• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

kizlar dpo 7 deyim bat 20 ekim gosteriyor ( belli olmaz gecen ay geciktigi icin bu ay da yapabilir) suan gogüslerimin ucu cok aciyor surekli uyumak istiyorum ve hem sag hem sol kasigima ara ara kramp giriyor 🥹 denemeye basladigimizdan beri ilk defa bu ay gogus ucum aciyor umutlanmak istemiyorum ama istee benimle ayni belirtiyi yasayan var miii

Bat 19 Ekim dün sanki kasıgima bıçak saplanır gibi ağrı sancı yaşadım ilk kez böyle oldu daha bata da var yani hafi desem adet olacam oda yok baya bir sancı çektim arkadaşım yerleşme olabilir diyor onun öyle olmuş bakalım bide evde dip köşe temizlik yapiyorum kış temizliği umarım etkilemez bu ay hiç takmadım kafama bir haftada soğan suyu tüketmiştim umarım tutunma belirtisidir

Hamile kalan arkadaslar umarım değeriniz sağlıklı şekilde yükselir bekleyenlerde hayırlı sonucu alır hepimiz için hayırlısı olsun

Bat 19 Ekim dün sanki kasıgima bıçak saplanır gibi ağrı sancı yaşadım ilk kez böyle oldu daha bata da var yani hafi desem adet olacam oda yok baya bir sancı çektim arkadaşım yerleşme olabilir diyor onun öyle olmuş bakalım bide evde dip köşe temizlik yapiyorum kış temizliği umarım etkilemez bu ay hiç takmadım kafama bir haftada soğan suyu tüketmiştim umarım tutunma belirtisidir
suan ayniyiz resmen bat 19-20 ekim bende de aynisi oldu dunden beri hafif hafif kramplar giriyor ve dip kose temizlik yapiyorum hahahahahhagagsg ben sogan kuru yapmadim sadece🤗

suan ayniyiz resmen bat 19-20 ekim bende de aynisi oldu dunden beri hafif hafif kramplar giriyor ve dip kose temizlik yapiyorum hahahahahhagagsg ben sogan kuru yapmadim sadece🤗
Haha ay temizlik bizi maf etti oda oda yapıyorum detaylı tam dinleniyordum akşam mutfakda otururken bıçak saplandı sanki acayip bir agriydi umarım bebiş tutunuyordur..heycanla bekliyorum test yeni sipariş verdim masus geç sipariş verdim ki yapmayim bekleyeyim diye umarım bebisler bizimledir

Haha ay temizlik bizi maf etti oda oda yapıyorum detaylı tam dinleniyordum akşam mutfakda otururken bıçak saplandı sanki acayip bir agriydi umarım bebiş tutunuyordur..heycanla bekliyorum test yeni sipariş verdim masus geç sipariş verdim ki yapmayim bekleyeyim diye umarım bebisler bizimledir
ay umarim ama ben temizlik yaptikca adet olacakmisim gibi kasigima agri giriyor suan daha 8-9 gun var 😩

Bende aynı durumdayım hsg çektirdim, bugünden sonra bende gecikme sayacağım. İnternetten okuduğuma göre hsg sonra gecikme oluyormuş o yüzden çok umutlanamıyorum
evet gecikme oluyor o ay regl olmayan oluyor bende umutlanmiyorum o yüzden gecikmenin 5. gunu doktor çağırdı bakalim olmazsam gideceğim

İnsaAllah güzel haberler alırsınız 🌸 bende hsg çektirmeyi düşünmeye başladım 5. Ay olacak bu ay normalde doktora gittim çok erken ama isteğim üzerine baktı bi sorun yok dedi hormonlarda veya yumurtalıklarda özele gittim eşimin testinden sonra hsg çekelim dedi ama eşim çok erkek 1 buçuk sene bekleyin diyor doktorlar dedi ama ben emin olmak istiyorum bakalım belki bu ay gider çektiririm aklımda soru işareti kalmaz
bende herseyi yaptim kafam suan cok rahat diger aylardaki gibi acaba bir sorun mu var diye dusunmeden devam edeceegim sıfır stres cok umutla, hsg sonrasi hamilelik orani cok yuksekmis canim bence cektirmekte fayda var, bana da herkes cok erken dedi 8 ay oldu benimde ama ben kimseyi dinlemedim gittim herseyime baktirdim kafam simdi cok daha rahat💖

Haber et dodo doktor bakalım bu gecikmelere ne diyor
ederim canim, doktor bana gecikmen olur döngün değişebilir vs demedi, ama okudugum cogu kisinin gecikmesi olmus, ama hamile kalan da çok olmus o a, benimde bu bir iki gun kritik iste bakalim ne olacak

Ya burda belli olmuyor ben silik görüyorum kaç kere yaptım hiç görmemiştim sabah ilk idrarla deneyeceğim ama sabahlar olmaz bana 😔

Eklentiler

• IMG_7770.webp
    IMG_7770.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 11
Canım laboquick çok önerdiler burada diye aldım aslında sabah yapacaktım dayanamadım fazladan almıştım diye
Ayy inşallah vardır regl tarihinde geçti mi geçmediyse yumurtlamandan kaç gün geçti ben de yapacağım da henüz cesaret edemiyorum

Back
X