1.5 ayda 5 kg vereceğim.

üzülmeyin kızlar,bugün bende yazıcaktım aynılarını.Hatta kendi kendime dedimki kk nede girmicem artık diyet lafı görmek istemiyorum,sonra dayanamadım yine :))bi yandan çok zayıfladın zaten diye teselli ediyorum kendimi,bi yandanda biraz daha diyorum,takıntı bu galiba,ani karar değişiklikleri oluyo.Ayran detoksu yaptım sözde güzelce devam edicektim,dışarıya çıktım bi anda düşüncelerim değiştidaha fazla vermeye gerek yok diye konuşuyorum içimden.Neyse markete girdik kızım şekerleri karıştırınca almak şart oldu bende zaten tatlı istiyodum,çok güzel bahane oldu,akşam 5 6 tane o küçük çikolatalardan yedim o kadar.1 gün ayran detoksuyaptım diye teselli ediyorum kendimi,yarın devam edemicem,yenmiyo tatsız tuzsuz..Benim artık ne fiziken nede ruhen gücüm kalmamış diyete bunu anladım,çünkü eski günlerime hala şaşırıyorum,yine karar vermiştim ama olmuyo.Kendimi sıktıkça daha beter oluyorum,sizde fazla sıkmayın kendinizi.Ben bazen nasıl olsa spor yapıyorum zamanla gider diye düşünüyorum,çok sıkıcı oldu gerçekten

Son düzenleme:
O saatten sonra daha başka bir şey yemedim ama spor da yapmadım işte. Neyse bugünlük böyle olsun. Galiba herkes yorulmuş diyetten Ama toparlanacağımıza eminim.

Sutlu tatli bile yememistim bir bucuk haftadir iyi oldu :) ama tabi sahurda toplamaya calistim biraz az yiyerek

dengeliyorsak sorun yok ki bence :) bende ıftarda artık dayamayıp azcık fazla yemıs olabılırım fakatt :) dıyetısyenı arayp hangı gun gıdebılcegım hakkında konustum :) pazrtesı tam anlamıyla dıyet başlar

O saatten sonra daha başka bir şey yemedim ama spor da yapmadım işte. Neyse bugünlük böyle olsun. Galiba herkes yorulmuş diyetten Ama toparlanacağımıza eminim.

tabıkı bırgunluk fireden bişi olmaz yahu !

benim de moralim bozuk bunaldım sanırım bu zayıflamak düşüncesinden herşeyden çok sıkıldım neden biz de ıncecık kızlar gibi her istediğimizi yiyip zayıf olamıyoruz ?

benim tabiri caizse beni yiyebilcek olan arkadaşlarım var maksimum 52 kiloda olan !!

Evet ben de bunaldım artık kendimi mutsuz hissettiriyor bu diyet kelimesi.

Ben de 3 öğün yiyeceğim.

3 aslında sağlıklı değil.. gecen senelerde diyetısyen bana 6 öğün vermstı?=

bilmiyorum yoruldum değil ama sıkıldım biraz.ben de yediklerime dikkat etmeden herşeyi yemek istiyorum kilo almak diye bi kavramım olmasın istiyorum. 36 beden kıyafetin içine rahatca girebilmek istiyorum. herkesin dönüp baktıgı bi vucudum olsun istiyorum. biraz da psikolojim düzelsin istiyorum
bugün biraz isyankar bi günümdeyim sanırım yarın geçer umarım ah bir regl olabilseydim belki bunların hepsi ondandır

ben de iftardan sonra bir kuru kayısı, 5 tane kuru üzüm yedim. jillianımı bu kadar şeye ragmen yaptım şimdi de yeşilçayımı yudumluyorum. başka bişey yemeyi düşünmüyorum uyursam bi de süper olcak

yarın ben de spor yapamayabilirim bilmiyorum 1 buçuk aydan sonra ilk kez bi gün spor yapmıcam vicdanım kaldırırmı artık bakıcaz müsait olup olmayacagıma göre

tek düşündüğüm ve hayal ettiğim okula incecik gittiğim. sırf bu düşünce yüzünden vazgeçerken hırslanıyorum. allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz

3 aslında sağlıklı değil.. gecen senelerde diyetısyen bana 6 öğün vermstı?=
Ben 6 öğünle kilo veremedim diyetisyen vermişti bana da 3 öğün bana iyi
Of inşallah üzerimizden şu ağırlık kalksın yarın yeni süper mutlu bi gün olsun inşallah!!

Son düzenleme:
o değil de insan nasıl 6 ögün yer ki arkadaşlar öyle zayıflayamam ben heralde.yedikçe yiyesim gelir zaten az yiyerek şu kiloyu verdiysek 6 ögün yesem kilo alırım heralde
kahvaltıda neler yiceksiniz bakalım şimdiden planlayalımkı yarın kaçırmayalım ölçüyü

ah ablacım istediğim kiloya gelsem rahatlatıcam kendimi biraz.ama böyle yogun bi tempoda arada insana bunaltı geliyor malesef geçer umarım hepimizinki eski irademiz geri gelir inşallah.
ben bu siteye girmesem salar giderim valla yaptıgım butun caba da boşa gider. zayıfladıktan sonra da siteye devam etmek istiyorum yoksa geri alırım kesin
ayran detoksunu biraz araştırdım da şu çorba gibi yapılanımı yapıyosun mercimekli falan?
ben 2-3 gün içinde pirinç lapasını yapıcam detoks gibi olsun değişiklik olsun diye.

