şimdi biberiye yağı kullananlara bakıyodum,biri 5 cm incelmiş 1 buçuk haftada:44:bu karın,göbek nası gidicekki,durmadanda şişiyo üstelik anlamadım.Bi cesaret etsemde şu yağı kullansam
yok onunda fazlası zarardırgeçenlerde bi yazı okudumda uykuda bile kalori harcıyoruz yani,8 saat normal :) o 8 saattede baya bi kalori yakıyomuşuz,yoksa bende çok severim uyumayı Okullar açılınca mecbur düzene sokarsın,şimdilik tadını çıkar bari
içeceklerdendir dedim bende ama normalde hiç bişey içmesem bile gunde 1 bardak su yetiyor inanırmısın:18:bundan sonra zorla içecegimha bide sabah 1 bardak ılık suya limon sık ve iç.metabolizma hızlandırıyor diye duymuştum.tabi ben limonu sıkıp tümden yiyorum kabuklarıyla birlikte
Ayağım çok kötü durumda pazartesi spora başlayabilmem için birkaç gün Jillian yapamayacağım ben de bisiklet ve mekik ile devam edeceğim düzelene kadarkızlar nerelerdesiniz uyanamadınız mı hadi gün başladı
sekersi ilk defa erkenden uyandı.neyse efendim kuru kayısılarımı yedim ama onları bile tiksinerek yedim dünden sonra.boşuna demiyolarmış kilo vermeniz durursa yada yavaşlarsa bigün kusana kadar yiyin zaten bi daha yiyemiceksiniz diye.ve şuan canım hiçbişey yemek istemiyo hele tatlı bişey aman allahım gözüm görmesin hala midem bulanıyo.
neyse açtım leslie 2 mili.açtım ama hala gözlerim yarı kapanıkzaten o leslie denen kadının konuşmasına da ifrit oluyorum.kulaklıgı taktım müzik açtım kadının sesi de kıstım oh ilk defa eglendim keşke 3 mili yapsaymışım dedim.bitirdiğimde gözlerim açılmıştı
ara vermeden jillian level3ün son gününü yaptım dün yapamamıştım.ve vucudum ısındıgı için neredeyse hepsini tam yaptım.size de tavsiye ederim bunu hiç değilse 1 mille biraz ısının sonra jilliana geçin jillianın başındaki ısınma hareketleri yetmiyor.
duşumu aldım ve şuan çok enerjiğim birazdan kahvaltı edicem.bir yumurta salatalık domates cay bu kadar olcak sadece zaten dahasını yemeye halim yoktartıdaki rakam pek iç açıcı olmasa da yarın düzelir umarım
akşam da tekrar jillian yapmayı düşünüyorum vaktim olursa o da bugunun sporu olcak.bugun biraz az beslenmeye çalışcam.zaten diyorum ya yemeye halim yok
dün söz verdik kızlar unutmayın bugun telafi edicez dünü tekrar eski moralimize geri dönelim.
Ayağım çok kötü durumda pazartesi spora başlayabilmem için birkaç gün Jillian yapamayacağım ben de bisiklet ve mekik ile devam edeceğim düzelene kadar
hadi ya çok üzüldümbelki sen de leslie yapabilirsin? spor ayakkabıyla denedinmi?
Ayağım şişti, üzerine bile zor basıyorum ayakkabı giyemem sanırım evin içinde hem :/
ayakkabının altını silersin bişicik olmaz yada kalın bi çorap giyebilirsin oyle de yapanlar var. benim de öyle olmuştu üzerine basamıyodum ama geçti ertesi gün :/ neyse moralini bozma bisikletle yakarsın kalorileri şimdilik yemeklere dikkat et :))
Aynen öyle yapacağım bakalım diğerini de bi denemeye çalışırımDaha kahvaltı etmedim bu saatte
ben de yeni ettim anca toplanabildimdün nasıl yemişsem gerçi hala karnım şiş yicek halim yok yemeklere nefretle bakıyorum gece rüyamda hep yemeklerle bogusuyodum
şimdi biberiye yağı kullananlara bakıyodum,biri 5 cm incelmiş 1 buçuk haftada:44:bu karın,göbek nası gidicekki,durmadanda şişiyo üstelik anlamadım.Bi cesaret etsemde şu yağı kullansam
Ya ben allahtan o kadar fazla yemedim engel olabildim tatlı konusunda da işte börek 2 dilime çıkmayaydı iyiydi
helal olsun valla ben kendimi bıraktım hayatımda yemediğim kadar çok yedim dün herşeye saldırdım ortam da yabancı olmayınca şok yapıyorum ben ayagınaama pişman değilim sanırım ya sabah kalktım sporumu da yaptım toplarız bugun.artık kaçamaklara yer olmıcak söz verdik
kızlar nerelerdesiniz uyanamadınız mı hadi gün başladı
sekersi ilk defa erkenden uyandı.neyse efendim kuru kayısılarımı yedim ama onları bile tiksinerek yedim dünden sonra.boşuna demiyolarmış kilo vermeniz durursa yada yavaşlarsa bigün kusana kadar yiyin zaten bi daha yiyemiceksiniz diye.ve şuan canım hiçbişey yemek istemiyo hele tatlı bişey aman allahım gözüm görmesin hala midem bulanıyo.
