- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
bende erken kalktım spordu kahvaltıydı derken bu saat olduevet o kusana kadar yemek doğru o gün bende öyle yaptım,yarım kilodan fazla makarna yemiştim ya ertesi gün kahvaltı bile etmedim,herşeyden midem bulandı.O günden beri yemeklerden midem bulanıyo allahın gücüne gitmesin,yemek beğenmemezlik diilde,öyle yaptığım için yemek görmek istemiyorum.Demekki arada bir bunu yapmak lazım sen ripped yapıyodun dimi değişim varmı?Ben dün eski bi tanıdıkla karşılaştım bana kilo almışın demezmi bacaklardan almışsın diyo hemde benim şimdiye kadar ilk defa bu kadar zayıf bacaklarım oldu halbuki ama ben hiç moralimi bozmadım.Killer abs bitsin tekrar ripped yapıcam diyodum aslında ama dün egzersizler bölümün bi arkadaş konu açmış P90X ile ilgili,daha önce görmüştüm bunuda düşünüyodum aslında,yapanları görseniz 10 yıllık sporcular sanki 3 ayda hemde,ama o vücudu yapmak için kimbilir nası bi spor yapılıyodur
Benim bacaklarim inceldi tabi olcu almadigim icin hala net bisey soyleyemicem ama fark varshred daha etkili bi programdi ama tum yonden calistiriyodu o yuzden iyiydi. Kusana kadar yedim tabi de bugun tarti beni uzdu yarin duzelcegini umuyorum bi de bugun alisverise gitcem bu odemlerle dunku yedigim yemegin kilosuyla
pantolonlardan belli olurçuval gibi oluyo bi anda üzülme arada iyi geliyo.1 gün yedin ama iyi motivasyon oluyo sonra
hala sabah yediğim kahvaltıyla duruyorum.uzanıyım demiştim uyumuşum bikaç saat kestirmişim öyle ama deli uyudum çok iyi bi uyku çektim
sonra kalktım biraz bişiler yiyim metabolizmam çalışsın diye düşündüm sütle yulaf kepeği hazırladım kendime ama sütün yarısını içebildim anca midem bulandı resmen .s dünün etkileri devam ediyo .s gerçi dün 3 günlük yemek ihtiyacımı karşıladıgım için bünyemin bunu sorun etceğini sanmıyorum
akşam yemeğinde de börek tatlı sarma bilmem ne var da ben sadece ıkı tane biber dolması yicem bugunluk bu kadar.meyve bile görmeye tahammülüm yok şekerli şekerli .s
evet öyle oluyo malesef cnm,onu ye sonrada ben bunları nası yakıyorum,yemek kolay yakması zor diye pişman oluyo insan ama olsun sen iyi gidiyosun.
yulaf kepeğini marketin hangi reyonundan buluyosunuzmarketten geliyorum yulaf kepeği aradım ama bulamadım.Bugün body forumunda okumuştum bunu kas yapmak için iyiymiş markette aklıma geldi,yulaf ezmesi gördüm almadım un bölümünde falanmı acaba,nesfitlerin olduğu bölümde yoktuda
dediğim gibi akşam yemeğinde 2 biber dolması yedim ama küçüktüler biraz da salata yedim.akşam da spor yapıcaktım ama canım istemiyo pek yarın sabah kalkar yaparım
ben de bugun etek aldım kendime ama zorla 38 bedenin içine girdim umarım şu şişkinliğim gidince tam olur.40 beden almak istemedim çünkü çok belliydi göbeğim 3 aylık hamile gibi şişhala adet olamadım onun da gerginliği var yani şu olagandısı durumlar bitince içine girerim diye umuyorum çünkü 38 bedene düşmüştüm
Canım alışverişe çık, alışveriş yapmasan bile giy çıkar o kıyafetleri bak nasıl hırslanıyorsun.kızlar bugun feciydi.ne yedigime dikkat etmedim baya yemişimdir yazmak bile istemiyorumne ara bu kadar iradesizleştim hiç bilmiyorum onume ne geldiyse yedim :18:bugun daha dikkatli olmaya calışırım
Her gün tartılma canım ya, özellkle hasta olamıyorsan hiç tartıma onun şişkinliği tartıya da fazlasıyla yansıyor biliyorsun. Her gün tartılırsan hevesin kaçar. :44:Gene erkenden kalktim leslie 2 mille jillian level4e basladim.ama levek4 cok sıkıcı geldi yarim yamalak yaptim zaten 2 gun sonra birakmak zorundayim bikac gun leslieyle idare ediyim diyorum
Bu sabah tartida hala eski kiloma geri gelememistm ama hala bagirsak sorunum var adet sorunum var bundan sanirim
kahvaltı: bir yumurta, 2 tane yaprak sarma, salatalık domates
Canım alışverişe çık, alışveriş yapmasan bile giy çıkar o kıyafetleri bak nasıl hırslanıyorsun.
Her gün tartılma canım ya, özellkle hasta olamıyorsan hiç tartıma onun şişkinliği tartıya da fazlasıyla yansıyor biliyorsun. Her gün tartılırsan hevesin kaçar. :44:
Doydun mu bunlarla yahu.
Sabah kahvaltısı, 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık, domates ve şekersiz çay. Bugün spor yapacağım ayağım dünden daha iyi ama bakalım bugün bir yere gidecek miyiz karar aşamasındalar.Olmadı akşam yaparım. Gerçi evin içinde kendime abuk subuk işler bulup ordan oraya koşturuyorum hareket olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?