- 29 Eylül 2025
- 7
- 4
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldın canm senınle yumurtlama da bat günümüzde aynı beraber bakalım neler olcakmerhaba kızlar, aranıza katıldım bat 7-8 ekim 23 eylülde poz ovü beklemedeyim![]()
Bata 2 gün kala yenıden yap testı canm inşallah vardır hayrlı haberler ver bızeKızlar merhaba bat 5 Ekim 3 ay önce düşük yaptım biliyorsunuz bugün öylesine bi test yapayım dedim silik çok çok silik bir çizgi ve çok su içerek yaptım beklemedeyim
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım mutlaka yazarım sonucuBata 2 gün kala yenıden yap testı canm inşallah vardır hayrlı haberler ver bıze![]()
Merhaba, sonraki aylar da ihtimal yüksek diyorlar inşallah hayirli haberi alirsiniz. Benim de 7 ay oldu ancak doktorum hsgyeli 1 yil olmadan yapmam dedi. Kendim mi yaptırsam diyorum. Ağrılı mi oldu anestezi aldınız mi acaba? Ozelde yaptirdiysaniz ücreti ne kadar?evet doktor istedi, tikaniklik varsa da açıldı attik dedi, 3 gun iliski yasak sonra gun asirjama şöyle bir problem var esim hafta sonu sehur disina cikiyor bir sure yok ve ben suan yumurtlama donemimdeyimyani bu ay sıfır ihtimal
Ovulasyon testi yaptım canım ben ilk defa bu ay çünkü kimyasal gebelik olduğu için belki yumurtlama olmaz diye düşündüm beta geç düştügu için , iki gün kopkoyuydu çizgi sonra daha açık pembe oldu o zaman çatlamış oluyormus pikleri ve silik günü değerlendirmek gerekiyormuş burada bir arkadaş anlatmıştı çok sağolsun ondan öğrendim bendeSelam kızlar, benim de bat 6 Ekim, adet olursam hsg çekilicem, ben de korkuyordum ama yazılanları okuduktan sonra karar verdim. Bir de yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılıyor? O günü de mi değerlendirmek lazım ?
Canım onu testı yapmadysanda yurmtlamada yoğun akıntı ve sancı oluyor ben öyle anlıyorum günümün geldgını uygulama var telefonda onla uyuşuyor yumurtlama belırtılerım ona göre 3 gün oncesı 3 gün sonrasını degerlendırıyorumSelam kızlar, benim de bat 6 Ekim, adet olursam hsg çekilicem, ben de korkuyordum ama yazılanları okuduktan sonra karar verdim. Bir de yumurtanın çatladığı nasıl anlaşılıyor? O günü de mi değerlendirmek lazım ?
Evet belirti takip etmek daha doğru ben hep uygulamadan önce olarak hissediyordum gerçektende iki gün farkediyormus benim uygulamaya göreCanım onu testı yapmadysanda yurmtlamada yoğun akıntı ve sancı oluyor ben öyle anlıyorum günümün geldgını uygulama var telefonda onla uyuşuyor yumurtlama belırtılerım ona göre 3 gün oncesı 3 gün sonrasını degerlendırıyorum
Yaşın kaç canım polip kist vs var miBen regl olsamda olmasamda ekimin 10 una randevu aldım bakalım doktora ne dıcek, nerdeyse 1 sene olucak denıyoruz artık müdahale eder dıe düşünüyorum doktor
Aynen bende belırtıler uzerınden hareket edıyorum bakalım bu ay oldu oldu olmadı zaten dedim gbı ayın 10 na randevu aldım doktora gıdecem bakalım ne dıcek napcakEvet belirti takip etmek daha doğru ben hep uygulamadan önce olarak hissediyordum gerçektende iki gün farkediyormus benim uygulamaya göre