Kahvaltıda ne bulursam atıyorum ağzıma ben.Yok 2 yumurta felan yiyenler var ben sabah sabah hiç bir şeyden tat almıyorumUyku düzenim pek yok uykulu oluyorum. Hatta yumurta vs. hazırlamaya üşendiğim zaman akşamdan kalmış yemeği yemişliğim var anlayın siz

ay ramazan boyunca yumurtadan sogudum artık ama tok tutması hoşuma gidiyo
ben de 1 yumurta bir ince dilim ekmek 4-5 zeytin yerim diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı karar vereyim de zeytinlerimi suya koyıyım barı

Son düzenleme:
bu arada acaba kilo vermem mi durdu gibi bi düşünce içindeyim ah şu pms!

Bende o şekil yaparım yumurta yanına domates felan ama ekmek yemeyi düşünmüyorum zaten sabahları pek bir şey yiyemediğime göre şansımı kullanim diyorum.Ekmeği akşam yada öğlen azcık yerim Bu arada izmirden bir arkadaşım gelicek 2haftaya buraya tabi ben izmirdeyken yoktu bu kilolar şimdi o eski halimden 7-8 kilo fazlayım sanırsam.O gelene kadar vermek istiyorum biraz.Arkadaşımda hani şu bizi bile yiyebilicek cinsten ama kilosu 50 civarı Neyse yarın baya sıkı yapıyorum kaçamaklar yok en azından şu arkadaşım gelene kadar bugun sporda yapamadım ama yarın 3mil felan yürümeye çalışıcam ve kesinlikle kaçamak yok.Böyle diyorumda yarın kendimi tatlıya vermem umarım

ay sorma okuduysan biz de şu 50lik ama 'bizi bile yiyebilcek' çıtır kızlara kin kusmuştuk.
yarın ben de çok korkuyorum kaçırmaktan hadi evde anneme çok koyma falan diyorum da başka birinin evinde nasıl dicem
ki şu an bunları yazarken de burnuma yaprak sarma, baklava, borek kokuları geliyo düşün artık ne haldeyim

Aynı durumdayım canım ya ama iradeli olmalıyız O güzel yemeklere bakıp alıcağın kiloları düşün yeme demiyorum ama fazla kaçırmamak lazım.şahsen ben öyle yapıyorum zaten yemeği yerken sürekli pişman olucağımı tekrar ettiğim için durdurabiliyorum kendimibaşka birinin evindede diyetteyim felan deme bence ben demiştim bi kere bana aa ne gerek var sağlığından olma şimdi felan dediler ozamanda 70 kilo civarıydım

yabancı değil ya ama yemekleri başkası tabagıma koyunca engel olamıyorumki tabakta olanı da bırakmak olmaz neyse elimden geldiğinde toplıcam kendimi.

Ben tam bilmiyorum bakalım yazıcam yarın.

Aynen canım, bu site olmasa çoktan bozmuştum ben de. Bir de böyle arkadaşlar olunca daha çok motive oluyorum

benim her zaman aynı,domates,peynir,biber haftada 3 4 kere yumurta,1 dilim light ekmek.Akşamları hep bi an önce sabah olsun diyodum,çok acıktığım için,artık bu kahvaltıda yetmiyo zaten hiç doymuyorum.Son günlerde 2 dilim ekmek yemeye başladım baktım yine farkeden bişey yok,1'e düşürdüm

canlarım biraz dikkat ederek fazla kendinizi sıkmadan devam edin 1 ay bakın nolucak dicektim ama sizin okul var unuttum,valla biz iyi bir araya geldikhepimizin psikolojisi aynı,bende demin senin sölediklerini düşünüyodum,keşke yiyip hep zayıf kalsam aklımda şu kilo takıntısı olmasa diyodum,jillian günde 2 kere yapılacak bişey olsa hadi onu yapın hızlı çözüm dicem ama oda çok yorucu:44:belki 1 ay daha sabredebilirsiniz,bencede en iyi motive olucak şey okullarınızın açılmasına 1 ay kalmış olması.Okullar açıldıktan sonra daha az boş vaktiniz olur,böylelikle belki birazda olsa şu diyet işini aklınızdan çıkarmış olursunuz.Çok zor biliyorum kaç ay oldu sizin diyete başlayalı,insan ilk başlarda daha hırslı oluyo aslında.5-6 kilo bir bir buçuk ayda verilmicek kilo diil bence biraz daha sabredin,bide şöyle düşünün ben o gereksiz şeyleri yemeden mutluyum,çünkü zayıflıcam,yersem mutsuz olucam.Haa bide şu var yediğimiz zaman günler çabuk geçiyo nedensekeşke yemeseymişim şimdiye kadar o kilolar giderdi diyoruz,bide bunları düşünün.Ben hep böyle yapmıştım
evet cnm mercimek koymadım ben gerçi yoktu çünkü,nohut bulgur,salatalık bide dereotu koydum ama zorla içtim.Hepsinide bitiremedim,tuzsuz yenmiyo.Pirinç lapasınıda araştırmıştım ama tuzsuz nası yenir oda bilmiyorum,ben biraz tuzlu yerim çünkü,en az 1 kilo verdiriyodu galiba.Eğer tuzsuz dayanabilirim sıkılmam dersen ayran daha iyi bence,çünkü nohut antioksidan,yoğurt salatalık zaten çok faydalı sen bilirsin yinede.Ben elma diyetinide düşündüm ama cesaret edemedim o kadar sabredemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…