1.5 ayda 5 kg vereceğim.

tabiki öyle bişi olmayacak :)
istediklerimizden azar azar yiyeceğiz ve spora devam edeceğiz:)
gecenin 2 sinde sevgi pıtırcığı oldum ya:d

tabiki öyle bişi olmayacak :)
istediklerimizden azar azar yiyeceğiz ve spora devam edeceğiz:)
gecenin 2 sinde sevgi pıtırcığı oldum ya:d

ben öyle olamıyorum ki zayıfladıktan sonra psikologluk olabilirim çok ugrasmak da bozuyo insanın psikolojisini işte

ben öyle olamıyorum ki zayıfladıktan sonra psikologluk olabilirim çok ugrasmak da bozuyo insanın psikolojisini işte

benim de pek sağlıklı değil çok kısa zaman var üstelik sizden daha çok kilom var
ama inanmak başarmanın yarısıdır diyebiliriz :) hem ramazan bitiince daha çok asılacağız bu işe :)

benim de pek sağlıklı değil çok kısa zaman var üstelik sizden daha çok kilom var
ama inanmak başarmanın yarısıdır diyebiliriz :) hem ramazan bitiince daha çok asılacağız bu işe :)

inşallah ben biraz ramazan sayesinde irademi güçlendirmiştim şimdi nolur bilemiyorum. tamam gece gece moral bozmak yok zayıflıcaz çıtır kızlar olcaz mankenlerden neyimiz eksik

inşallah ben biraz ramazan sayesinde irademi güçlendirmiştim şimdi nolur bilemiyorum. tamam gece gece moral bozmak yok zayıflıcaz çıtır kızlar olcaz mankenlerden neyimiz eksik

vayy be :)
bende tam tersi ramazan diye nasıl yedim nasıl yedim :)
daha yeni eskiye döndüm salata yoğurtla besleniyorum :)
mankenlerde kimmiş be burda sekersi varken ooo :)

vayy be :)
bende tam tersi ramazan diye nasıl yedim nasıl yedim :)
daha yeni eskiye döndüm salata yoğurtla besleniyorum :)
mankenlerde kimmiş be burda sekersi varken ooo :)

ay o mankenler gibi olmam imkansız benim kemiklerim çok iri

ben kışın pilates yaptım.ramazan öncede 3 hafta kadar step :) o yüzden hani pek zorlamadı beni sadece dakika başı hareket değiştirmesi beni benden alıyor
ama hatun gerçekten iyi:)

ben kışın pilates yaptım.ramazan öncede 3 hafta kadar step :) o yüzden hani pek zorlamadı beni sadece dakika başı hareket değiştirmesi beni benden alıyor
ama hatun gerçekten iyi:)

evet çok şirin bi kadın :) ben de spor yapıyodum ama kardıyo yapmamıştım kalbim fena atıyodu :)

sahurdan önce 2 fındık 2 kuru kayısı
sahur: bir yumurta beyazı, 3-4 dilim karpuz, 2 yemek kaşıgı yogurt

sahurdan önce 2 fındık 2 kuru kayısı
sahur: bir yumurta beyazı, 3-4 dilim karpuz, 2 yemek kaşıgı yogurt

gayet güzel :)

iftar: yoğurt salata su ve bi kaç çatal peynir
sahura kadar olan sürede: bir fincan yeşilçay ve 1 avuç kadar fındık
sahur: meyveli mısır gevrekli yoğurt :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…