1.5 ayda 5 kg vereceğim.

bu arada moral diyet için çok önemliymiş onu anladım.kaç gündür moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyordu sürekli kaçamaklar felan yaptım :26:moralim bozuldukça kilo alıyorum sonra tekrar moral bozukluğu.tabi birde her şey sizi üzebiliyor mesela şu 2-3 önce pek keyfim yoktu her şeye olumsuz bakmaya başlamıştım kilo veremicem diyordum hatta bi krem var lekeler için onu kullanıyrum 1 haftadır.1 hafta kısa bir zaman etki olması için ama kendi kendime asla işe yaramıcak diyordum.gerçi evet hala oyle düşünüyorum kilo konusundada bir hedefim var ve kararlıyım.ufacık şeyler iyi gitse tam gaz devam ederim ben ama dediğim olmayınca moral kalmıyor

şu omurilik kemiği ağrıyo,bugün çok zorladım kendimi,mekik bile çekemez haldeyim.Çok dışarı çıkmış niye acaba bilmiyorum,ellediğim zaman sırf kemik geliyo elime.Yerde sırt üstü yatıp yapılan hareketleri yapamıyorum artık,sizdede oluyomu,ilk başlarda yoktu aslında,biraz rahatsız etmeye başladı son günlerde bugün daha beter oldu

1 ayda olmayabilir ama 2 ayda neden olmasın.1aya kadar kilolar gider 2. ayda vucudu şekillendirirsin
Gerçekten umudum kalmadı

Jillian'ı ilk yaparken benim de çok ağrımıştı, eğrilik var zaten omurgamda

Gerçekten umudum kalmadı

canım böyle moralini hiç bozma spor dışında mekik çek zaten fazlalıklardan kurtulduktan sonra bak gör nasıl incecik bir bele sahip olucaksın bidee mekikle birlikte

Benim iki ay olcak nerdeyse baslayali ama en baslarda bi ileri bi geri gittim falan sacmaladkm alismam 1 aydir toplasan.6 kilo civari verdim ben ama bir 6 kilo daha lazim..
Ah zayiflasam da bu bunyenin cilesi omur boyu hic bitmicek yoksa 100 kiloda bulurum kendimi
Suan kilo vermemin durdugunu dusunuyorum gerci regl oncesi de olabilir hic emin degilim ama kilo az olunca bi de zaten uzun zamandir diyette oldugum icin kuskulandim o yuzden pirinc lapasiyla şoklamak istedim yoksa ilgimi cekmiyo o tatsiz sey sen ne dusunuyosun bu konuda kilo vermem durmus olabilirmi durduysa da pirinc lapasi ise yararmiki

Gerçekten umudum kalmadı

benimkide yamulmuş hissediliyo,valla en önemli yer allah korusun.Ben bazen hiç umursamıyorum çok zorluyorum kendimi,dikkat etmek lazım.Seninki spordan dolayımı oldu cnm?Benim bisikletim kayboldu taşınırken,bisiklet alıp jillianı bırakmayı düşünüyorum,belki haftada 3 4 gün bilmiyorum ama psikolojik olarakta sıkıldığım için,yoruyo beni artık.Tabi bisiklette o kadar faydalı olurmu orası var

canım böyle moralini hiç bozma spor dışında mekik çek zaten fazlalıklardan kurtulduktan sonra bak gör nasıl incecik bir bele sahip olucaksın bidee mekikle birlikte

Mekik cekmek gercekten bir haftada bile farkettiriyo.ama ben su kadar zamandan sonra bunalinca bi tek jillian yapmaya basladkm biraktim mekigi

Kızlar benimde bu ay içerisinde 7 kilo felan vermem lazım.Yani en fazla 1 bucuk ay içinde.1 bucuk aya kadar antalyaya donucem.ordakiler beni hep şuanki gibi biliyo 60lı kilolarda.ama süpriz olsun istiyorum.şimdi 55 kilo felan olsam fenamı olur ama sorun 1 ayda o kilolardan nasıl kurtulucam :18:

Yok benmki doğştan :) Zorlamamam gerekiyor ama napalım 1 aydan bir şey olmaz herhalde hem o kadar yüklenmiyorum artık.
Mekikleri yarım mı çekmem lazım ben yarım çekebiliyorum ancak :2:

Son düzenleme:
Mekik cekmek gercekten bir haftada bile farkettiriyo.ama ben su kadar zamandan sonra bunalinca bi tek jillian yapmaya basladkm biraktim mekigi
mekik bendede hep 1-2 hafta sonra kendinden bıktırmıştır.sporla birlikte hiç çekilmiyo inanırmısınız ama dayanınca gerçekten guzel sonuclar alabiliceğimize eminim

Kurtulacağız hep birlikte. Yediklerimizi paylaşalım ve biraz bile fazla olsa birbirimizi uyaralım. Yaptığımız sporları da paylaşalım birbirimizle bence

Kurtulacağız hep birlikte. Yediklerimizi paylaşalım ve biraz bile fazla olsa birbirimizi uyaralım. Yaptığımız sporları da paylaşalım birbirimizle bence
kesinlikle öyle yapmalıyız.fazla yediğımızde birbirmizi uyarsak fena olmaz daha dikkatli oluruz.bence hatta şimdiden bi uyarı ekmeği baya azaltmalıyız yarım ekmeği bi oturuşta bitiren biri olarak bunu soyluyorum

çok iyi vermişsin aslında cnm,bende senin gibi yaptım ilk ay 4 kilo verdim sonraki ay bıraktım gibi bişey.Sonra bi arkadaş bana protein içeceği aldırdı onu kullanmaya başladıktan sonra sıkı diyete girdim zaten jillianla ikisine aynı anda başladım,İnsana motive olucak bişeyler birileri gerekiyo bazen.Demek istediğim verirsin o 6 kiloyuda,bi günde değişiyo insanın kararları :) ama benim 5 ay oldu yedim yemedim derken,onun için çok sıkıldım.Evet kilo vermen durmuş olabilir,hem psikolojik olarak hemde hasta olmadığın için olabilir,banada oldu ama bi anda veriyosun merak etme :) şok diyetler arada faydalı olur diyolar metabolizmayı şaşırtırmış,bende ilk defa denedim noldu bilmiyorum,biraz hafifledim gibi ama ben yağdan gittiğine inanmıyorum.Verilen 1-2 kilo bizi mutlu ediyo ama vücuttaki ödem atılıyo,yağ yakmak çok zor çünkü.7000 kalori yaktığımız zaman 1 kilo yağdan vermiş oluyoruz.Bide bu diyetler bitince insan şaşırıyo kendini,ne yiyeceğini şaşırıyo yani,sen bilirsin.2 günden zarar gelmez bi dene bakalım belkide faydalı olur

yarım ekmekkkçok özledimne zaman rahat rahat yiyebilicem acaba

moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım hiç bir zaman rahat rahat yiyemeyeceğiz malesefki yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz hep dikkat etmeliyiz

evet biliyorum ya hep dikkat etmeliyiz yada durmadan kilo alıp vericez,çok zornolurdu günde 2 ekmek yiyip kilo almasak

evet biliyorum ya hep dikkat etmeliyiz yada durmadan kilo alıp vericez,çok zornolurdu günde 2 ekmek yiyip kilo almasak
sürekli alıp alıp vermek baya yorucu olurdu bu arada konuyla çok alakaız olucak ama aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim ya (kilom yuzunden değil)bu durumda bide diyet yapmak çok can sıkıcıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…