1.5 ayda 5 kg vereceğim.

bugün kaçıncı günüm onu unuttum,geçmiş sayfalarda arıyorumbaşladığım gün buraya yazmıştım,3.mü 4.mü acaba:44:

Benim bacaklarim inceldi tabi olcu almadigim icin hala net bisey soyleyemicem ama fark var shred daha etkili bi programdi ama tum yonden calistiriyodu o yuzden iyiydi. Kusana kadar yedim tabi de bugun tarti beni uzdu yarin duzelcegini umuyorum bi de bugun alisverise gitcem bu odemlerle dunku yedigim yemegin kilosuyla

bugun en gec ben kalktım heralde kahvaltımı az once yaptım.yumurta haşlamıştım onu hoop yere duşurdum neyse sonra tavada yaptım yanında 1 salatalık 2-3 zeytin 1 dilim kaşar yedim.sporumuda birazdan yaparım

pantolonlardan belli olurçuval gibi oluyo bi andaüzülme arada iyi geliyo.1 gün yedin ama iyi motivasyon oluyo sonra

pantolonlardan belli olurçuval gibi oluyo bi andaüzülme arada iyi geliyo.1 gün yedin ama iyi motivasyon oluyo sonra

çuval demeyelim ama bol geliyo tabi ama shredtada bacaklarım çok incelmişti benim sıkan sortlarım bosbol şimdi.
aynen motivasyonum geri geldi yemekten soguyunca artık

hala sabah yediğim kahvaltıyla duruyorum.uzanıyım demiştim uyumuşum bikaç saat kestirmişim öyle ama deli uyudum çok iyi bi uyku çektim

sonra kalktım biraz bişiler yiyim metabolizmam çalışsın diye düşündüm sütle yulaf kepeği hazırladım kendime ama sütün yarısını içebildim anca midem bulandı resmen .s dünün etkileri devam ediyo .s gerçi dün 3 günlük yemek ihtiyacımı karşıladıgım için bünyemin bunu sorun etceğini sanmıyorum

akşam yemeğinde de börek tatlı sarma bilmem ne var da ben sadece ıkı tane biber dolması yicem bugunluk bu kadar.meyve bile görmeye tahammülüm yok şekerli şekerli .s

ogle yemegim 2 biber dolması ve cacıkaksamda aynı sekil yemeyi dusunuyorum yoksa borekler sarmalar spor daha yapamadım vaktim olmadı ama yapıcam ins.

yulaf kepeğini marketin hangi reyonundan buluyosunuzmarketten geliyorum yulaf kepeği aradım ama bulamadım.Bugün body forumunda okumuştum bunu kas yapmak için iyiymişmarkette aklıma geldi,yulaf ezmesi gördüm almadımun bölümünde falanmı acaba,nesfitlerin olduğu bölümde yoktuda

evet öyle oluyo malesef cnm,onu ye sonrada ben bunları nası yakıyorum,yemek kolay yakması zor diye pişman oluyo insan ama olsun sen iyi gidiyosun.

Avm yemeğini çok güzel atlattım. Saat 4 te 2 tavuk göğüs ızgarası yedim, yanında da salata, 3 çatal da makarna. ama o kadar çok gezdik ve yürüdük ki onları yakmışızdır Az önce de yarım dilim kadayıf ve yarım dilim dondurma yedim. Geç vakit spor yapacağım

Cidden şu 5 kiloyu da versem yetecek kızlar ya Bugün alışveriş yaptım pantolon etek ve badi aldım ama m beden hepsi, smalla düşer miyim bilmiyorum ama cidden çok beğenerek aldım, artık giydiğim yakışıyor üstüme bu halimle bile. Kim bilir 5 kg versem nasıl duracağım. Çok mutluyum gerçekten moralimi depoladım :))

evet sanırım un bölümündeydi :) evet protein çok içeriyomuş

dediğim gibi akşam yemeğinde 2 biber dolması yedim ama küçüktüler biraz da salata yedim.akşam da spor yapıcaktım ama canım istemiyo pek yarın sabah kalkar yaparım

ben de bugun etek aldım kendime ama zorla 38 bedenin içine girdim umarım şu şişkinliğim gidince tam olur.40 beden almak istemedim çünkü çok belliydi göbeğim 3 aylık hamile gibi şiş hala adet olamadım onun da gerginliği var yani şu olagandısı durumlar bitince içine girerim diye umuyorum çünkü 38 bedene düşmüştüm

Ben de 36ya düşmeye çalışıyorum

kızlar bugun feciydi.ne yedigime dikkat etmedim baya yemişimdir yazmak bile istemiyorum ne ara bu kadar iradesizleştim hiç bilmiyorum onume ne geldiyse yedim :18:bugun daha dikkatli olmaya calışırım

Gene erkenden kalktim leslie 2 mille jillian level4e basladim.ama levek4 cok sıkıcı geldi yarim yamalak yaptim zaten 2 gun sonra birakmak zorundayim bikac gun leslieyle idare ediyim diyorum
Bu sabah tartida hala eski kiloma geri gelememistm ama hala bagirsak sorunum var adet sorunum var bundan sanirim

kızlar bugun feciydi.ne yedigime dikkat etmedim baya yemişimdir yazmak bile istemiyorum ne ara bu kadar iradesizleştim hiç bilmiyorum onume ne geldiyse yedim :18:bugun daha dikkatli olmaya calışırım
Canım alışverişe çık, alışveriş yapmasan bile giy çıkar o kıyafetleri bak nasıl hırslanıyorsun.
Her gün tartılma canım ya, özellkle hasta olamıyorsan hiç tartıma onun şişkinliği tartıya da fazlasıyla yansıyor biliyorsun. Her gün tartılırsan hevesin kaçar. :44:
kahvaltı: bir yumurta, 2 tane yaprak sarma, salatalık domates

Doydun mu bunlarla yahu.

Sabah kahvaltısı, 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık, domates ve şekersiz çay. Bugün spor yapacağım ayağım dünden daha iyi ama bakalım bugün bir yere gidecek miyiz karar aşamasındalar. Olmadı akşam yaparım. Gerçi evin içinde kendime abuk subuk işler bulup ordan oraya koşturuyorum hareket olsun diye.

doydum ya zaten 2 gün önceki müthiş yiyişimden çıkamadım henüz 1 haftalık yeme ihtiyacımı karsılası o resmen hem 2 tane sarma işte bir dilim ekmek peynır falan yerine geçti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…