1.5 ayda 5 kg vereceğim.

valla arkadaşım o değişir ne alacagına baglı olarak. ama bence en az bi 100 lira ayırmak lazım

:) ben herşeye sıfırdan başlayacğım için bi 700 falan biriktirdim yaz boyu :) şimdi keyfim yerine geldi :)
ben bu sabah malesef ki börek yedim ailenin geleneksel bayram kahvaltısı olarak pişmanım azcık bırazcık..
ama muz yedım kavun yedım azcık ve su bırazcıkda mısır patlagı okadar :) aksama kadar bısı yemeyı dusunmuyorum sadece su !

bence meyve felan ye arada oyle acıkırsın 700 felan baya iyimiş ya bende biriktirseydim keşke

yok canım yok bayramın ilk günü olsun okadar ben annem sayesinde kurtuldum yoksa hiç sansım yoktu bu arada canım alışverişe gideceğim ya napayım küçükmü alayım yoksa normalmi:44:

herkese iyi bayramlar kızlar....eğer kilo vermeye kesin kararlıysan,eğer bunu hissedebiliyosan küçüğünü al.Şimdi aynı beden alsan zayıflarsan olmıcak.Ben öyle 4 tane pantolon aldım ilki 29 bedendi bunun içine giricem dedim,o pantolon şimdi bol geliyoondan sonra 3 tane 28 beden aldım,bunları kesinlikle giyicem dedim,şimdi tam oluyoson günlerde kilo verme konusunda gidip geldiğim için artık daha küçüklerini almaya cesaret edemiyorum,yazık olabilirBi yandanda zayıflarsam o güzelim pantolonlara üzülüyorum,terzide çok masraflı nerdeyse yeni pantolon alınır,o tadilat parasına :) bunun cevabını verecek tek şey senin beynin :) herşey orda bitiyo.Belki küçük beden alıp daha çok hırslanırsın,buda iyi olabilir :)

Son düzenleme:

iyi bayramlar canım...Şu tuvalet olayına bende şaşırıyorum nası hemen çıkıyolarki:44:nası çalışıyo bağırsakları acaba,önemli bi olay dediğin gibi,sinameki diye bi ot varda oda felaket karın ağrısı ve ishal yapıyobizden 1000 kat hızlımı çalışıyo metazbolizmaları nedir:44:ayağın için zorlama derim,eğer çok yapmak istersen cardioları yapma daha beter olur,sonra uzun zamanda iyileşiyo,daha kalıcı bi zarar gelmesin.Bi eczaneye sor istersen bana verdiği krem çok iyi gelmişti,shredde squatlar zor,bacağını zorlamış olabilirsin.Arkadaşın dediği gibi spor ayakkabıyla yapmak daha iyiymiş,bende duydum ama denemedim

şu yediklerinle çok rahat verirsin bence,spor salonuna başlayınca dahada hızlanır zaten,vücudun daha çabuk şekillenir ama jillianı bırakma spora başladığın zaman.Görünüşte inceltiyo biliyosun,eminim okullar açıldığı gün sen istediğin görünümde olucaksın,ben nası başladıysam sende öyle hırslısın çünkü.

kızlar sinamekiyi bende kullanmıştım bi ara gunde 1 bardak içtim 2-3 gun boyunca ama sonradan zararları olduğunu ogrendim.
Sinameki otunun başlıca zararları şunlardır;

• Bağırsaklarda bulunan ve sindirime yardımcı villus adındaki dokuda tahribat meydana getirir,
  • Herhangi bir hastalığın tedavsi için kullanılan kimyasal ilaçların emilimini olumsuz etkiler,
  • Düşük yapma riskini artırır bu bakımdan gebe olanların kullanmaması gerekir,
  • Spastik ve kolit kabızlık durumlarında kullanılmamalıdır,
  • Vücuttaki potasyum oranının azalmasına neden olur ve kalp kaslarını zayıflatabilir,
  • Bağırsakların tembelleşmesine ve düzgün çalışmamasına neden olur,
  • Sinameki otu, zayıflama çaylarının içerisinde de bulunur. Bu bakımdan zayıflama çayı adı altında satılan bitki karışımları alırken muhakkak içerisindeki bitkilerin neler olduğunu öğreniniz.
netten buldum yazıyı dikkat edin hanımlar

