09.10.2021 RESTRUCTURİNG

Beautido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
30
23
3
49
Çok mutsuzum.

Uzun zamandır çok mutsuzum.

Çok uzun zamandır 2014'ten beri çok kiloluyum.

Doğumdan sonra herkes gibi ben de zamanla yavaş yavaş veririm diyordum.

Veremedim.

Sonra zayıflamayı gündemime aldım Özellikle de 2019 dan beri ciddi ciddi gündemime aldım.

Peki ne oldu bu 2 yılda? 1 kilo dahi veremedim.

Bu akşam her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim. Buraya içimi dökeyim durumumu anlatayım. Belki de burası itici bir güç olur.

Artık harekete geçmeliyim. Korkunç kilo aldım. Yarın sabah tartılacağim ama 90 kiloyu epey geçtiğimi düşünüyorum. Boyum ise 158 cm civarı. Son 3 haftadır evdeyim covid oldum. Bu hastalıkla bir güzel zayıflarım sandım ama daha da şiştim.

Bu son zamanlarda kalbime de birşeyler oluyor. Yemek yedikten sonra kendime gelemiyorum başım ağrıyor. Bugün araba kullanırken de kalbimde birşeyler oldu. Yani sağlığımı da kaybetmek üzereyim.

Şu hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak fit olmak diyebilirim. Tabii ki öncelikle çoluk çocugunuza Allah sağlik sıhhat versin.

Uzun zamandır aynada gördüklerim yüzünden hep mutsuzum.
Aslında ben hep kilolu idim. Ama eskiden aynaya baktığımda gördüklerimden yine de memnundum. Kendimden iğrenmezdim.

Bu son 2 yıldır ise aynaya bakamıyorum bile. Hele son 2-3 aydır müthiş sarktım. Bir löpur löpur olma durumu oluştu. Selulitlerim coştu. Varislerim çıktı. Çenem yok artık. Aynaya bakınca ağlamak istiyorum. Her seferinde aynada yapyaşlı sarkmış buruşmus yerinden kalkamayan benim kesinlikle tanımadığım bir yüz ve vücut görüyorum.

Bu satırları yazarken diplerdeyim o kadar mutsuzum.

Inş bu bir başlangıç olur. Yarın sabah tartılayım , yeniden bir daha başlayayım.

10.10.2021 93,7
11.10.2021 92,1
12.10.2021 90,4
13.10.2021 90,1
14.11.2021 89,1
20.11.2021 88,6
01.01.2022 87,3

Son düzenleme:
11.10.2021 92,1

Dün yediğim herşeyin kalorisini hesapladım. Sanki hiçbirşey yemedim ama yediklerimi toplayınca 3700 civarında tuttu. Şok oldum. Demek ki ben gün içinde 10 000 calori falan alıyorum. Demek ki kilo almam gayet de normalmiş.
Dün baya gayret ettim. Pilates yaptım. Ev içinde yürüyüş yaptım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım. 2 litre kadar su içtim. Sabah çok şükür 1600 gram gitmiş çok şükür. Tabii ki bu giden ödemdir tahminim olsun yine de çok mutlu oldum.

Bugün hiç ekmek yemedim. Gayet hareketli bir gün geçirdim. Fakat hiç su içemedim. Okulda tuvalte gitmek istemediğimden okulda su içmiyorum. Bakalım yarın ne olacak?

12.10.2021 91,4

Dün yediklerime çok dikkat ettim. Ekmek hiç yemedim. Gayet hareketli.aktif bir gün geçirmeye çalıştım. Allah'a şükür 700 gram gitmiş.

Fakat bugün kızıma simit almaya gittim ve diyetimi unutup bir paket kurabiye aldım. Tüm irademe rağmen az önce çayın yanında bir iki tanesini yedim. Yarın bakalım ne olacak?

13.10.2021 91,1 Düne göre 300 gram gitmiş.

Bugün ise diyetime hiç dikkat edemedim. Dün aldığım kurabiyeleri yedim. Çay ekmek zeytin yedim. Bir paket gofret yedim. 3 adet muz.Yanında çikolata ceviz vs yedim. Yedim de yedim yani... Yarına kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. Ayrıca bu hafta pilates de yapamadim. Okuldan dönünce o kadar yorgun oluyorum ki kızıma ancak yetebiliyorum. Ekstra evde hiçbir şey yapamıyorum. Okuldan geliyorum kızımla ilgilenme sağı solu toplayıp evi süpürme yemek bulaşık derken işte gece 12: 00 olmuş yine. Bakalım yarın nasıl geçecek?

13.10.2021 91,1 Düne göre 300 gram gitmiş.