Yasım 34 canm,yok rahmım temiz hamılelge engel bı durum yok demişti doktorum hazıran ayında gttgmde, 1 sene bekle olmasa gel demstı, 1 sene olmasna az kaldı,bı gıdıp Baktırıcam tekrar bakalım ne var ne yok dıeYaşın kaç canım polip kist vs var mi
Bir bakılsın bakalım ne diyecek doktor belkide eşinden kaynaklı da olabilir sperm hareketleri ve sayılarına bakıldı mi yada oda takviye vs kullanıyor mu biz bazen kadın olarak çok sorumluluk ustleniyoruz olmamasını kendimize baglayipYasım 34 canm,yok rahmım temiz hamılelge engel bı durum yok demişti doktorum hazıran ayında gttgmde, 1 sene bekle olmasa gel demstı, 1 sene olmasna az kaldı,bı gıdıp Baktırıcam tekrar bakalım ne var ne yok dıe
Yok eşim hiç gitmedi ,gideceginide sanmıyorum ama ürolojiye gitmesi gerektiğini söyledim geçen gün bende bı sorun gözükmüyor çünkü, bı gıdeyım doktora ona göre bastırcam gitsin dıe kendısıde doktora takvıye vs kullanmyr ne kullanması gerekttnıde bılmıyorum kı bendeBir bakılsın bakalım ne diyecek doktor belkide eşinden kaynaklı da olabilir sperm hareketleri ve sayılarına bakıldı mi yada oda takviye vs kullanıyor mu biz bazen kadın olarak çok sorumluluk ustleniyoruz olmamasını kendimize baglayip
Benim doktorum birdaha kimyasal olursa senin ve eşinin genetik testi vermesi lazım dedi tek bizden dolayı olmuyor yani muhakkak selenyum ve Q10 kullanmalı bence sperm kalitesi için yada doktorlar proxeed plusta tavsiye ediyorlar eğer gerek varsaYok eşim hiç gitmedi ,gideceginide sanmıyorum ama ürolojiye gitmesi gerektiğini söyledim geçen gün bende bı sorun gözükmüyor çünkü, bı gıdeyım doktora ona göre bastırcam gitsin dıe kendısıde doktora takvıye vs kullanmyr ne kullanması gerekttnıde bılmıyorum kı bende
Aslında belki seninle doktora gelirse doktor bile söyleyebilir belki daha etkili olurYok eşim hiç gitmedi ,gideceginide sanmıyorum ama ürolojiye gitmesi gerektiğini söyledim geçen gün bende bı sorun gözükmüyor çünkü, bı gıdeyım doktora ona göre bastırcam gitsin dıe kendısıde doktora takvıye vs kullanmyr ne kullanması gerekttnıde bılmıyorum kı bende
İşte izin alalmıyor işyerinden çok sıkıntılı izin vermiyorlar çok kötü bi hastalık olacakta vercekler izinAslında belki seninle doktora gelirse doktor bile söyleyebilir belki daha etkili olur
evet o ay ve sonrasindaki 2 3 ay yuksek sonuc aliniyormus ama bu ay esim gidiyor ne zaman gelir bilmiyorum benimki artik nasip, canim ben devlette yaptim 8 ay oldu benimde doktorum da hsg istedi ve esimden tahlil istedi, anestezili olmadim 3 4 dk sürdü sanciliydi baya benim canim yandi ama 3 4 dakika dayanabilirsin ben dayandim sonrasinda kanamam oldu ve adet olmusum gibi karnim kasığım agridi uzun surmedi o ağrı sadece lekelenmem devam ediyor arada bir kasik agrisi yaşıyorum o kadarMerhaba, sonraki aylar da ihtimal yüksek diyorlar inşallah hayirli haberi alirsiniz. Benim de 7 ay oldu ancak doktorum hsgyeli 1 yil olmadan yapmam dedi. Kendim mi yaptırsam diyorum. Ağrılı mi oldu anestezi aldınız mi acaba? Ozelde yaptirdiysaniz ücreti ne kadar?