1 ayda olmayabilir ama 2 ayda neden olmasın.1aya kadar kilolar gider 2. ayda vucudu şekillendirirsinhttp://www3.pictures.zimbio.com/mp/WE38w-VFGrKl.jpg hiçbir şekilde umudum kalmadı 1 ay içinde bu duruma asla gelemeyeceğim
Gerçekten umudum kalmadı1 ayda olmayabilir ama 2 ayda neden olmasın.1aya kadar kilolar gider 2. ayda vucudu şekillendirirsin
şu omurilik kemiği ağrıyo,bugün çok zorladım kendimi,mekik bile çekemez haldeyim.Çok dışarı çıkmış niye acaba bilmiyorum,ellediğim zaman sırf kemik geliyo elime.Yerde sırt üstü yatıp yapılan hareketleri yapamıyorum artık,sizdede oluyomu,ilk başlarda yoktu aslında,biraz rahatsız etmeye başladı son günlerde bugün daha beter oldu
http://www3.pictures.zimbio.com/mp/WE38w-VFGrKl.jpg hiçbir şekilde umudum kalmadı 1 ay içinde bu duruma asla gelemeyeceğim
canım böyle moralini hiç bozmaGerçekten umudum kalmadı
Jillian'ı ilk yaparken benim de çok ağrımıştı, eğrilik var zaten omurgamda
benim her zaman aynı,domates,peynir,biber haftada 3 4 kere yumurta,1 dilim light ekmek.Akşamları hep bi an önce sabah olsun diyodum,çok acıktığım için,artık bu kahvaltıda yetmiyo zaten hiç doymuyorum.Son günlerde 2 dilim ekmek yemeye başladım baktım yine farkeden bişey yok,1'e düşürdüm
canlarım biraz dikkat ederek fazla kendinizi sıkmadan devam edin 1 ay bakın nolucak dicektim ama sizin okul var unuttum,valla biz iyi bir araya geldikhepimizin psikolojisi aynı,bende demin senin sölediklerini düşünüyodum,keşke yiyip hep zayıf kalsam aklımda şu kilo takıntısı olmasa diyodum,jillian günde 2 kere yapılacak bişey olsa hadi onu yapın hızlı çözüm dicem ama oda çok yorucu:44:belki 1 ay daha sabredebilirsiniz,bencede en iyi motive olucak şey okullarınızın açılmasına 1 ay kalmış olması.Okullar açıldıktan sonra daha az boş vaktiniz olur,böylelikle belki birazda olsa şu diyet işini aklınızdan çıkarmış olursunuz.Çok zor biliyorum kaç ay oldu sizin diyete başlayalı,insan ilk başlarda daha hırslı oluyo aslında.5-6 kilo bir bir buçuk ayda verilmicek kilo diil bence biraz daha sabredin,bide şöyle düşünün ben o gereksiz şeyleri yemeden mutluyum,çünkü zayıflıcam,yersem mutsuz olucam.Haa bide şu var yediğimiz zaman günler çabuk geçiyo nedense keşke yemeseymişim şimdiye kadar o kilolar giderdi diyoruz,bide bunları düşünün.Ben hep böyle yapmıştım
evet cnm mercimek koymadım ben gerçi yoktu çünkü,nohut bulgur,salatalık bide dereotu koydum ama zorla içtim.Hepsinide bitiremedim,tuzsuz yenmiyo.Pirinç lapasınıda araştırmıştım ama tuzsuz nası yenir oda bilmiyorum,ben biraz tuzlu yerim çünkü,en az 1 kilo verdiriyodu galiba.Eğer tuzsuz dayanabilirim sıkılmam dersen ayran daha iyi bence,çünkü nohut antioksidan,yoğurt salatalık zaten çok faydalı sen bilirsin yinede.Ben elma diyetinide düşündüm ama cesaret edemedim o kadar sabredemem
Gerçekten umudum kalmadı
Jillian'ı ilk yaparken benim de çok ağrımıştı, eğrilik var zaten omurgamda
canım böyle moralini hiç bozmaspor dışında mekik çek zaten fazlalıklardan kurtulduktan sonra bak gör nasıl incecik bir bele sahip olucaksın bidee mekikle birlikte
benimkide yamulmuş hissediliyo,valla en önemli yer allah korusun.Ben bazen hiç umursamıyorum çok zorluyorum kendimi,dikkat etmek lazım.Seninki spordan dolayımı oldu cnm?Benim bisikletim kayboldu taşınırken,bisiklet alıp jillianı bırakmayı düşünüyorum,belki haftada 3 4 gün bilmiyorum ama psikolojik olarakta sıkıldığım için,yoruyo beni artık.Tabi bisiklette o kadar faydalı olurmu orası var
mekik bendede hep 1-2 hafta sonra kendinden bıktırmıştır.sporla birlikte hiç çekilmiyo inanırmısınızMekik cekmek gercekten bir haftada bile farkettiriyo.ama ben su kadar zamandan sonra bunalinca bi tek jillian yapmaya basladkm biraktim mekigi
Kızlar benimde bu ay içerisinde 7 kilo felan vermem lazım.Yani en fazla 1 bucuk ay içinde.1 bucuk aya kadar antalyaya donucem.ordakiler beni hep şuanki gibi biliyo 60lı kilolarda.ama süpriz olsun istiyorum.şimdi 55 kilo felan olsam fenamı olurama sorun 1 ayda o kilolardan nasıl kurtulucam :18:
kesinlikle öyle yapmalıyız.fazla yediğımızde birbirmizi uyarsak fena olmaz daha dikkatli oluruz.bence hatta şimdiden bi uyarı ekmeği baya azaltmalıyız yarım ekmeği bi oturuşta bitiren biri olarak bunu soyluyorumKurtulacağız hep birlikte. Yediklerimizi paylaşalım ve biraz bile fazla olsa birbirimizi uyaralım. Yaptığımız sporları da paylaşalım birbirimizle bence
Benim iki ay olcak nerdeyse baslayali ama en baslarda bi ileri bi geri gittim falan sacmaladkm alismam 1 aydir toplasan.6 kilo civari verdim ben ama bir 6 kilo daha lazim..
Ah zayiflasam da bu bunyenin cilesi omur boyu hic bitmicek yoksa 100 kiloda bulurum kendimi
Suan kilo vermemin durdugunu dusunuyorum gerci regl oncesi de olabilir hic emin degilim ama kilo az olunca bi de zaten uzun zamandir diyette oldugum icin kuskulandim o yuzden pirinc lapasiyla şoklamak istedim yoksa ilgimi cekmiyo o tatsiz seysen ne dusunuyosun bu konuda kilo vermem durmus olabilirmi durduysa da pirinc lapasi ise yararmiki
kesinlikle öyle yapmalıyız.fazla yediğımızde birbirmizi uyarsak fena olmaz daha dikkatli oluruz.bence hatta şimdiden bi uyarı ekmeği baya azaltmalıyız yarım ekmeği bi oturuşta bitiren biri olarak bunu soyluyorum
moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım hiç bir zaman rahat rahat yiyemeyeceğizyarım ekmekkkçok özledim ne zaman rahat rahat yiyebilicem acaba
moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım hiç bir zaman rahat rahat yiyemeyeceğizmalesefki yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz hep dikkat etmeliyiz
evet biliyorumya hep dikkat etmeliyiz yada durmadan kilo alıp vericez,çok zor nolurdu günde 2 ekmek yiyip kilo almasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?