaten kafayı yerler. biz kızken istemedik boşandı geldi gül gibi oğlana die. sülale konuşmaz annesi hakkımı helal etmem der evlendirmez bizi bee

piuyooo kopardın beni sesli kahkaha patlattım sahneler gözümde canladınn :)
çok neşelisin bugün maşallah,

İnadına evlensen aile birbirne girer hee :)))

Sapanca bu arada çok güzel sen ex koca ile nerde kaldın orda günübirlik mi gittin ?
Maşukiyede alabalık tesislerini çok severim.

ay koppptummmmmm
hakikaten kafayı yerler. biz kızken istemedik boşandı geldi gül gibi oğlana die. sülale konuşmaz annesi hakkımı helal etmem der evlendirmez bizi bee

yada herşeyi ayarla nikah masasına bırak ayy ne kötüyüm yaa hayali bile kötüü , kan davasıdan gümbürtüye gidersin valla tövbeler tövbesi

Anoww öpüsürken mi yakalanıyordunuz sen gene kadınlara biz babama yakalanabilirdik antonyomlaa
Ayni is yerinde calısıyoruz babamin sirkette düsün opüsürken babama yakalanma ihtimalimizi

ben küçükken adanalı sevgilim olsun ona aman adanalı canım adanalı ben sana yandım güzel delikanlı diye şarkı söylemek isterdim

ben küçükken salakmışım galiba :26:

Ah geçmişlere gittim, bende benzer bir hikayenin kahramanıyım ilk aşkımla evlenicem hiç ayrılmıcaz sanırdım,
Ama hayat toz pembe değil işte, ex ous beni cepte sandı galib her koşulda,
Cebin delik olduğunu, içinden bir gün düşeceğimi benden yediği tekmeyle anladı sanırım :))))

Son düzenleme:
ben küçükken adanalı sevgilim olsun ona aman adanalı canım adanalı ben sana yandım güzel delikanlı diye şarkı söylemek isterdim

ben küçükken salakmışım galiba :26:

Puhahaha sovr

İyi ki Konyalım şarkısından esinlenmedin

eee anlayınca iş işten geçiyoo

ama sonra bakınca iyiki olmamış diyorum demekki sıkılabilen bi bünyesi varmış

ya evlenipte sıkıldım deseydi, hoş şimdide geleceğimizi bilmiyoruz ama

en azından bi darbe görmeden evleniyoruz ( yani çoğu kişi arada darbe yiyip olsun diyenlerde vardır elbet )

mesela benim ark. 10 yıllık sevgilisiyle evlendi kaç kere aldatıldı , küfür hakaretin bin bin para ama takıntı yapmıştı o çocuğu, gerekirse ilerde boşanırım ama evlenicem illaki diye

ayy belalırarı sormna yaaa,
Otobüste bile bi amca oğluna dünür çıkmıştı
ahaha aklıma geldikçe gülerim :)))))))))))

Onlar neyse de
Benim peşimde psikopat biri vardı
Ya benimsin ya toprağın modunda
Hep beni takip ederdi, arkadaşlarıyla
Ve onlarda 18 e gelen evlenirmiş
Hala bekar şimdi

bastırmak için nişanlanmıştırr sen bi ara onlara giderken telefonun çalan müziğini o şarkı yap da bilmiyosa da öğrensin

Onun bilmediği mi var
Hem zaten nişanda çaldılar bu parçayı gülmemek için kendimi zor tutum

evet var öyle takıntı yapan tipler,
Haklısın ilerisi muamma ama darbe yiyip evlenmekde ayrı bi risk.
Benim arkadaşımda 8 yıllık sevgilisiyle evlendi, 1 aylık evliyken boşanıyorlardı nerdeyse,
Şimdide hır gür içinde yaşıyorlar,
Evliliğin zorlukları sorunlarıda olsa en azından eşimden darbe yemeden evlendim Allah pişman etmesin.

ex ousun sevgisinden şüphem yoktu ama anlaşamadığımız noktalar yüzünden ayrılık çanları çalıyordu.

Bende de huy var, birlikte iken sonuna kadar sabır ederim beklerim ama bardak dolduktan sonrada çeker giderim,
Birlikteyken krediyi sonuna kadar tüketirim.

Son düzenleme:
canım biz tura çıkmıştıkya o zmn gittik. sabah sapancaya kahvaltıya gttik orada bursaya doğru ilerledik işte. kalmadık. ama ex benim onu sevdiğimi biliyordu. günlüğümde okumuştu ankaralara gitmişsin ınun için demişti. tek onu sevmiştim dedim exe ama sakaryada olduğunu bilmiyordu bilseydi gitmezdi tabiiki
yada herşeyi ayarla nikah masasına bırak ayy ne kötüyüm yaa hayali bile kötüü , kan davasıdan gümbürtüye gidersin valla tövbeler tövbesi
nikah masasına oturturlarmı beni onunla. aslaaaaaaaaa!!!
oturursak gelmezler kesinlikle onu silerler. bende öyle bi evlilik istemem zaten. sonra vicdan azabı çeker bende çok üzülürüm daha çok vicdan yaparım benm yüzümden oldu die...
Anoww öpüsürken mi yakalanıyordunuz sen gene kadınlara biz babama yakalanabilirdik antonyomlaa
Ayni is yerinde calısıyoruz babamin sirkette düsün opüsürken babama yakalanma ihtimalimizi
seninki daha fenaymış abbooooo
ama bununda yengesi maşallak ayaklı gazete özt geçerdi herkese.

birde bunun alt katında amcasının oğluna istiyordu öteki yengesi beni. ama olabilecek gibi değildi çünkü anlkaraya gittiğimde o çocukla aynı evde kalıyorlardı bilyordu benm amcasının oğluyla sevgili olduğumu asla kabul etmezdi. bende dedim yengesie sakın ona böyle bişey söyleme bu iş asla olmaz die.

işte bakış açıları ne farklı insanların. biri bana ne gözle bakıyor, diğeri ne gözle.. halbuki ben aynı benim. ikiside aynı ölçüde tanıyor beni..

bende de var o huy , o exten ayrıldım o gece annemler anlamasın diye kuzenime gittim sabaha kadar uyumadım ağladım,

sabah 5 te de bu gece den sonra o adam için hiç ağlamıycam dedim ve ağlamadım ertesi gün başkasıyla başladım

laylaylom sonra da aklımda ne x kalmıştı ne de başka bişi izleri vardı tabi, aklıma geldikçe gezmeye giderdim

eve giremezdim ağlamadım ama çok içime attım, sanki benden sıkılan adam için ağlarsam kendime ihanet ediyomuşum gibime geliyodu

sonra da eşim girdi zaten hayatıma şimdi geçmişi ben yaşamamışım başkasının hatıraları gibime geliyo

dimii,,, banada öyle geliyor sanki başkasının hikayesi gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…