Bugün ise diyetime hiç dikkat edemedim. Dün aldığım kurabiyeleri yedim. Çay ekmek zeytin yedim. Bir paket gofret yedim. 3 adet muz.Yanında çikolata ceviz vs yedim. Yedim de yedim yani... Yarına kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. Ayrıca bu hafta pilates de yapamadim. Okuldan dönünce o kadar yorgun oluyorum ki kızıma ancak yetebiliyorum. Ekstra evde hiçbir şey yapamıyorum. Okuldan geliyorum kızımla ilgilenme sağı solu toplayıp evi süpürme yemek bulaşık derken işte gece 12: 00 olmuş yine. Bakalım yarın nasıl geçecek?
Yapmayin bunu kendinize. Kizinizi dusunun. Onun icin saglikli olun. Kan sekeriniz dusuyor galiba fazla karborhidrat dan dolayi

19.10.2021

En son 13 ünde buraya yazmışım. O zamandan bu zamana hiç kilo veremedim. Of... neden bu kadar iradesizim bilmiyorum. Bugün okuldan gelince gayet hafif bir yemek yedim. Aksam 17 00 de bitmişti yemeğim. Daha da yemeyim tamamdır dedim . Ama aksam 21 00 gibi kızım acıktığını söyledi sucuk istedi. Ona kızartınca o kadar güzel koktu ki neredeyse 1 ekmekle ben de sucuk yedim. Sucuk domates biber... Şu anda ağlamak istiyorum. Yarına hiç kilo verememjş hatta belki de almiş olarak uyanacağım.

20.10.2021
Bu aralar eski halime göre az yiyorum. Daha hareketliyim. Ama günler geçiyor kilo veremiyorum. En son 90,1 imişim tam 7 gün önce. Bugün ise 91 ,1 kiloydum. Aynada bakınca bacaklarımın nasıl kalınlaştığını görebiliyorum. Ömrümde hiç böyle basenlerim olmamıştı.

Bugün hoş biri gördüm. Baktım boyu posu yerinde hoş çok hoş biri... Bir de kendime baktım çenem bile yok benim. Yapyaşlı bir kadın görünümündeyim. Galiba yapayalnız hiç sevilmeden şöyle deliler gibi sevmeden sevişemeden öleceğim.

Buraya yazmaya başlayalı 15 gün oldu. Ama bir adım bile ileri gidemiyorum. Bugün 12 000 adım atmışım. Sabah 7:30 dan akşam 17:00 ye kadar oturmadım. Hiçbir şey yemeye fırsatım olmadı. Çoğu günüm böyle... Yorgunluktan geberiyorum ama giden bir kilo bile yok. Yüzüm iyice kocaman oldu. Dün kollarımı gördüm. Allah günah yazmasın ama intihar etmek istedim. Hem bu kadar kilodan nefret edip hem bu kadar kilolu olmak ne yaman bir çelişkidir yarabbim... Bacaklarım öyle bir ağrıyor ki ömrümde böyle bir şey hissetmedim. Napsam bilmiyorum. Bir psikoloğa mı gitsem? Dün biraz araştırdım ama psikologlarin hepsi de genç genç beni anlayacak yaşlı başlı tecrübeli biri göremedim. Çok bıktım yaşamaktan.... Sadece kilo degil. Hayatımdaki hiç bir şeyi değistirememekten.... Hep 63 m2 evde g.t kadar bir odada hayatımı geçirmekten ... Bir saniye bile kendi basıma kalamayışımdan. Bitmek bilmeyen çin işkencesi gibi ev işlerinden. Herseyden bıktım... Sanki benden geçmiş gibi. Ölsem gitsem benden hiç bir iz kalmayacak gibi... o kadar silik o kadar bitik biriyim işte...

Merhaba Zipzip ve Filiz16ile masterfit e gelsene yukarda zaten hem sana iyi gelir kalabaligiz moral olur senin için hırsın artar olmaz mı

Tek başına kilo vermek büyük problem her hafta 2 takım kuruluyor kırmızı ve mavi takım kendi aramızda yarışıyoruz hem eğleniyoruz hem de keyifle kilo veriyoruz eğer gerçekten istikrarliyim başarabilirim diyorsan kapımız açık lütfen gel❤

14.11.2021
89,1

Kilo vermek için epey gayret ediyorum. Bir başlasam gerisi gelecek hissediyorum ama o kıpırdayış ilk hareket gelmiyor birtürlü... Bugün beni görenler sen çok incelmişsin dediler. Ben de hissediyorum. Kemerimi bir delik geriden bağlıyorum son zamanlarda. Pantolonlarım ise bollaşmaya başladı. Ama çok çok yavaş ilerliyorum. Hala 90 'a yakınım...

14.11.2021
89,1

Kilo vermek için epey gayret ediyorum. Bir başlasam gerisi gelecek hissediyorum ama o kıpırdayış ilk hareket gelmiyor birtürlü... Bugün beni görenler sen çok incelmişsin dediler. Ben de hissediyorum. Kemerimi bir delik geriden bağlıyorum son zamanlarda. Pantolonlarım ise bollaşmaya başladı. Ama çok çok yavaş ilerliyorum. Hala 90 'a yakınım...
Tatlim başlangıcından beri 5 kilo gitmiş 😍
Eğer biseyler yapmamis olsaydin, vermek yerine belki 5 kilo daha koymustun üstüne. Insan kilo verdikce daha motive olur
Kendini aç birakma yoksa çabuk bıkarsın. Protein sebze salata yogurtla karnini doyur.
Biraz sabırlı olursan herşey cok güzel olacak. Kilo verdikce psikolojinde düzelecek

Back
X