1.5 ayda 5 kg vereceğim.

sürekli alıp alıp vermek baya yorucu olurdu bu arada konuyla çok alakaız olucak ama aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim ya (kilom yuzunden değil)bu durumda bide diyet yapmak çok can sıkıcıı

çok bakma aynaya,bende hep yapıyorum yakilo versekte anlamıyoruz çünkü.Sen kaç kilosun?Bana diyetten gına geldi,eskisi gibi yaşamak istiyorum

çok bakma aynaya,bende hep yapıyorum yakilo versekte anlamıyoruz çünkü.Sen kaç kilosun?Bana diyetten gına geldi,eskisi gibi yaşamak istiyorum
canım kilom 62 boyumda 167ymiş hep 168 diyordum ama dun olctum :26:yani zayıf durmuyorum pek kollar felan baya kalın duruyor vucud tipindenmidir bilmem hani normalden kilolu gosteriyorum

Son düzenleme:
canım kilom 62 boyumda 167ymiş hep 168 diyordum ama dun olctum :26:yani zayıf durmuyorum pek kollar felan baya kalın duruyor vucud tipindenmidir bilmem hani normalden kilolu gosteriyorum

iri kemikli olduğumuz içindir belkidebende öyleyim.Bizi 50 kilodan başkası kurtarmaz

canım bu jillian level ları kaçar günlük ? yani level 1i ne kadar uygulayıp 2 ye geçiyorsun :) benim pek bilgim yok da. saçma bir soru da sormuş olabilirim :) mesajların hepsini de okuyamadım eğer yazdıysan kusura bakma ben minyon tipliyim . boyum 157 kilom da 47 ama vücudumu biraz sıkılaştırmak istiyorum . evde bu hareketleri yapmayı deneyebilirim sanırım :)

toplam 3 level var
ilk level 10 gün
ikinci level 10 gün
üçüncü level 10 gün yapılıyo,başlamadan bir hafta önce tempolu yürüyüşle vücudunu alıştırsan daha iyi olur çünkü 4-5 gün hamlıktan dolayı ağrı oluyo

uyku tutmadı benide geri girdim :) bende spora şu kilolar gittikten sonra başlıcam şimdilik sadece 3mil ve 10 dklik egzeriz videomu yapıcam birde mekik arttırarak gunde 100 tane felan çekmeyi düşünüyorum baya iyi yapıyor gobek kısmını bel felanda inceliyor

Yarın olcu alacagim bakalim level 2nin 8.sni yapamadim bugun yarin yapicam bir de level 3 un ortasinda alicam bir de sonunda :) her gun 100 mekik cekecegim ama yarim mekik jillianin yaptigi gibi yapabiliyorum ancak. Spora baslamama 4 5 gun var o zamana kadar da bisikletle idare edecegim ekmegi 1 dilim yiyecegim ama annemlerin tepkisinden korkuyorum acikcasi. Siki diyet lazim 40 gun var ve 5 kg verebilmem icin 6 gunde 1 kilo vermem lazim of uyuyamayip bunlari dusundum gece gece :/

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim. Bu sabah babaannemde toplandık kahvaltı için, memleketin özel şeydir muhlama bilen bilir, her bayram sabahı yapar. Lezzetlidir ama bir o kadar da yağlıdır. Ve ben bu sabah irademe hakim olup o muhlamadan yemedim! Sadece 1 çatal aldım o da babaannem darılmasın diye. Kimse diyette olduğumu bilmiyor tabi, eh bayram olduğu için de kepekli ekmek yok beyaz ekmek vardı. Küçük ekmekler var, 1 ekmeğin yarısı gibi düşünün, herkes 1 er 2 şer götürdü ama ben bir tanesinin kuyrudğunu yedim toplasan 2 dilim ediyordur yani. 1 yumurta, küçük bir dilim peynir, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Bayram sabahını böylelikle atlattım! Yalnız kötü bir şey oldu, sol ayağım -Jillian yaparken acıttığım ayağım- bugün şişmiş. Ve çok zonkluyor. Nasıl düzelecek bilmiyorum, böyle şişken Jillian nasıl yaparım hiç bilmiyorum. Sonra kızlar size bir haberim var. Kuzenim yiyip yiyip ince kalan cinsten bir kız. Bu sabah yediklerini ben yeseydim ohoo gelsin kilolar. Normal bir yiyiş değil yani, anormal 2 ekmek yedi resmen bandıra bandıra muhlamaya. Ve evet neden kilo almadıklarını buldum. Kızlar, hemen tuvalete çıkıyor. Ben böyle değilim, günlerce çıkamadığım oluyor. Sanırım öncelikle bu sorunu halletmeliyim. Yengem de bugün "Bayağı zayıflamışsın 1 ay sana yaramış spor falan mı yaptın?" dedi. Heheheh 1 kişi 1 kişidir değil mi? Asıl en güzel haberimse, az önce haziran ortasında aldığım bir elbise vardı. Askılı, dar ve mini. İlk giydiğimde kollarım göbeğim feci durmuştu gerçekten tatilde giymiştim. Az önce o elbiseyi giydim ve ta ta ta tam! Elbisenin içinde kollarım o kadar güzel durdu ki, üstelik daha incelmesi gerektiği halde, biraz daha incelse muhteşem duracak sanırım. Göbeğim de azıcık kalmış cidden. Şu 5 kiloyu bir verebilsem. Ah kızlar, nasıl motive oldum bilemezsiniz. Sil baştan başladım, pazartesi de spor ooh. Yalnız şu ayak işini ne yapacağım bilemiyorum?

