1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Arkadas zaten iyi yemisin benim yedigimin yaninda hicbisey yememissin gunlerce ac kalmis gibi saldirdim borekler baklavalar sarmalar cifter cifter geldi gitti meyveler cikolatalar bilmem neler.neyse hala bu bunyemi şoklicak bi gundu diyorum siz beni ornek almayin kizlar ben 2 ayin acisini cikardim bugun biliyorumki yarin normal duzene donunce duzelcek hersey.sabah erken kalkip jillian yapmayi dusunuyorum aksam da bi daha yaparim jillian bunlari yazarken de hala meyve yemekteyim

Kızlar iyi geceler. Pişmanlıkla geliyordum ta ki herkesin benimle aynı şekil yaptığını görünceye kadar. Mutlu oldm valla Gayet güzel gidiyodum kahvaltıyı biliyorsunuz. Saat 12 gibi 4 yk yoğurdun içine 1 büyük şeftali doğradım yedim. Öğlen misafirlikte 1 tane ece çikolata yedim. Bugün sadece 1 tane yedim evet. Akşam yemeğini erken yedik kahvaltıyı erken ettiğimiz için. 2 kepçe çorba 1 tavuk but ve bol salata yedim. 1 orta dilim de peynirli börek Neyse işte her şey süper gidiyor allahım bozmadım süperim diyordum ki, uzun zamandır beni görmeyen birisi çok zayıflamışsın dedi. Allahhh ben bunu bir duydum karnım zaten zil çalıyor. Oturdum 1 dilim börek daha yedim. Yanında da 1 kemalpaşa ve 1 baklava Çok pişman oldum sonradan ama işte nefsime yenik düştüm Annem de bugün bayram, 1 gün yersin bir daha yemezsin dedi. Yalnız spor yapabilseydim çok iyi olacaktı ama işte hem geç geldik hem de ayağımın üstüne zor basıyorum...

Son düzenleme:
bende yarın bugunun cezasını çıkaracagım 3mil yurucem bide 10 dakikalık videomdan yapıcam baya terletiyor videonun sonunda kendimi atıyorum yataga yorgunluktan bide sabah aksam olmak uzere gunde en az 100 mekik cekmeye baslıyim diyorum hadi hayırlısı

ah şu bayramların ilk gunlerii hepimiz pişman oldugumuza gore yarın dikkat ediyoruz hanımlar bu arada bişey sormak istiyorum yogurtla şeftalinin tadı nasıl oluyor:26:iyi birşeye benziyor tadı guzel oluyorsa yarın koşup şeftali alacağım

Uzulme gunun rekoru bende saymaya korkuyorum ben de aksamleyin bozdum yarin bi daha yemek yiyemicekmisim gibi saldirdim.ah o ece cikolatalar 3 taneye mal oldu bana

Ben de bugun spor yapamicam.ama yarin erken kalkip les 2 mil jillian yapicam aksam da spor.bugun midemi yeterince şok ettim lan noluyo gelmeyin ustume demistir heralde

Hadi toplanin kizlar yarin yeni bastan baslayalim herseye! Artik kacamak yok soz verelim birbirimize ve her yemekle karsilastigimizda bunu dusunelim!

Muhteşem tek kelimeyleee

Ece çikolatadan tiksindim bazı sebeplerden dolayı zaten, onu da anneannem ısrar ettiği için yemiştim. Söz benden vallahi, çok kararlıyım artık

yarın bi koşu şeftali alırım ozamanbugun bi mucize oldu evde kola fanta gazoz felan hepsi var ama ben bi yudum bile içmedimhani ben ya ben kendime inanamadım

Burası ne kadar güzel bir topikmiş beni de alıın:)

Ben de okula kadar kalan bir 3kilom var onu vermeyi hedefliyorum hatta 4gitse ne güzeeel oluur

Bu ay için öncelikli hedefim 2kilo vermek inşallah eylül başı -2yi görmüş olurum hiç kolay gitmiyorlar maalesef oysa ne kolay gelmişlerdiii

