Kızlaaaar bende bir tartılayım dedim tartıma bir şeyler olmuşEkranı felan gidiyor bir daha dijital tartı alırsam Şimdi nerde tartılacağım ben :18:
Aynen ya bir yerde tartılıyordum 62 diğer odada 60 civarı felan çıkıyodu demek o odaya gidene kadar zayıflamışsamDijital tartıları sevmiyorum en güzeli eski tartılar kıpırdadığın an değişiyor kilon dijitalde
Aynen ya bir yerde tartılıyordum 62 diğer odada 60 civarı felan çıkıyodu demek o odaya gidene kadar zayıflamışsamBen hep aynı yerde kullanmaya çalışıyodum az çok işe yarıyordu ama bir daha alırsam mis gibi o eski tartılardan alıcam
Aynen ya bir yerde tartılıyordum 62 diğer odada 60 civarı felan çıkıyodu demek o odaya gidene kadar zayıflamışsamBen hep aynı yerde kullanmaya çalışıyodum az çok işe yarıyordu ama bir daha alırsam mis gibi o eski tartılardan alıcam
benim de aynı ben de hep aynı şekilde tartılmaya çalışıyorum artık ne kadar işe yarıyosa
Spor salonunda da dijitalmiş annem dedi sabah evdekinde de tartılacağım her ihtimale karşı
Valla ben bu akşam çok güzel yedim 1 kepçe çorba 2 biber dolması yanında közlenmiş biber patlıcan salatası yedim pide de yedim birazcık 2 parça da çikolata yedim ama bu saatten sonra bir şey yemeği düşünmüyorum midem baya dolu ve rahatsız etti. Spor da yapamayacağım ama belli olmaz belki de suçluluk duygularım biraz daha ağır basarsa bisiklete binip 200 kalori yakmadan inmem
Senin yazdiklarini okurken direk kalori hesapladimbenim de canim nasil cikolata cekti allahtan evde yok ama yarin baklavalara dayanamayabilirim bi de hic sevmem yani ama tatli krizi iste
İşte ben onun için yedim bu akşam çikolata sıkılmıştım ya hani, sıkkın sıkkın diyet yapmak ölüm gibi. Ama yarından itibaren tam gaz
Kızlar böyle düşünmeyin yoksa hep birlikte depresyona gireceğizbenim de moralim bozuk bunaldım sanırım bu zayıflamak düşüncesinden herşeyden çok sıkıldım neden biz de ıncecık kızlar gibi her istediğimizi yiyip zayıf olamıyoruz ?
Evet ben de bunaldım artık kendimi mutsuz hissettiriyor bu diyet kelimesi.benim de moralim bozuk bunaldım sanırım bu zayıflamak düşüncesinden herşeyden çok sıkıldım neden biz de ıncecık kızlar gibi her istediğimizi yiyip zayıf olamıyoruz ?
Kızlar böyle düşünmeyin yoksa hep birlikte depresyona gireceğizHedeflerimize o kadar uzak değiliz kii.Bende kendime hedef koydum 1 ay içinde en az 5 kilo vereceğim.Yediklerimi gün gün azaltıcam ha bide 5 kaşık felan yapamıyorum ben.Öğlen saat 2 de felan kalkınca öğle yemeği 5 e denk geliyor akşam yemeğide 8e felan Yani düzen gerektiriyor bu ama şu an bende ondan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?