- 8 Eylül 2021
- 143
- 34
- 48
benim karın ağrım var ve bulantım var duphaston da kullanıyorum adet olmadıkçı geriliyorum :)
Bende bugun yarın olurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim karın ağrım var ve bulantım var duphaston da kullanıyorum adet olmadıkçı geriliyorum :)
Tabii iyi olurdu ama devlette diğer aklımıza takılan testleri bizim isteğimize göre malesef yürütmüyorlar. Göre göre sürece yayarak yapıyorlar işlemleri. Özelde ne istersek yapılıyor ama malesef işlemler artık aşırı maliyetli. Katil hücre nedir bilmiyorum ama ben hematoloji de gebelik oluşunca vücut yabancı algılayıp saldırıyor mu diye kan testi verdim diğer testlerle birlikte. Endometrit durum da aslında smear testi ile tespit ediliyor. Siz histereskopi yaptırmadan önce isterseniz smear testi yaptırın. Histereskopi yaptırdıktan sonra inşaAllah gebelik oluşursa ve sıkıntısız ilerlerse çok güzel sorun yok anlaşılmış olur. Allah muhafaza düşük kimyasal vb durum olursa tıbbi genetiğe gider trombofoli panel testleri ile genetik testleri yaparsınız. İleri testler devlette hep kimyasal ve düşük öyküleri olunca yapılabiliyor. Ama bence şu anda kötü düşünmenizi gerektirecek bir durum yok.Amin inşallah. Bunu bende duydum. Benim çatı kısmı da içe doğru bombeli gibi. Ve filmi çekerken hortum bayağı yukarı gitmiş. Ve bombeli kısmın kalınlığı fln da çok net gözüküyor. Bir akademik çalışmada hiç gebe kalamayanlara rahimsel bozukluğu giderilginse %57 Lik yanlış hatırlamıyorsam gebe kalabildiği gozlemlenmis. Ümit vaad eden bir işlem. Ama acaba denemek için histereskopi ile beraber belki bir parça alınmasını isticem. Endometrit bir durum var mı? Katil hücre var mı? Çünkü aklımda herhangi bir soru işareti kalsın istemiyorum. Nelere bakilacaksa hepsi bakılsın. Tekrar tekrar şundan mi acaba deyip deneme yanılma yoluyla süreç ilerlesin istemiyorum.
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sende hamilesindir beraber ilerlerizCanım benim bu sabah gebelik testi yaptım akşamda kan vereceğim
bekliyorum ben de bakalımBende bugun yarın olurum.
Teşekkür ederim yazınız için. Özelde sürecin devam ediyor. Yaşadığım ilçe küçük bir yer ve kadın doğum doktoru bile yok bırakın tüp bebeği. Endometrit de parca alınarak bakılıyor smear ile de türü belirleniyor. Daha önce smear yaptırmıştım ve bakteri çıkmıştı ama doktorlar uzerinde durmadı. Herkesde bir şey çıkıyor zaten önemsiz o denildi. Onun bir ciktisini alıp gösteririm. Katil hücrede evet dediğiniz gibi oluyor. Ama hematoloji de tam olarak neye bakıyorlar bilmiyorum. Siz biliyrsaniz adını yazar misiniz bakılan değerin ona göre kan tahlilerinde isterim. Şuana kadar hiç gebelik oluşmadığı için açıkçası her şeyi düşünüyorum. Öncesinde hep yumurta kalitesine odakliydim. Ama sanırım kaliteden ziyade önce diğer seçenekleri düşünmek gerekiyormuş. Kalite olayı zaten en iyi ihtimalle 3 ayda elde ediliyor. O süreçte de diğer olası durumları düşünmek icap ediyor.Tabii iyi olurdu ama devlette diğer aklımıza takılan testleri bizim isteğimize göre malesef yürütmüyorlar. Göre göre sürece yayarak yapıyorlar işlemleri. Özelde ne istersek yapılıyor ama malesef işlemler artık aşırı maliyetli. Katil hücre nedir bilmiyorum ama ben hematoloji de gebelik oluşunca vücut yabancı algılayıp saldırıyor mu diye kan testi verdim diğer testlerle birlikte. Endometrit durum da aslında smear testi ile tespit ediliyor. Siz histereskopi yaptırmadan önce isterseniz smear testi yaptırın. Histereskopi yaptırdıktan sonra inşaAllah gebelik oluşursa ve sıkıntısız ilerlerse çok güzel sorun yok anlaşılmış olur. Allah muhafaza düşük kimyasal vb durum olursa tıbbi genetiğe gider trombofoli panel testleri ile genetik testleri yaparsınız. İleri testler devlette hep kimyasal ve düşük öyküleri olunca yapılabiliyor. Ama bence şu anda kötü düşünmenizi gerektirecek bir durum yok.
