- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Sutlu tatli bile yememistim bir bucuk haftadir iyi oldu :) ama tabi sahurda toplamaya calistim biraz az yiyerek
O saatten sonra daha başka bir şey yemedim ama spor da yapmadım işte. Neyse bugünlük böyle olsun. Galiba herkes yorulmuş diyettenAma toparlanacağımıza eminim.
benim de moralim bozuk bunaldım sanırım bu zayıflamak düşüncesinden herşeyden çok sıkıldım neden biz de ıncecık kızlar gibi her istediğimizi yiyip zayıf olamıyoruz ?
Evet ben de bunaldım artık kendimi mutsuz hissettiriyor bu diyet kelimesi.
Ben de 3 öğün yiyeceğim.
3 aslında sağlıklı değil.. gecen senelerde diyetısyen bana 6 öğün vermstı?=
Ben 6 öğünle kilo veremedim diyetisyen vermişti bana da 3 öğün bana iyi3 aslında sağlıklı değil.. gecen senelerde diyetısyen bana 6 öğün vermstı?=
Of inşallah üzerimizden şu ağırlık kalksın yarın yeni süper mutlu bi gün olsun inşallah!!bilmiyorum yoruldum değil ama sıkıldım biraz.ben de yediklerime dikkat etmeden herşeyi yemek istiyorum kilo almak diye bi kavramım olmasın istiyorum. 36 beden kıyafetin içine rahatca girebilmek istiyorum. herkesin dönüp baktıgı bi vucudum olsun istiyorum. biraz da psikolojim düzelsin istiyorum
bugün biraz isyankar bi günümdeyim sanırım yarın geçer umarımah bir regl olabilseydim belki bunların hepsi ondandır
ben de iftardan sonra bir kuru kayısı, 5 tane kuru üzüm yedim. jillianımı bu kadar şeye ragmen yaptım şimdi de yeşilçayımı yudumluyorum. başka bişey yemeyi düşünmüyorum uyursam bi de süper olcak
yarın ben de spor yapamayabilirim bilmiyorum 1 buçuk aydan sonra ilk kez bi gün spor yapmıcam vicdanım kaldırırmı artık bakıcaz müsait olup olmayacagıma göre
tek düşündüğüm ve hayal ettiğim okula incecik gittiğim. sırf bu düşünce yüzünden vazgeçerken hırslanıyorum. allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
Ben 6 öğünle kilo veremedim diyetisyen vermişti bana da 3 öğün bana iyi
Of inşallah üzerimizden şu ağırlık kalksın yarın yeni süper mutlu bi gün olsun inşallah!!
üzülmeyin kızlar,bugün bende yazıcaktım aynılarını.Hatta kendi kendime dedimki kk nede girmicem artık diyet lafı görmek istemiyorum,sonra dayanamadım yine :))bi yandan çok zayıfladın zaten diye teselli ediyorum kendimi,bi yandanda biraz daha diyorum,takıntı bu galiba,ani karar değişiklikleri oluyo.Ayran detoksu yaptım sözde güzelce devam edicektim,dışarıya çıktım bi anda düşüncelerim değiştidaha fazla vermeye gerek yok diye konuşuyorum içimden.Neyse markete girdik kızım şekerleri karıştırınca almak şart oldu bende zaten tatlı istiyodum,çok güzel bahane oldu,akşam 5 6 tane o küçük çikolatalardan yedim o kadar.1 gün ayran detoksuyaptım diye teselli ediyorum kendimi,yarın devam edemicem,yenmiyo tatsız tuzsuz..Benim artık ne fiziken nede ruhen gücüm kalmamış diyete bunu anladım,çünkü eski günlerime hala şaşırıyorum,yine karar vermiştim ama olmuyo.Kendimi sıktıkça daha beter oluyorum,sizde fazla sıkmayın kendinizi.Ben bazen nasıl olsa spor yapıyorum zamanla gider diye düşünüyorum,çok sıkıcı oldu gerçekten
Kahvaltıda ne bulursam atıyorum ağzıma ben.Yok 2 yumurta felan yiyenler var ben sabah sabah hiç bir şeyden tat almıyorumo değil de insan nasıl 6 ögün yer ki arkadaşlar öyle zayıflayamam ben heralde.yedikçe yiyesim gelir zatenaz yiyerek şu kiloyu verdiysek 6 ögün yesem kilo alırım heralde
kahvaltıda neler yiceksiniz bakalım şimdiden planlayalımkı yarın kaçırmayalım ölçüyü
Kahvaltıda ne bulursam atıyorum ağzıma ben.Yok 2 yumurta felan yiyenler var ben sabah sabah hiç bir şeyden tat almıyorumUyku düzenim pek yok uykulu oluyorum. Hatta yumurta vs. hazırlamaya üşendiğim zaman akşamdan kalmış yemeği yemişliğim var anlayın siz