öğle yemeğim (yemek denemez) 1salkım üzüm cidden hırs yapınca yemekler o kadar güzel gorunmuyor gozume bu şekıl devam etsem olumlu sonuçlar alabiliceğimi düşünüyorum ama hala su içmedim ice tea felan içtim.bu arada artık çayları şekersiz ve limonlu içiyoruz :) sonrada limonları kabuklarıyla yiyoruz internetten baktım baya faydalıymış kabuğu.hem cilde faydalı hem hastalıklardan koruyor gibi zaten kabuğuyla yemeye bayılıyorum ben biraz acı gelebiliyor ama sonra alışıyorsunuz artık her gun lmon yiyeceğiim

Bence de kucugunu al kendine guveniyosan.ben sanirim suan biraz dar gelsede olan seyleri alcam rahatlar zayiflayinca diye

Bu arada kizlar bu kadar az yiyerek nasil dayaniyosunuz butun gun benim karnim gurul gurul oldu hemen

2de:iki dilim karpuz yedim
4te:bi susamli galetanin yarisindan da az, 5 kuru uzum yedim

Bi daha aksam yemegine hepimize boreklere tatlilara sarmalara karsi sabirlar diliyorum :)

tamam hırs yaptım ama o kadar boreklere sarmalara kıtlıktan çıkmış gibi saldırmam umarım ozaman ben haftaya kadar belki vermiş olurum belki kaç kilo diyelim 40 beden alıcaksam 38 felan alayım diyorum hani içine sığıcağım kadar olsun rahat felan olmasada olur :)ama karar verdim o antalyaya bu kilolarla donulmeyecek

Bilmemki canim kisisine gore degisir ben bi beden bi bucuk ayda anca inceldim

Kizlar ben koptum haberiniz olsun neler yemedimki suan kusabilirim neyse yarin pirinc lapasiyla şoklicaktim kendimi uzun zamandir yemedigim seylerle şokladim yarin devam.midem bulaniyo gerci suan o ayri mesele cidden zormus kalabalikta kendini tutmak asiri canim cekti ikiser ikiser yedim yani ay yazamicam midem bulaniyo ama gene de gozum doymadi yemeye devam edebilirim

Kizlar gozum donup acken tatliya yuklenince kotu oldum ay bi de sevmedigim tatlilar gittim kac tane yedim ama seker birden yukselince simdi de birden dustu fena oldum

kızlar elimi yaktım şuan fena acıyor ama en azından kaçamak yapmadım nasıl yakatın diye sorarsanız malum evde borekler tatlılar vs. var bende dunki yemeği isitim dedim tavuklu bişeydi ismini unuttum neyse şimdi ben bu yemeği tabağıma koycakken hop düştü tabi refleskle o düşen tavuğu tutim dedim ama sıcacık yemek şuan anlıcağınız elimin iç kısmı baya acıyor hatunlar dikkat edin iradeli olmaya çalışın azcık valla sonra gelicek olan kiloları düşünün

Ben uzun zamandir borek baklava yememistim valla en fazla yedigim sutlu tatli falandi.uzun zamandir da diyet dusuncesi sıkmisti beni ara verdim vicdanimi rahatlatmaya calisiyorum suan ama yarin daha da hafif devam edicem aksam yemegi de yemiyim bari de su saatten sonra

Bugun kitliktan cikmiscasina sanki bi daha yemicekmisim gibi yedim resmen yeni yemeyi sonlandirdim yarin duzelmeliyim 1 ayin iradesi sifir suan

Son düzenleme:
Bugun kitliktan cikmiscasina sanki bi daha yemicekmisim gibi yedim resmen yeni yemeyi sonlandirdim yarin duzelmeliyim 1 ayin iradesi sifir suan
sorma canım ya benimde tüm ogunlerim tamam gayet guzel az az yemişim.misafirlige gittik ve bitti her seyçok yemedim ama yinede tatli felan yedim.3-4 tane sarma yarım borek bide 2-3 catal baklava yedim morlaimi bozmıcam cunku 2 saat felan yurudum en azından azcık biseyi gitmiştir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…