Gözünüz aydın bebiş bu inşallahMerhaba benim bata 4 gün var bu şekilde cıktı. İnşallah doğrudur
Hadi Hayrılı olsunnnmCanım benim bu sabah gebelik testi yaptım akşamda kan vereceğim
Duphasyonu ne için kullanıyorsunuz o sanırım adet mi geciktiriyorbenim karın ağrım var ve bulantım var duphaston da kullanıyorum adet olmadıkçı geriliyorum :)
Benim de 7 Ekim siz Umarım pozitif bir sonuç görmüşsünüzdür Ben bugün dayanamayıp erken test yaptım ama negatif maalesefBenimde 5 Ekim![]()
geçen ay 10 gün gecikmem olmuştu duphaston kullandım adetim geldi. Bu ay içinde gününde olmazsan kullanmaya başla gebelik varsa korur adet varsa söktürür demişti ben de o yüzden başladımDuphasyonu ne için kullanıyorsunuz o sanırım adet mi geciktiriyor
Gebelige bi katkıı var mı acaba yani yardımcı oluyor mu olmasında tutunmasına yardımı var onu biliyorumgeçen ay 10 gün gecikmem olmuştu duphaston kullandım adetim geldi. Bu ay içinde gününde olmazsan kullanmaya başla gebelik varsa korur adet varsa söktürür demişti ben de o yüzden başladım
Benim bi arkadaşa doktor her gün iç diye vermiş anlamadıkgeçen ay 10 gün gecikmem olmuştu duphaston kullandım adetim geldi. Bu ay içinde gününde olmazsan kullanmaya başla gebelik varsa korur adet varsa söktürür demişti ben de o yüzden başladım
valla tam olarak bilemiyorum ama düşük önleyici tutunmaya yardımcı olarak kullananlar olmuş onu duydum. Bana da sanırım o yüzden rahat bi şekilde içebilirsin dedi.normalde bat 4 ekimdi ben başladım.Bikaç gün öncesinde sol göğsümde batma oldu göğüslerim şişmişti sonra bulantı ve halsizlik de oluştu test verdim negatifti başladım ben de ilaca.göğüs ağrım geçti ama bulantı ve halsizlik artarak devam ediyor bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorum amaGebelige bi katkıı var mı acaba yani yardımcı oluyor mu olmasında tutunmasına yardımı var onu biliyorum
gebelik için yardımcı oluyor diye vermiştirBenim bi arkadaşa doktor her gün iç diye vermiş anlamadık
2 gün değerlendirdik inşallah güzel haberler alırım bat 15 Ekim bekliyorum bakalımSELAM,
3 gün değerlendirmelisin :)
Smear de bende de şüpheli suşlardan çıkmıştı ve laparoskopi ile parça alınıp bakıldı. Sonucu temiz çıktı. Bakteri gerçekten önemsiz ama bazen şüpheli hpv türevleri çıkıyor ki o zaman parça mutlaka alıyorlar rahim ağzı kanseri riski var mı diye. Katil hücreden endişe etmeniz ya da şüphe duymanız için daha önce gebelikler yaşamış ve her seferinde düşükle sonuçlanması gerekiyor. O değerin adını direk hatırlamıyorum çünkü çok fazla tahlil yaptırdım hematolojide çünkü benim 4 heterozigot mutasyon çıktı trombofolide. O sebeple lupus, otoimmün hastalıklar, kan pıhtılaşması ileri testlerim hep yapıldı romatoloji ve hematolojide. Benim 4 düşük bir o kadar da kimyasal