- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
cnm biz bunu nerden bilelim
ama buyuk ihtimalle yuzuklerle ilgilidir
söz benim için ailelerle olursa kıymetlidir kendi arasında yüzük takmak bana oyun gibi geliyor bi önemi yok ciddiyse gelir ister yüzüğünü takar yani bekleyin askerden gelsin sonra sözlenin rahat rahat herkesin bilgisi dahilinde takın yüzüklerinizi
bsy degil cnm ama bunu bu bolume neden yazdinki bu bi dert degil bence cok guzel bisey
surprizleri sevmeyen kadin yoktur heraldezemuszemus
ayy bilmemki burda gezinirken açoıvereyim dedim inanır mısın gece hiç uyuyamadım mutluluktan havalara uçuyorum çok merak ediyorum ne olucak ne sorucak diye:)
Bence hala erken yüzük için daha birbirinizi tanıma fırsatınız olmamış 1 ay sonra askere gitmiş,gelse biraz zaman geçirseniz daha iyi olabilir.birde ailenin haberi olmadanmı oluyor bu söz onu anlamadım .
evlenme teklifi edebilir belki bişey sorucam demiş çünkü yüzüklerle ilgili ne sorabilirki
ama bence çok erken daha birbirnizi tanıma fırsatınız hiç olmamış asker dönüşü birbirinize zaman ayırın bol bol
:)) eger cok ozel bisey olmassa burayada yaz bari bende merak ettimsırnaşık şey
Vallahi canım herşey olabilir kendini hazırla. kaydirigubbakcemile2
Ama anlayamadığım bu sana kıyakmı olmuş olucak şimdi kafamçokkarıştı
sana 1-2 haftaya kıyak yapıcam ne demek oluyor ?
Size evlenme teklifi edicek olsa bu size yapılmış bir kıyak mı oluyor ?
Veya bir söz yüzüğü yollasa kıyak mı oluyor ?
ailen neden istemiyor peeki?
kıyak yapmak nedir ben onu çözemedim yani bilmiyorumkismile
anladım.BURADA YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM AİLEMİN GÖRÜŞÜ sivas/hafikli olduğu için alevi olduğunu düşünüyorlar bu yüzden konuşmamı istemiyorlar bide ailesinden dolayı mutsuz oucağımı düşünüyrlar
bende çözemiyorum canım zaten umarım bu yapıcağı kıyak beni mutsuzluğa sürüklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?