1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Bilemiyorum onu ama bana pek degismedi gibi geldi orasi cok degismez bence sirttan oynar en fazla cunku gogus icin baya agirlik calismak gerekiyo
Evet spor salonunda üst çalışacağım bol bol
Gerçekten aynı ben Bakalım bayramda 1 aydır ve daha uzun zamandır görmeyen kişiler görecek, ne diyecekler :)

Gerçekten aynı ben Bakalım bayramda 1 aydır ve daha uzun zamandır görmeyen kişiler görecek, ne diyecekler :)[/QUOTE]

:) bizimle de paylaş o yorumları mutlu oluruz :)
hehe ben daha ağır şeylerde söyledim de olum yürü git bak dalga geçme çarparım gibilerinden

Bense oyleyim her gun bakiyorum incelmismiyim diye

kızlar kilo vermek de zor ben şimdi bütün dolabımı nasıl yenilicem ya sonra tekrar kilo alırsam

zayıflamak bütçeden kısıyo da o kıstıgımız bütce hep kıyafetlere gitcek anlaşılan bugun baktım kemerin başka deliği yok takcak yeni kemer bile almam gerekiyo

Son düzenleme:
Gerçekten aynı ben Bakalım bayramda 1 aydır ve daha uzun zamandır görmeyen kişiler görecek, ne diyecekler :)

hehe ben daha ağır şeylerde söyledim de olum yürü git bak dalga geçme çarparım gibilerinden [/QUOTE]

Tabi ki canım :) 10 dk önce 4 yk yoğurdun içine 1 büyük şeftali doğradım yedim. Sahurda az yer kalkarım karnımı baya doldurdu

kızlar kilo vermek de zor ben şimdi bütün dolabımı nasıl yenilicem ya sonra tekrar kilo alırsam

zayıflamak bütçeden kısıyo da o kıstıgımız bütce hep kıyafetlere gitcek anlaşılan

çok derin bir konuya değindin..aynı şeyi bende düşünüyorum hiç bişi almıyorum zayıfladığımda alacağım diye.

hehe ben daha ağır şeylerde söyledim de olum yürü git bak dalga geçme çarparım gibilerinden [/QUOTE]

Valla ben pantolonları daralttırıcam tişört falan alırım o sorun değil de harbiden etek şort falan almam lazım montlarım da büyük gelicek ama onları giymeye mecburum bu sene aldm hepsini

çok derin bir konuya değindin..aynı şeyi bende düşünüyorum hiç bişi almıyorum zayıfladığımda alacağım diye.

aynen aynı ben.pek dışarı da çıkmıyodum spor diyet ramazan diye.öyle esofmanla geziyodum zayıflayınca alırım diye.ama ihtiyac dogdu alışverişe çıktım o zaman farkettim acı gerçeği
valla komik ama ben çok düşünüyorum 5-10 kıyafet değilki hepsini nasıl yenilicem

hehe ben daha ağır şeylerde söyledim de olum yürü git bak dalga geçme çarparım gibilerinden

Valla ben pantolonları daralttırıcam tişört falan alırım o sorun değil de harbiden etek şort falan almam lazım montlarım da büyük gelicek ama onları giymeye mecburum bu sene aldm hepsini [/QUOTE]

ay diğerleri harbi sorun değil de montlar nolcak o montlar ben geçen sene bile daralttırmıştım valla yama üstüne yama olcak yeni bi monttan da kaçıs yok annem nerdeyse boşver zayıflama dicek sırf bu yüzden

hee o büyük bir sorun..birden değil de yavaş yavaş her ay azar azar ?? gerçi pek modadan kıyafetten anlamam.daha bu sene yeni yeni öyle giyinmeye süslenmeye başladığımı düşünürsek lise ve üniversitenin çoğu eşofman ve bol tişörtlerle geçiren biri olarak.. giysi hakkında ne yapmalı bilemedim :)
hani ne kadar bütçe lazım ne nerden alınır ne yapılır onu bile bilmiyorum:d

kızlar yazın başında yepisyeni aldıgım şort bile bol geliyo emanet gibi şaka gibi tamam allah bozmasın valla mutluyum zayıflamaktan maşallah devam da etmek istiyorum da ah o dolabım güzel dolabım kıyafetlerim

kıyafet konusunda saolsun annemle çıkarım hep onsuz alamam bişey nerde ne alınır çok iyi bilir bana kalsa ben düz tshirtler alır dururum valla pek beceremiyorum

mecbur azar azar olcak.okula gitmeden bi baharlık alışveriş yapcam trenckot gomlek pantolon vs. bi de kurbanda gelince kışlık yapmam lazım

aman nazar değmesin yahu tahtaya vur:d

diyorum ya maşallah maşallah allah bozmasın halimden memnunum da bazıları diyo ya zayıflıyım da yenilerim nolcak diye benim çok aklıma takılıyo valla bi de şimdi o kadar belli olmuyo da biraz daha zayıflayabilirsem kötü olur

Son düzenleme:

ben direk kış diye düşünmüştüm bak.. bunun baharı var dımı ?? kesinlikle öyle yapılmalı ki. vay be :)

kötü olmaz tam ayarında olur bence :) negatif enerji yaymak yok aa :)
ufaktan ufaktan yenilenir bişeycik olmaz:)

artık mecburen.annem belki yeni kıyafet almamak için tatillerde bolca beslemeye çalışır beni

en büyük korkum da kilo verip geri almak depresyona girerim heralde düşünsenize o kadar emek yap sonra geri al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…