1-2 haftaya kıyak yapıcam:S????

Yerinde olsam sana kıyak yapacağım deyince 'Ben de sana kıyak yaparım bakarsın belki...' derdim.
Patavatsızlık öyle değil böyle olur. boshayallersmile
Hem bence yaşınız genç ve birbirinizi iyi tanıyamadan askere gitmiş, şimdilik bunları düşünmeyin ve kendinize yoğunlaşın...
Önce hayatını kursun da gerisi laf fasa fiso...

anladım.
aşılmaz bi sorun değil ama.

canım zaten ben bunu sorun ettiğim yok
ama oda biliyor annemin istemediğini ben ailenin gözüüne girerim dedi tabiki bu yüzden istemiyor demedim ama kendisi alevi olmadığını söylüyor
ailemde biyandan böle bilmiyorum

bende acayip bozuldum odun bu erkekler gerçekten nerede nasıl konuşucağını bilmiyorlar
tabi doğru söylüyorsun ama insan düşünmedende edemior malesef

Bunlarıda okur o zaman:1ninca:
bence bu kadar dallanıp budaklandırma tatlım:bbo:
Ayrıca kıyak yada sürpriz bekleyip görmekten baska secenegin yok kendini yüzük diye hazırlama öyle olursada sürpriz olsun iste-tatlicadiarzu-

inşallah okumaz:)
orası öle superim ama işte ben böyleyim kurar kurarım yai bekle yani ne bu sabırsızlığın ama yok kendi kendime sıkıntıya sokuyorum
zaten öyle kendime yüzük felan diye düşünmüyorum öle bişey olmazsa hayal kırıklığına uğracığımıda biliyorum:

Onu diyorum okursa hoş olmaz benceyerimseniben
Aynen sen kendini sıkıntıya sokuyorsun farkındasın zaten bırak söylememiş öle bişey yokmus gibi davranmaya calıs yapınca göreceksin zaten:bbo: evet ama bilinçaltın düşünüyor bence belki gelecegi tarihten önce falan gelecektir kıyak olamaz o demieyvahedigeldismile

belli tarihi canım 12 ekim ama benimde aklımdan geçmiyor değil en iyisi öle bişey olmamış gibi ddavranmak
hayır yani bide burdan bişeyler düşünüyorum demesiyle erken geleceği anlamına mı geliyorki:hulya:

1-2 haftaya kadar sana bi kıyak yapıcam buradan bişeyler düşünüyorum dedi bende ne diyosun dedim neymiş o dedim sölemem deid meraktan çatlarım,uyuyamam dedim ben seni arıcam bişey sorucam sende söylüceksin dedi..

bilemedim ki tatlı tatlıkısım,çok üstü kapalı konuşmuş ama yaabilmiyorumkismile
kesin sevineceğin bişey ama benceboshayallersmile

Eğer "kıyak" yapıcam diyip sana yüzük alırsa bence sen biraz bozulabilirsin. Hala birşeyler senin zorunla gibi. Bu yüzden sen geri adım at bu konuda eğer sen geri adım attığın halde o üzerine geliyorsa yüzük mevzusunda ciddidir. Böyle olmazsa sadece mutlu etmek için yapıyor olabilir.
Bence umarım yüzük değildir. Yanına gelecektir. Ve yanına geldiğinde yüzüğü alacaktır. Yani konunun yüzükle alakası yoktur. :) :)

bence yüzük filan değil sana t-shirt body gibi bişey alıcaktır bence:)) şaka değil valla erkeklerden beklerim:) al aşkımm sana ikimizin adının yazdığı kalpli t-shirt aldımm sürprizzz:))

kıyak heaaa... sevgilisi olan biri bunu denesin bi, erkekler böle bi lafa nası tepki veriyolar merak ettim..

sağolun kızlar yorumlarınız için.
dün aradı konuştuk ben konuyu gündeme getidim lütfen ısrar etme dedi sölemicem dedi ama şunu bil sadece sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedim anlamamzlığıa vurdum şakasına sonra tekrardan dedi sen bana atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi şütfen sadece bunu bil yeter dedi hereşyi planladım halada uraşıyorum dedi planımı bozmana izin vermem süpriz dedi:)
bu arada atkı konusuda şöyleki ben sana örücem dedim bitiremediydim o yüzden atkı meselesi bu arkadaşlar:)

cnm sen bi evlenme teklifine hazirlikli ol bence
aaah ah o gunleri bizde bi gorebilsekkboshayallersmile

yüzük beklentisi içine girme bence..sana soracağım dediği de aykkabı numaran olabilir..
bulunduğu şehirden ayakkabı alabilir..

bana teklıf etcek gıbı geldı ama
1 aylık tanıyorsun ıstıyorsan soz tak aıleler arasında ama
sonrasında nısan bılmem ne donemlerını uzun tut
ınsan 2 yıllık sevgılısını yenı tanıyor sen 1 ay ustune gondermıssın

kızlar benimki bana dedi kisizinkiler hiç demiyor mu evlenmeyi düşünmüyor muusn diye yoo ailem demiyor ama arkadaşlarımdan soran var dedim
sonra bu sana evlenme teklifi etsem cevap ne olurdu dedi bende bilmem o anki psikolojime bağlı dedim ve güülüştük sonra bu belki ederim felan dedi bende dedim yani herşeye hazırlıklı oluyim öle mi yani dedim evet dedi:)))bakalım hadi hayırlısı:))

söz dönemi işan dönemini uzun tutarım canım zaten en önemli dönemler aillesi,kendisi davranışlarını gözetlicem tabiki körü körüne gidip evlenmem zaten

cnm sen bi evlenme teklifine hazirlikli ol bence
aaah ah o gunleri bizde bi gorebilsekkboshayallersmile

ahh canım benim ya o gnlerde glir merak etme herşey kısmet bana telefonda söyler o yıolda g,deriz ama kısmet değilse olmaz ki inşallah öle bişey olmaz:Saruboceq:

allahım herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…