Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 14 Ekim bekleyelimEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim![]()
Reglken mi başladınız?Bat 14 Ekim bekleyelimben bugün incir havuc kürüne başladım
Hayır. 17 eylül de oldum regl. Daha bugün başladım. Birisinde gördüm döngüsü 30 günmüş 5. Gün başlamış benim döngüm başladığı ilk günden hesap ile 28 de bir bitişinden sayarsam 25 26 günde bir o yüzden erken başladım. 10 gün sonra da havuc suyu ile yapılacakmışReglken mi başladınız?
Sogan kürünü de duydum ama iyice araştırınca soğan kürü kisti olanlar içinmiş iltihap içinmiş diye duydum yanlış yönlendirmek istemem. İncir yumurta sayısını artırıyormuş havuc kuru de catlamasina yardımcı oluyormuş gene de siz bi araştırın zararı olmaz sonucta doğal şeyler diye düşünüyorumBat 18 Ekim. Eylül ayında soğan kürü denedim inşallah Ekim'de faydasını görürüm![]()
Evet ben özellikle iltihap için kullandım birkaç kere idrar yolu enfeksiyonu oldum çünkü. Yumurtama döneminde bir iki kere havuç ve incir kürü yapıp içmiştim hattaSogan kürünü de duydum ama iyice araştırınca soğan kürü kisti olanlar içinmiş iltihap içinmiş diye duydum yanlış yönlendirmek istemem. İncir yumurta sayısını artırıyormuş havuc kuru de catlamasina yardımcı oluyormuş gene de siz bi araştırın zararı olmaz sonucta doğal şeyler diye düşünüyorum
benimde bat 14 canim ayniyiz insallah guzel haberlerimizi aliriz birlikteBat 14 Ekim bekleyelimben bugün incir havuc kürüne başladım
ayy insallah canim hamgi gun pik gördünBenimde 5 ekim ovulasyon testi ile takip ettim inşallah bu ay hepimiz güzel haber alırız![]()
sogan kürü ne zaman balaniyor canim adetin 5.gunundeyim ben ne zaman ve nasil yapayimBat 18 Ekim. Eylül ayında soğan kürü denedim inşallah Ekim'de faydasını görürüm![]()
bende enfeksiyon vs yok yumurta sayimda yeterli bu ay kullanayim mi sence 29unda hsg cekilcekEvet ben özellikle iltihap için kullandım birkaç kere idrar yolu enfeksiyonu oldum çünkü. Yumurtama döneminde bir iki kere havuç ve incir kürü yapıp içmiştim hatta
İnsaAllahbenimde bat 14 canim ayniyiz insallah guzel haberlerimizi aliriz birlikte
Canim ben adet bitiminin ikinci günü başladım 4 5 gün iki bardak içtim daha sonra çalıştığım için (sabah çok erken kalkiyordum) sadece gece yatmadan içtim. İbrahim Saraçoğlunun videosu var detaylı bir şekilde anlatmış kuru soğanı 1.5 su bardağı kaynar suya atıp 5 6 dk kaynatıp ılık bir şekilde içtim ve bu süreçte hep akıntım oldu iç çamaşırımda sürekli kurumuş olarak fark ettim reglmde gecikmedi bu aradasogan kürü ne zaman balaniyor canim adetin 5.gunundeyim ben ne zaman ve nasil yapayim
Bence kullanma cerrahi bir işlem olacaksın sonuçta ve soğan kürü rahmi temizliyor diye biliyorum hsg de aynı işlevi görüyorbende enfeksiyon vs yok yumurta sayimda yeterli bu ay kullanayim mi sence 29unda hsg cekilcek
Onu pek anlamadımdaayy insallah canim hamgi gun pik gördün
bende bi deniyim bu ayCanim ben adet bitiminin ikinci günü başladım 4 5 gün iki bardak içtim daha sonra çalıştığım için (sabah çok erken kalkiyordum) sadece gece yatmadan içtim. İbrahim Saraçoğlunun videosu var detaylı bir şekilde anlatmış kuru soğanı 1.5 su bardağı kaynar suya atıp 5 6 dk kaynatıp ılık bir şekilde içtim ve bu süreçte hep akıntım oldu iç çamaşırımda sürekli kurumuş olarak fark ettim reglmde gecikmedi bu arada
o zaman yapmiyom canim hsg ile gideyim bu ayBence kullanma cerrahi bir işlem olacaksın sonuçta ve soğan kürü rahmi temizliyor diye biliyorum hsg de aynı işlevi görüyor
acaba tam buyumemis olabilir mi benimde temmuzda oyle olmuştu ama bu ay yaptigim tam piktiOnu pek anlamadımda
Laboquick kullandım bu ay dün neredeyse pik olucak gibiydi ama ikinci çizgi yinede tam koyu değildi bugün pik olur diye bekliyodum bugün dahada silikleşmiş anlamadım gitti
Geçen ay aşılama olmuştum bu ay ara verip bidaha ki ay tekrar aşılama yapıcaktık bu ayda şansa böyle oldu