Son düzenleme:
mekik bendede hep 1-2 hafta sonra kendinden bıktırmıştır.sporla birlikte hiç çekilmiyo inanırmısınız ama dayanınca gerçekten guzel sonuclar alabiliceğimize eminim

aynen ben bi ara günde 300 mekik çekiyodum tabi tam mekik değil jillian usulu ben de sabah aksam bölük bölük 300 tane çekiyodum az zaman da yapmış olsam farketmişti.şu jillian bitsin tatilde karın hareketleri ve yüzmeyle devam edicem

2 gün yapmıcam zaten 1 gün yapıcam sadece.yag yaktıgına inanmıyorum zaten ödem atıyodur o kadar kilo verilmez bir günde.umarım veririm geri kalan kilolarımı çok teşekkürler desteğin için

inan kendim gibi mutlu oldum senin adına çok sevindim canım :)) kahvaltıyı da güzel atlatmışsın ben henüz yapamadım.ah yalnız o muhlamanın kokusuna nasıl dayandın helal olsun

benim de oldu hala ayagımın üstü şiş agrı yok ama şiş duruyo.hele bi dönem cidden yürüyemiyodum.spor ayakkabısıyla yap muhtemelen ayakkabıyla yapılmayınca oluyor ben de ayakkabısız yapıyorum malesef

kızlar ben de dün gece hiç uyuyamadım bölük pörçük toplasanız 5 buçuk saat anca uyumusumdur.insan 4 saat yatakta dönüp durur mu ya bi de karnım acıktı böyle olunca.neyse işte zor bi gece atlattım heralde yeni düzene alışmamız zamanımızı alacak.

bugun ruh halim düne göre daha iyi. erken kalksaydım spor yaparım diyodum aslında hala yapardım da sabah sabah hiç halim olmadı valla akşam erken gelirsem yapıcam.

ben de dün gece uyuyamayıp bi sürü şey düşündüm kafamda kalori hesapladım sabah kahvaltısı için bütün günün kalorisini çıkardım falan heralde iyice manyaga bagladım ben kızlar

Son düzenleme:
kahvaltıdan önce ıkı kuru kayısı
kahvaltı:
bir yumurta
bir kk peynır,bir adet yeşil zeytin
bir ince dilim ekmek
bir tane zeytinyaglı yaprak sarma
salatalık domates maydanoz

alışveriş demişken haftaya gidip biraz alışveriş yapıcaktım sonbahar alışverişiama şimdi napsam bilmiyorum alıcam kilo verincede bol gelebilir küçük alsam dolabımda boş boş durma ihtimali var :44:geçen gun bi yerden kot aldım adam bana 42 bedenini vermişti nasıl moralim bozulmuştu anlatamam ama bayada oturmuştu
bu arada kahvaltıda :
1 yumurta
yarım salatalık
2-3 zeytin
1 çatal beyaz peynir
tabi kahvaltıdan önce limonlu suyumu da içtim en az 1.5 litre suyumuda içicem bugun.ve tabi kayısı cayımı

Ay en cok ben yemisim galiba moralim bozuldu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…