Bende o şekil yaparım yumurta yanına domates felan ama ekmek yemeyi düşünmüyorum zaten sabahları pek bir şey yiyemediğime göre şansımı kullanim diyorum.Ekmeği akşam yada öğlen azcık yerimay ramazan boyunca yumurtadan sogudum artık ama tok tutması hoşuma gidiyo
ben de 1 yumurta bir ince dilim ekmek 4-5 zeytin yerim diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı karar vereyim de zeytinlerimi suya koyıyım barı
Bende o şekil yaparım yumurta yanına domates felan ama ekmek yemeyi düşünmüyorum zaten sabahları pek bir şey yiyemediğime göre şansımı kullanim diyorum.Ekmeği akşam yada öğlen azcık yerimBu arada izmirden bir arkadaşım gelicek 2haftaya buraya tabi ben izmirdeyken yoktu bu kilolar şimdi o eski halimden 7-8 kilo fazlayım sanırsam.O gelene kadar vermek istiyorum biraz.Arkadaşımda hani şu bizi bile yiyebilicek cinsten ama kilosu 50 civarı Neyse yarın baya sıkı yapıyorum kaçamaklar yok en azından şu arkadaşım gelene kadar bugun sporda yapamadım ama yarın 3mil felan yürümeye çalışıcam ve kesinlikle kaçamak yok.Böyle diyorumda yarın kendimi tatlıya vermem umarım
Aynı durumdayım canım ya ama iradeli olmalıyızay sorma okuduysan biz de şu 50lik ama 'bizi bile yiyebilcek' çıtır kızlara kin kusmuştuk.
yarın ben de çok korkuyorum kaçırmaktan hadi evde anneme çok koyma falan diyorum da başka birinin evinde nasıl dicem
ki şu an bunları yazarken de burnuma yaprak sarma, baklava, borek kokuları geliyo düşün artık ne haldeyim
yabancı değil ya ama yemekleri başkası tabagıma koyunca engel olamıyorumki tabakta olanı da bırakmak olmazAynı durumdayım canım ya ama iradeli olmalıyızO güzel yemeklere bakıp alıcağın kiloları düşün yeme demiyorum ama fazla kaçırmamak lazım.şahsen ben öyle yapıyorum zaten yemeği yerken sürekli pişman olucağımı tekrar ettiğim için durdurabiliyorum kendimi başka birinin evindede diyetteyim felan deme bence ben demiştim bi kere bana aa ne gerek var sağlığından olma şimdi felan dediler ozamanda 70 kilo civarıydım
Ben tam bilmiyorum bakalım yazıcam yarın.o değil de insan nasıl 6 ögün yer ki arkadaşlar öyle zayıflayamam ben heralde.yedikçe yiyesim gelir zatenaz yiyerek şu kiloyu verdiysek 6 ögün yesem kilo alırım heralde
kahvaltıda neler yiceksiniz bakalım şimdiden planlayalımkı yarın kaçırmayalım ölçüyü
ah ablacım istediğim kiloya gelsem rahatlatıcam kendimi biraz.ama böyle yogun bi tempoda arada insana bunaltı geliyor malesef geçer umarım hepimizinki eski irademiz geri gelir inşallah.
ben bu siteye girmesem salar giderim valla yaptıgım butun caba da boşa gider. zayıfladıktan sonra da siteye devam etmek istiyorum yoksa geri alırım kesin
ayran detoksunu biraz araştırdım da şu çorba gibi yapılanımı yapıyosun mercimekli falan?
ben 2-3 gün içinde pirinç lapasını yapıcam detoks gibi olsun değişiklik olsun diye.
benim her zaman aynı,domates,peynir,biber haftada 3 4 kere yumurta,1 dilim light ekmek.Akşamları hep bi an önce sabah olsun diyodum,çok acıktığım için,artık bu kahvaltıda yetmiyo zaten hiç doymuyorum.Son günlerde 2 dilim ekmek yemeye başladım baktım yine farkeden bişey yok,1'e düşürdümo değil de insan nasıl 6 ögün yer ki arkadaşlar öyle zayıflayamam ben heralde.yedikçe yiyesim gelir zatenaz yiyerek şu kiloyu verdiysek 6 ögün yesem kilo alırım heralde
ah ablacım istediğim kiloya gelsem rahatlatıcam kendimi biraz.ama böyle yogun bi tempoda arada insana bunaltı geliyor malesef geçer umarım hepimizinki eski irademiz geri gelir inşallah.
ben bu siteye girmesem salar giderim valla yaptıgım butun caba da boşa gider. zayıfladıktan sonra da siteye devam etmek istiyorum yoksa geri alırım kesin
ayran detoksunu biraz araştırdım da şu çorba gibi yapılanımı yapıyosun mercimekli falan?
ben 2-3 gün içinde pirinç lapasını yapıcam detoks gibi olsun değişiklik olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?