neyse açtım leslie 2 mili.açtım ama hala gözlerim yarı kapanıkzaten o leslie denen kadının konuşmasına da ifrit oluyorum.kulaklıgı taktım müzik açtım kadının sesi de kıstım oh ilk defa eglendim keşke 3 mili yapsaymışım dedim.bitirdiğimde gözlerim açılmıştı
ara vermeden jillian level3ün son gününü yaptım dün yapamamıştım.ve vucudum ısındıgı için neredeyse hepsini tam yaptım.size de tavsiye ederim bunu hiç değilse 1 mille biraz ısının sonra jilliana geçin jillianın başındaki ısınma hareketleri yetmiyor.
duşumu aldım ve şuan çok enerjiğim birazdan kahvaltı edicem.bir yumurta salatalık domates cay bu kadar olcak sadece zaten dahasını yemeye halim yoktartıdaki rakam pek iç açıcı olmasa da yarın düzelir umarım
akşam da tekrar jillian yapmayı düşünüyorum vaktim olursa o da bugunun sporu olcak.bugun biraz az beslenmeye çalışcam.zaten diyorum ya yemeye halim yok
dün söz verdik kızlar unutmayın bugun telafi edicez dünü tekrar eski moralimize geri dönelim.
Ayağım çok kötü durumda pazartesi spora başlayabilmem için birkaç gün Jillian yapamayacağım ben de bisiklet ve mekik ile devam edeceğim düzelene kadar
Kahvaltımı yaptım geldim ama evde yine kepekli ekmek yoktu1 dilim ekmek 3 zeytin 1 kk peynir 1 yumurta domates ve çay. Kahvaltım fiks hiç değişmiyor valla Kahvaltı en sevdiğim öğün Tek korkum bugün gezmeye görütüp de pizza yiyelim diye ısrar etmeleri genelde bayramın 2.günü avm gezer yer geliriz
Aman ablacığım boşver, arada böyle patavatsız insanlar çıkıyor moral bozmaya değmez, senin nasıl kilo verdiğini biz biliyoruz
bende erken kalktım spordu kahvaltıydı derken bu saat olduevet o kusana kadar yemek doğru o gün bende öyle yaptım,yarım kilodan fazla makarna yemiştim ya ertesi gün kahvaltı bile etmedim,herşeyden midem bulandı.O günden beri yemeklerden midem bulanıyo allahın gücüne gitmesin,yemek beğenmemezlik diilde,öyle yaptığım için yemek görmek istemiyorum.Demekki arada bir bunu yapmak lazım sen ripped yapıyodun dimi değişim varmı?Ben dün eski bi tanıdıkla karşılaştım bana kilo almışın demezmi bacaklardan almışsın diyo hemde benim şimdiye kadar ilk defa bu kadar zayıf bacaklarım oldu halbuki ama ben hiç moralimi bozmadım.Killer abs bitsin tekrar ripped yapıcam diyodum aslında ama dün egzersizler bölümün bi arkadaş konu açmış P90X ile ilgili,daha önce görmüştüm bunuda düşünüyodum aslında,yapanları görseniz 10 yıllık sporcular sanki 3 ayda hemde,ama o vücudu yapmak için kimbilir nası bi spor yapılıyodur
Akşama kadar düzelirse akşam yapmayı düşünüyorum zaten etkisini cidden göstermiş her gören ne kadar zayıflamışsın diyor olmadı bitince tekrar başa sarıp yaparım bu shredi gittiği yere kadarhala geçmediyse yapma canım,bi kaç günden bişey olmaz sonra devam edersin
Sanırım gitmeyeceğiz, ben arkadaşlarımla gideceğim yani. 1 dilim bile olsa insan işte istemiyor emeklerime ihanet edecekmişim gibi geliyor1 dilim yersin öyle olurmuzaten orda gezerken falan onun kalorisini yakmış olursun.Eve gidincede bisiklete bindinmi tamamdır
Aman ablacığım boşver, arada böyle patavatsız insanlar çıkıyor moral bozmaya değmez, senin nasıl kilo verdiğini biz biliyoruz
saol cnm moral verdin valla bana
Akşama kadar düzelirse akşam yapmayı düşünüyorum zaten etkisini cidden göstermiş her gören ne kadar zayıflamışsın diyor olmadı bitince tekrar başa sarıp yaparım bu shredi gittiği yere kadar
killer abs'de yapabilirsin,bakalım ilk level bitsin sonuç ne olucak ama güzel gibi:44:etkisi önemli tabi
Sanırım gitmeyeceğiz, ben arkadaşlarımla gideceğim yani. 1 dilim bile olsa insan işte istemiyor emeklerime ihanet edecekmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?