Yapmayin bunu kendinize. Kizinizi dusunun. Onun icin saglikli olun. Kan sekeriniz dusuyor galiba fazla karborhidrat dan dolayi13.10.2021 91,1 Düne göre 300 gram gitmiş.
Bugün ise diyetime hiç dikkat edemedim. Dün aldığım kurabiyeleri yedim. Çay ekmek zeytin yedim. Bir paket gofret yedim. 3 adet muz.Yanında çikolata ceviz vs yedim. Yedim de yedim yani... Yarına kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. Ayrıca bu hafta pilates de yapamadim. Okuldan dönünce o kadar yorgun oluyorum ki kızıma ancak yetebiliyorum. Ekstra evde hiçbir şey yapamıyorum. Okuldan geliyorum kızımla ilgilenme sağı solu toplayıp evi süpürme yemek bulaşık derken işte gece 12: 00 olmuş yine. Bakalım yarın nasıl geçecek?
Tatlim başlangıcından beri 5 kilo gitmiş14.11.2021
89,1
Kilo vermek için epey gayret ediyorum. Bir başlasam gerisi gelecek hissediyorum ama o kıpırdayış ilk hareket gelmiyor birtürlü... Bugün beni görenler sen çok incelmişsin dediler. Ben de hissediyorum. Kemerimi bir delik geriden bağlıyorum son zamanlarda. Pantolonlarım ise bollaşmaya başladı. Ama çok çok yavaş ilerliyorum. Hala 90 'a yakınım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?