1.5 ayda 5 kg vereceğim.

canım çok zor şeyler yokki icinde yumurta ıspanak salata et felan cabuk hazırlanır.bu arada ıspanağı pek sevmem ama yicem mecbur bu diyetin olayı nedir bilmiyorum ama verdirtiyor işte hem sağlıklı yiyecekler var içinde

yok ben yapamam annem zaten karşı böyle şeylere evde ne varsa onu yiyorum akşamları az miktarda kalorilerine dikkat ederek. kahveden de korkmaya başladım artık selülitlerim iyice coşcak diye

bi de şöyle bi sorun var geç kalkıyorum.daha dogrusu erken kalkmaya başladım ama geç kahvaltı ediyoruz bu yüzden günde 3 ögün yapamıyorum ve sanırım akşama da biraz fazla yiyorum.tamam saglıklı şeyler yiyorum ama çogu diyet listesinde sadece corba salata ve yogurt var ben daha fazla yiyorum :/ kalorileri eşit belki ama ne biliyim

yok canım ya iri gözüktügümü düşünüyorum iri kemikliyim biraz da ondan kaynaklanıyo manken olmam ne münkün

ben sizden daha kısa ve daha kiloluyum ama benim bile kilom normal de, size ne oluyor boy olduktan sonra manken olunur, kiloya çare var da,boya yok

bu arada tartı olmadan diyet çok zoor çok az kullandığım tartı artık yok biliyorsunşimdi yenisini alana kadar akadaşımda tartılayım ben iyisi

tartı olması daha kötü bence ya resmen psikolojin bozuluyor.. helede benim gibi bi anda arkadaşının gazına gelip tamam yiyelim bari deyip yememen gereken bişeyler yediysen pişmanlıktan ölebilirim sanırım

tartı olması daha kötü bence ya resmen psikolojin bozuluyor.. helede benim gibi bi anda arkadaşının gazına gelip tamam yiyelim bari deyip yememen gereken bişeyler yediysen pişmanlıktan ölebilirim sanırım

bende öyleyim bi an gaza gelip yiyorum sonra çok ama çok pişman oluyorum

pekı sonra nasıl dengeliyorsun acaba ??
bayramda hc tatlı yemedım cıkolata şeker falanda.. ama etli bi yemege dayanamıyorum ıste

aa ama ben etli yemekler yiyorumki :)) sadece az yemeye çalışıyorum annem evde ne yaptıysa onu yiyorum. ama çok yediysen bi ogünde biraz daha spor yapıyorum yada bi sonraki ogunde az yiyorum

aa ama ben etli yemekler yiyorumki :)) sadece az yemeye çalışıyorum annem evde ne yaptıysa onu yiyorum. ama çok yediysen bi ogünde biraz daha spor yapıyorum yada bi sonraki ogunde az yiyorum

ben yarın hıc bısı yemesem sanırım yerıdır butun gun yemesem 2 gun boyunca

Ben de bayramin ilk gunu herseye saldirdim o kadar yedimki bir haftalik yemisimdir ama simdi eski duzenime dondum :)
:) bende yarın donecegım ınsallah :)
yahu bu ısvec dıyetıne ne dıyorsun ? baktım bı akşam tamamen hıc bısı yazmış yahu.kesin ölürüm ben :)
tek sevdıgım tarafı nescafe için oldu

:) bende yarın donecegım ınsallah :)
yahu bu ısvec dıyetıne ne dıyorsun ? baktım bı akşam tamamen hıc bısı yazmış yahu.kesin ölürüm ben :)
tek sevdıgım tarafı nescafe için oldu

Ya ben dayanirim dayanmasina nolcak iki haftadan da bana uymuyor malesef yapamam ben yemek falan o yuzden :)

Demin cok ilginc bisey oldu.tatile cikicam yanimda ne gotursem diye bakiyodum falan sonra oyle kiyafetleri denemeye dalmisim.yazin basinda aldigim bi sort vardi para bayilmistim resmen ve sadece bir kere giyebildim.onu denedim bi de ne goriyim bildigin bol potluk falan yapiyo kemerle falan da kurtarilcak gibi degil.cikardim cikardim tekrar giydim inanamadim.uzulsemmi sevinsemmi bilemedim sortuma yazik oldu ve yeni bi sort almam gerekecek hala acaba giyince esnedimi falan diye dusunuyorum ama o kadar pot durmasi imkansiz sanirim ripped cidden bacaklarimi inceltmis zaten tahmini olcumlerim de bacak ve basenden gittigini soyluyo ama belim ayni. Ama ben uzgunum sortum icin

Gunaydin kizlar

Sabah sporu yapmadim bugun hic canim istemedi zaten gec de yatmistim bakalim artik ya yaparim ya yapmam belli degik

Kahvaltida yogurt yulaf kepegi seftali karisimimi yedim.

Sonunda bagirsak sorunumun ustesinden geldim anladimki sabah sporu bana yaramiyomus. Aksam saatlerinde yapmam daha iyi. Bu ugrasmaya gerci ishal olmam gerekiyodu ama buna da sukur

Karnimin sisligi biraz indi ama regl oncesi hala devam ediyor bayramdan onceki kiloma geldim ama hala kilo veremiyorum

kızlar geçen hafta yeşil çaya çubuk tarçın atıp içmeye başlamıştım ama bayram girince devam edemedim 3-4 gün içebildim ve her gün tatlı yedim (günde 2 dilim baklava mesela, ama diğer yediklerime dikkat ettim yine de) 700 gr vermişim verecek kilom az kaldığı için yavaş gidiyor benden ama kilosu çok olan arkadaşlar 1.5-2 kilo falan verebilir diye düşünüyorum. bi de uygun bi diyet ve sporla destekleyince uhhuuuu deneyin 1-2 hafta beğenmezseniz bırakırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…