Kolay gelsin hepimizee Mutlu bayramlaar:)

çok güzel oluyor bi de şeftali suluysa bildiğim şeftalili yogurt oluyo ımhhh yani ben içine yulafkepeği de koyuyorum üstüne de çikolata damlacıgı gibi bir kuru kayısı dogruyorum çok lezzetli oluyor

üzülmeyin bende bugün 6 tane şeker yedimşimdide yiyip yememe arasında gidip geliyorum,kahvaltıda eski günlerime döndüm yineaz yiyorum,sonra dünden kalan ayran çorbasını içtim 2 kere,ayran çorbasının içi için 2 günlük malzeme hazırlamıştım atılmasın diye değerlendiriyim dedimnohutun bulgurun içine taze soğan,kimyon,karabiber,limon koydum yedimbide haşlanmış yumurta vardı sözde spordan sonra yicektim 1 dilim light ekmekle onu yedim,haa bide zero kola

valla sanırım hepiimiz kaçamak yapmışıız onemli olan bugun.bugun dikkat etsek sorun olmaz dunki kacamaklarbu arada bişey farkettim dun hiç su içmemişim :26:hep ice tea-kahve-cay felan ictim hiç susamıyorum nedense ama en az 1litre icmye calısıcam bugun

ben hep yapıyorum vallatatlı yemeden duramıyorumki,hep tatlı var aklımda.Bende hiç susamıyorum inanırmısın,bide o kadar terliyoruz,sporda hava sıcak vs.ama susamasamda içiyorum aklıma geldikçe,metabolizmam zaten yavaşbide suyu bırakmayalım.Belkide içtiğin içeceklerden dolayı susamamışsındır

şimdi biberiye yağı kullananlara bakıyodum,biri 5 cm incelmiş 1 buçuk haftada:44:bu karın,göbek nası gidicekki,durmadanda şişiyo üstelik anlamadım.Bi cesaret etsemde şu yağı kullansam

içeceklerdendir dedim bende ama normalde hiç bişey içmesem bile gunde 1 bardak su yetiyor inanırmısın:18:bundan sonra zorla içecegimha bide sabah 1 bardak ılık suya limon sık ve iç.metabolizma hızlandırıyor diye duymuştum.tabi ben limonu sıkıp tümden yiyorum kabuklarıyla birlikte

bakalım bi yarından sonra deniyim limonu,gerçi yarım limon kalmış dolaptaonuda ben içiyim sabah.Bi arada sirke içiyodum oda iyiymiş,ama mafediyo mideyi tabi.Evet sen suyu ihmal etme cnm,bağırsaklarıda çalıştırıyomuş,küçük bi şişeye doldur,görüceğin bi yere koy gördükçe içersin

bir zararı felan varmıki?yoksa bence hemen kullan bende şu bir aydan sonra kullanabilirm

yakıyomuş sadece,o önemli diilde ben emziriyorum o yüzden bilmediğim için cesaret edemedim.Bi kaç kişide tüyleri kalınlaştırdığından falan bahsetmiş okuyamadım bürsürü sayfaçok uykum geldi,az uyumakta zayıflamaya engel,8 saat uykuda 400-50 kalori yakıyoruz ben uyumuyorum o kadar tabi

oyle yapiyim artık yoksa içmem başka turlu

eğer zayıflatıyorda 15 saat uyurum en az garantii bunu soylemen hiç iyi olmadı tamda dun 4 saat mi ne uyumuşken:18:şimdi eski düzenime donmeye çalışıyorum ama sonuc olarak gecenin bi yarısı kalkıp bilgisayara geçiyorum uyku tutmuyor:44:

yok onunda fazlası zarardırgeçenlerde bi yazı okudumda uykuda bile kalori harcıyoruz yani,8 saat normal :) o 8 saattede baya bi kalori yakıyomuşuz,yoksa bende çok severim uyumayıOkullar açılınca mecbur düzene sokarsın,şimdilik tadını çıkar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…