1.5 ayda 5 kg vereceğim.

aslında alışverişe ıkmak iyi fikir yada şimdi çok sevdiğim ama bana giyince nefes alamadığım kotumu giyeyim
kahvaltıda: 1yumurta domates salatalık 2dilim kaşar peyniri yedim.bugun spor yapıcam ama canım hiiiç istemiyor :18:

Merhaba. Ben 168 boyundayım ve 80 kiloyum. En büyük hedefim 65 kilo olmak. Siz 65 kilodayken nasıl görünüyorsunuz? 65 kilo olduğumda hala kilolu görünür müyüm?

Merhaba. Ben 168 boyundayım ve 80 kiloyum. En büyük hedefim 65 kilo olmak. Siz 65 kilodayken nasıl görünüyorsunuz? 65 kilo olduğumda hala kilolu görünür müyüm?

Evet zayıf duruyor ama işte yine bile biraz göbek oluyor, ama boyunuz da uzun kilolu durmazsınız :)

neredeyse aynı boydayız.ben 167 boyundayım kilom 62 ama yinede vermek istiyorum.gobek felan baya var bende bence ilk 65 olun sonrası kolay 2-3 kilo felan verebilirsiniz isterseniz.vucud tipine gore degişiyor sahsen ben zayıf durmuyorum

Bakalım jillian michaels 30 days shred'e başlayacağım yarın. Yanında eliptik bisiklet ve ip atlama egzersizi yapmayı düşünüyorum. Böylelikle sanırım 65 kilo olduğumda göbeğim olmaz gibi. Zaten şu an bile o kadar göbeğim büyük değil. Benim sorun kol, bacak ve sırtta.

kızlarrr az once bi film gordum merak ettim fragmanını izledim izlemez olaydımfragmanı ve resimleri beni hayattan soğutmaya yetti inanırmısınız sabah kahvaltısından sonra hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum film şimdi aklımdan çıkmıyor iyimi

3 bucukta: bir susamli galeta 4 kuru uzum
6da: bir kepce corba bir kucuk biber dolmasiiki kasik firinda patlican ve salata

Ben 175 e 62 kiloyum ama hala kilolu gozukuyorum yada bana gore oyle bilemiyorum

sizin boy kilo oranı çok iyi aslında...

korku filmi mi,ne filmiymiş ki o...

evet hanımlar bugun kahvaltıda sucuklu yumurta domates salatalık yedimöğlen yemeği pek canım bişey istemedi yiyemedim.akşamda 2-3 catal makarna 3 y. kasıgı yogurt yedim.bide yarım saatlik sporumu yaptım baya terletti akşamda 1 saat kadar yurumeyi planlıyorumbu arada isvec diyetini denemeyi dusunuyorum hızlı kilo verdirtiyor ama sonradan almamak onemli.13 gunde 10 kilo veren var.ben okadar vermeyi planlamıyorum diyet listesindekilere biraz ekleme yaparak denemeyi düşünüyorum

Ben de guzel bi diyet ariyorum cok zor olmasin beni cok kisitlamasin ama ise yarasin istiyorum var mi onerin

Kabizlik icin de bi oneri istiyorum herseyo yaptim yok yani calismiyor bagirsaklarim karnimin sisligi rahatsiz edici boyuta geldi

Ben de guzel bi diyet ariyorum cok zor olmasin beni cok kisitlamasin ama ise yarasin istiyorum var mi onerin

Kabizlik icin de bi oneri istiyorum herseyo yaptim yok yani calismiyor bagirsaklarim karnimin sisligi rahatsiz edici boyuta geldi
isveç diyeti kolay degıl yani baya kısıtlıyor gibime geldibaşkada bildiğim bir diyet yok malesef.bagırsakların calısması icin kayısı cayı var diye biliyorum ama emin degilim.umarım en kısa zamanda normale doner

kayısılar form çayları herşeyi denedim benim böyle olunca çok zor etki ediyo herşey ve geriye kalan 5-6 kilomu da veremeyeceğimi düşünmeye başladım bu şişlikle.tartıda oynama olmayınca morali bozuluyo insanın

Son düzenleme:
canım vucud alışmıştır o yeme şekline.isvec diyetini dene biraz zor gibi ama deger.belki 13 gun sonunda gider o 5-6 kiloben pazartesi başlıcam sanırım

canım vucud alışmıştır o yeme şekline.isvec diyetini dene biraz zor gibi ama deger.belki 13 gun sonunda gider o 5-6 kiloben pazartesi başlıcam sanırım

sırf o yüzden bigün herşeyi yedim içtim ya şok olsun vücuda diye şimdi tekrar eski düzene geri döndüm işte.ama şu bagırsak sorunu ve regl sorunu fena yaptı psikolojimi ( isveç diyeti yapardım da listeye tam olarak uyup da ona göre yemek yapmam mümkün değil. bi de bunun olayı sabah içilen kahvemi? ne özelliği var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…