canım çok zor şeyler yokki icinde yumurta ıspanak salata et felan cabuk hazırlanır.bu arada ıspanağı pek sevmem ama yicem mecbursırf o yüzden bigün herşeyi yedim içtim ya şok olsun vücuda diyeşimdi tekrar eski düzene geri döndüm işte.ama şu bagırsak sorunu ve regl sorunu fena yaptı psikolojimi ( isveç diyeti yapardım da listeye tam olarak uyup da ona göre yemek yapmam mümkün değil. bi de bunun olayı sabah içilen kahvemi? ne özelliği var yani?
canım çok zor şeyler yokki icinde yumurta ıspanak salata et felan cabuk hazırlanır.bu arada ıspanağı pek sevmem ama yicem mecburbu diyetin olayı nedir bilmiyorum ama verdirtiyor işte hem sağlıklı yiyecekler var içinde
korkumu bilmiyorum ama bana iğrenç ve korkunç geldi konusu.ismi human centipede..
nasıl yabaktım şimdi de o kadar etkilenmedim ben, hatta şimdi mutfaktan meyve getirip yiyeceğim
yok canım ya iri gözüktügümü düşünüyorum iri kemikliyim biraz da ondan kaynaklanıyo manken olmam ne münkün
nasıl yaben baya etkilendim sanırsam
bu arada tartı olmadan diyet çok zoorçok az kullandığım tartı artık yok biliyorsun şimdi yenisini alana kadar akadaşımda tartılayım ben iyisi
tartı olması daha kötü bence yaresmen psikolojin bozuluyor.. helede benim gibi bi anda arkadaşının gazına gelip tamam yiyelim bari deyip yememen gereken bişeyler yediysen pişmanlıktan ölebilirim sanırım
bende öyleyim bi an gaza gelip yiyorum sonra çok ama çok pişman oluyorum
pekı sonra nasıl dengeliyorsun acaba ??
bayramda hc tatlı yemedım cıkolata şeker falanda.. ama etli bi yemege dayanamıyorum ıste
aa ama ben etli yemekler yiyorumki :)) sadece az yemeye çalışıyorum annem evde ne yaptıysa onu yiyorum. ama çok yediysen bi ogünde biraz daha spor yapıyorum yada bi sonraki ogunde az yiyorum
ben yarın hıc bısı yemesem sanırım yerıdır butun gun yemesem 2 gun boyunca
:) bende yarın donecegım ınsallah :)Ben de bayramin ilk gunu herseye saldirdim o kadar yedimki bir haftalik yemisimdir ama simdi eski duzenime dondum :)
:) bende yarın donecegım ınsallah :)
yahu bu ısvec dıyetıne ne dıyorsun ? baktım bı akşam tamamen hıc bısı yazmış yahu.kesin ölürüm ben :)
tek sevdıgım tarafı nescafe için oldu
Ya ben dayanirim dayanmasina nolcak iki haftadan da bana uymuyor malesef yapamam ben yemek falan o yuzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?