oldu. Yani sizin açıkçası bunlardan şüphe etmenizi gerektirecek bir durumunuz bence yok. Somut sorun rahim şekil bozukluğu gözüküyor ve bence onunla da düzelecek. Kendinizi diğer testlerle maddi manevi yormamanızı, hatta düşünüp vücut stres oranınızı yükseltmemenizi tavsiye ederim. Katil hücreler için yine de söyleyeyim romatoloji de testler yapar. O durum otoimmün hastalıkların durumu gibi ve otoimmün hastalık testlerini yapıyor bölüm. Aklınıza çok düşerse, romatolojiye ancak sık kimyasal gebelik yaşıyorum böyle bir durum var mı diye öğrenmek istiyorum diyebilirsiniz ki kimyasal gebelikleri de evde test ile öğrendiğinizi söylemeniz gerekiyor geçmişte görmeyecekleri için. Zamanında malesef ben kimi beyaz yalanlar söyledimTeşekkür ederim yazınız için. Özelde sürecin devam ediyor. Yaşadığım ilçe küçük bir yer ve kadın doğum doktoru bile yok bırakın tüp bebeği. Endometrit de parca alınarak bakılıyor smear ile de türü belirleniyor. Daha önce smear yaptırmıştım ve bakteri çıkmıştı ama doktorlar uzerinde durmadı. Herkesde bir şey çıkıyor zaten önemsiz o denildi. Onun bir ciktisini alıp gösteririm. Katil hücrede evet dediğiniz gibi oluyor. Ama hematoloji de tam olarak neye bakıyorlar bilmiyorum. Siz biliyrsaniz adını yazar misiniz bakılan değerin ona göre kan tahlilerinde isterim. Şuana kadar hiç gebelik oluşmadığı için açıkçası her şeyi düşünüyorum. Öncesinde hep yumurta kalitesine odakliydim. Ama sanırım kaliteden ziyade önce diğer seçenekleri düşünmek gerekiyormuş. Kalite olayı zaten en iyi ihtimalle 3 ayda elde ediliyor. O süreçte de diğer olası durumları düşünmek icap ediyor.
Ben cumartesi günü yapmıştım 4 ekimde negatifti ama dün adet günümdü gelmedi bugünde gelmiyor. Hiç bi ağrım da yok ama bi daha yapacağım test olmazsa şimdi şirketteyim eve gidince yaparım akşam ama umudum yok olsa çıkardı gibi geliyorBenim de 7 Ekim siz Umarım pozitif bir sonuç görmüşsünüzdür Ben bugün dayanamayıp erken test yaptım ama negatif maalesef
Hakkımızda hayırlısı ya hiç belli olmaz Bazen hiç belirti olmadan da oluyor Benim geçen ay çok belirtim vardı Mesela olmadı sonucunuzu Buraya da yazın bekliyor olacağımBen cumartesi günü yapmıştım 4 ekimde negatifti ama dün adet günümdü gelmedi bugünde gelmiyor. Hiç bi ağrım da yok ama bi daha yapacağım test olmazsa şimdi şirketteyim eve gidince yaparım akşam ama umudum yok olsa çıkardı gibi geliyor
pms belirtilerimin hiçbiri yok şuan bende umutsuzum o yüzdenHakkımızda hayırlısı ya hiç belli olmaz Bazen hiç belirti olmadan da oluyor Benim geçen ay çok belirtim vardı Mesela olmadı sonucunuzu Buraya da yazın bekliyor olacağım![]()
Korkma cnm Allah’ın izni ile inş. Bebiş varAgustosta kimyasal olmustu. Bikaç testle koyulugu takip edeym önce diyorum korkuyorum![]()