• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

İşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gegercekten ayrım yapmak çok

İşte ayrımını yapamıyorum ne yazık ki bide dünden beri mide yanması ve çok afedersiniz gaz var
Evet gerçekten çok zor ayırt etmek belrtılerı bıze beklemek düşüyor sabırla 🤲🤲

Dün geceden beri adet olacakmışım gibi daha fazla hissediyorum günüm bugün dakika başı lavaboya gidip kontrol ediyorum stresten kendimi dinlemekten artık o kadar yoruldum ki her şey hamilelik belirtisi gibi geliyor bana ama adet belirtileri ile çok da aynı

kızlar bugün dpo 10. dün belimde ağrı vardı. bugün baş dönmesi oldu. ve peçeteye pembe kan geldi. sizce yerleşme mi regl mi?

Dün geceden beri adet olacakmışım gibi daha fazla hissediyorum günüm bugün dakika başı lavaboya gidip kontrol ediyorum stresten kendimi dinlemekten artık o kadar yoruldum ki her şey hamilelik belirtisi gibi geliyor bana ama adet belirtileri ile çok da aynı

ben geçen ay oyleydım heran oldu olacak 5 gunde gecıktım tam kan testı verdım sonuc cıkmadan regli oldum:) yani vucudu dınleyınce ters kose yapıyor. ben bu ay bır de 10 gunluk soğan kuru yapmıştım belkı o da gecıktırmıştır. adet sokturur diyolar ama bılemedım bende gecıkme de yapmış olabilir.

IMG_0003.webp
sizce pik olmuş mu

Back
X