yok canım yok bayramın ilk günü olsun okadarAy en cok ben yemisim galiba moralim bozuldu simdi
valla arkadaşım o değişir ne alacagına baglı olarak. ama bence en az bi 100 lira ayırmak lazım
alışveriş demişken haftaya gidip biraz alışveriş yapıcaktım sonbahar alışverişiama şimdi napsam bilmiyorum alıcam kilo verincede bol gelebilir küçük alsam dolabımda boş boş durma ihtimali var :44:geçen gun bi yerden kot aldım adam bana 42 bedenini vermişti nasıl moralim bozulmuştu anlatamam ama bayada oturmuştu
bu arada kahvaltıda :
1 yumurta
yarım salatalık
2-3 zeytin
1 çatal beyaz peynir
tabi kahvaltıdan önce limonlu suyumu da içtim en az 1.5 litre suyumuda içicem bugun.ve tabi kayısı cayımı
bence meyve felan ye arada oyle acıkırsın:) ben herşeye sıfırdan başlayacğım için bi 700 falan biriktirdim yaz boyu :) şimdi keyfim yerine geldi :)
ben bu sabah malesef ki börek yedimailenin geleneksel bayram kahvaltısı olarak pişmanım azcık bırazcık..
ama muz yedım kavun yedım azcık ve su bırazcıkda mısır patlagı okadar :) aksama kadar bısı yemeyı dusunmuyorum sadece su !
bence meyve felan ye arada oyle acıkırsın700 felan baya iyimiş ya bende biriktirseydim keşke
yok canım yok bayramın ilk günü olsun okadarben annem sayesinde kurtuldum yoksa hiç sansım yoktu bu arada canım alışverişe gideceğim ya napayım küçükmü alayım yoksa normalmi:44:
Günaydın kızlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim.Bu sabah babaannemde toplandık kahvaltı için, memleketin özel şeydir muhlama bilen bilir, her bayram sabahı yapar. Lezzetlidir ama bir o kadar da yağlıdır. Ve ben bu sabah irademe hakim olup o muhlamadan yemedim! Sadece 1 çatal aldım o da babaannem darılmasın diye. Kimse diyette olduğumu bilmiyor tabi, eh bayram olduğu için de kepekli ekmek yok beyaz ekmek vardı. Küçük ekmekler var, 1 ekmeğin yarısı gibi düşünün, herkes 1 er 2 şer götürdü ama ben bir tanesinin kuyrudğunu yedim toplasan 2 dilim ediyordur yani. 1 yumurta, küçük bir dilim peynir, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Bayram sabahını böylelikle atlattım! Yalnız kötü bir şey oldu, sol ayağım -Jillian yaparken acıttığım ayağım- bugün şişmiş. Ve çok zonkluyor. Nasıl düzelecek bilmiyorum, böyle şişken Jillian nasıl yaparım hiç bilmiyorum. Sonra kızlar size bir haberim var. Kuzenim yiyip yiyip ince kalan cinsten bir kız. Bu sabah yediklerini ben yeseydim ohoo gelsin kilolar. Normal bir yiyiş değil yani, anormal 2 ekmek yedi resmen bandıra bandıra muhlamaya. Ve evet neden kilo almadıklarını buldum. Kızlar, hemen tuvalete çıkıyor. Ben böyle değilim, günlerce çıkamadığım oluyor. Sanırım öncelikle bu sorunu halletmeliyim. Yengem de bugün "Bayağı zayıflamışsın 1 ay sana yaramış spor falan mı yaptın?" dedi. Heheheh 1 kişi 1 kişidir değil mi? Asıl en güzel haberimse, az önce haziran ortasında aldığım bir elbise vardı. Askılı, dar ve mini. İlk giydiğimde kollarım göbeğim feci durmuştu gerçekten tatilde giymiştim. Az önce o elbiseyi giydim ve ta ta ta tam! Elbisenin içinde kollarım o kadar güzel durdu ki, üstelik daha incelmesi gerektiği halde, biraz daha incelse muhteşem duracak sanırım. Göbeğim de azıcık kalmış cidden. Şu 5 kiloyu bir verebilsem. Ah kızlar, nasıl motive oldum bilemezsiniz. Sil baştan başladım, pazartesi de spor ooh. Yalnız şu ayak işini ne yapacağım bilemiyorum?
Yarın olcu alacagim bakalim level 2nin 8.sni yapamadim bugun yarin yapicam bir de level 3 un ortasinda alicam bir de sonunda :) her gun 100 mekik cekecegim ama yarim mekik jillianin yaptigi gibi yapabiliyorum ancak. Spora baslamama 4 5 gun var o zamana kadar da bisikletle idare edecegim ekmegi 1 dilim yiyecegim ama annemlerin tepkisinden korkuyorum acikcasi. Siki diyet lazim 40 gun var ve 5 kg verebilmem icin 6 gunde 1 kilo vermem lazim of uyuyamayip bunlari dusundum gece gece :/
Bence de kucugunu al kendine guveniyosan.ben sanirim suan biraz dar gelsede olan seyleri alcam rahatlar zayiflayinca diye
Bu arada kizlar bu kadar az yiyerek nasil dayaniyosunuz butun gun benim karnim gurul gurul oldu hemen
2de:iki dilim karpuz yedim
4te:bi susamli galetanin yarisindan da az, 5 kuru uzum yedim
Bi daha aksam yemegine hepimize boreklere tatlilara sarmalara karsi sabirlar diliyorum :)
tamam hırs yaptım ama o kadar boreklere sarmalara kıtlıktan çıkmış gibi saldırmam umarım ozaman ben haftaya kadar belki vermiş olurum belki kaç kilo diyelim 40 beden alıcaksam 38 felan alayım diyorum hani içine sığıcağım kadar olsun rahat felan olmasada olur :)ama karar verdim o antalyaya bu kilolarla donulmeyecek
bu arada tartı olmadan diyet çok zoorBilmemki canim kisisine gore degisir ben bi beden bi bucuk ayda anca inceldim
kızlar elimi yaktım şuan fena acıyorama en azından kaçamak yapmadım nasıl yakatın diye sorarsanız malum evde borekler tatlılar vs. var bende dunki yemeği isitim dedim tavuklu bişeydi ismini unuttum neyse şimdi ben bu yemeği tabağıma koycakken hop düştü tabi refleskle o düşen tavuğu tutim dedim ama sıcacık yemek şuan anlıcağınız elimin iç kısmı baya acıyor hatunlar dikkat edin iradeli olmaya çalışın azcık valla sonra gelicek olan kiloları düşünün
sorma canım ya benimde tüm ogunlerim tamam gayet guzel az az yemişim.misafirlige gittik ve bitti her seyBugun kitliktan cikmiscasina sanki bi daha yemicekmisim gibi yedim resmenyeni yemeyi sonlandirdim yarin duzelmeliyim 1 ayin iradesi sifir suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?