Demin cok ilginc bisey oldu.tatile cikicam yanimda ne gotursem diye bakiyodum falan sonra oyle kiyafetleri denemeye dalmisim.yazin basinda aldigim bi sort vardi para bayilmistim resmen ve sadece bir kere giyebildim.onu denedim bi de ne goriyim bildigin bol potluk falan yapiyo kemerle falan da kurtarilcak gibi degil.cikardim cikardim tekrar giydim inanamadim.uzulsemmi sevinsemmi bilemedim sortuma yazik oldu ve yeni bi sort almam gerekecekhala acaba giyince esnedimi falan diye dusunuyorum ama o kadar pot durmasi imkansiz sanirim ripped cidden bacaklarimi inceltmis zaten tahmini olcumlerim de bacak ve basenden gittigini soyluyo ama belim ayni. Ama ben uzgunum sortum icin
Ben sevindim senin için şorta yazık olmuş ama ortalık şort kaynıyor indirimlerden 2 tane alırsın şort bir de böyle düşün.
Kızlar, 20lik diş acısı çekiyorum ve yemekleri sadece sağ tarafımla yiyebiliyorum yaklaşık 20 kere çiğniyorumdur hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden.Bugünden itibaren kaçamak da yok düzenimi iyice oturtacağım, 1 ay 1 hafta kaldı.
Ay sus sus oyle deyince heycan yapiyorumbenim zor gidecek bundan sonraki kilolar ben de gecenki cildirmamdan sonra bisey yiyemiyorum
Üzerinde fazla kilo olduğunda kilolar daha hızlı gidiyor, az kaldığı zaman hızı da düşüyor
kilo verdirdiği doğruda çok sağlıksız,sabah kahvaltı yok akşam yemek yok.Birinden görmüştüm 13 günde 7 kilo vermişevet hanımlar bugun kahvaltıda sucuklu yumurta domates salatalık yedimöğlen yemeği pek canım bişey istemedi yiyemedim.akşamda 2-3 catal makarna 3 y. kasıgı yogurt yedim.bide yarım saatlik sporumu yaptım baya terletti akşamda 1 saat kadar yurumeyi planlıyorum bu arada isvec diyetini denemeyi dusunuyorum hızlı kilo verdirtiyor ama sonradan almamak onemli.13 gunde 10 kilo veren var.ben okadar vermeyi planlamıyorum diyet listesindekilere biraz ekleme yaparak denemeyi düşünüyorum
canım sen bikaç gün saf protein yemeyi dene,bak diyet demiyorum saf proteinBen de guzel bi diyet ariyorum cok zor olmasin beni cok kisitlamasin ama ise yarasin istiyorum var mi onerin
Kabizlik icin de bi oneri istiyorum herseyo yaptim yok yani calismiyor bagirsaklarim karnimin sisligi rahatsiz edici boyuta geldi
Ben sevindim senin için şorta yazık olmuş ama ortalık şort kaynıyor indirimlerden 2 tane alırsın şort bir de böyle düşün.
Kızlar, 20lik diş acısı çekiyorum ve yemekleri sadece sağ tarafımla yiyebiliyorum yaklaşık 20 kere çiğniyorumdur hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden.Bugünden itibaren kaçamak da yok düzenimi iyice oturtacağım, 1 ay 1 hafta kaldı.
Ya benim 2.levelin son 3 günü kalmıştı. Yarın da spora başlayacağım. Diyorum ki şu shred bitireyim, nasılsa spor salonunda ağırlık falan var kollarım için. Jillian bitince de o karın egzersizine başlayayım. Kaç haftalık o? Olur mu sizce dediğim gibi? Allahım o diş ağrısı çok fena bir de çektirmem gerekiyormuş ühühben hala çekiyorum senede 2 kere falan,hele 2 sene önce günlerce ağzımı açamadım,geçenlerde yine başladıda kısa sürdü allahtan.Ağrısı dayanılmıcak gibi diilse geçer bi kaç güne kadar.Bide bişey dicem kızlar 8 dk'lık karın egzersizi var,bugün spordan sonra yaptım biraz zor ama değiyo gerçekten.Jillianda karın kaslarım böyle yanmıyodu tavsiye ederim
yarın sabah tartılacağım :)evet aynen öyle insanda hiç mi oynama olmaz neyse sabredip devam edicem.sen naptın tartıldınmı
kızlar ben yediklerime dikkat etmedim bugunlerdeyarın başlıcam isvec diyetine gidip eksik şeyleri almam gerekiyo sonucları yazıcam buraya umarım dayanırıım
kızlar ben yediklerime dikkat etmedim bugunlerdeyarın başlıcam isvec diyetine gidip eksik şeyleri almam gerekiyo sonucları yazıcam buraya umarım dayanırıım
Ya benim 2.levelin son 3 günü kalmıştı. Yarın da spora başlayacağım. Diyorum ki şu shred bitireyim, nasılsa spor salonunda ağırlık falan var kollarım için. Jillian bitince de o karın egzersizine başlayayım. Kaç haftalık o? Olur mu sizce dediğim gibi? Allahım o diş ağrısı çok fena bir de çektirmem gerekiyormuş ühüh
farketmez süresi yok,istediğin sürece yapabilirsin.8 dk sürüyo zaten,30'ar saniyelik dinlenmede var toplam 2 dk.Biraz zor ama 6 dk dayanılır,zaten 1 haftada alışıyo vücut.Çok etkili olucak 1 ayda bence.Ben kollar için yine jillianın kısa videoları var,bugün ondan yaptım.Sonrada aklıma gelen kol hareketlerinden yaptım ağırlıkla bi kaç tane,onlarıda deneyebilirsin
yarın sabah tartılacağım :)
benimde tartı bi elime geçse yer içer tartılırım her dakika
Sanırım kol için tekrar bir şey yapamam ağırlık kaldırmalı hareketler olacak zaten kollarım eskisi gibi değil ya bu bana yeterAlma bence tartı, bak her dk tartılmak psikoloji bozar tavsiye etmem almanı hiç
kilo verdirdiği doğruda çok sağlıksız,sabah kahvaltı yok akşam yemek yok.Birinden görmüştüm 13 günde 7 kilo vermişbende bi ara niyetlendim ama yok dayanamam
canım sen bikaç gün saf protein yemeyi dene,bak diyet demiyorum saf proteinbelki biraz değişiklik olur,1-2 kilo verirsin bence.Bende yapıcam bu hafta aç kalmıyosun yani sadece protein,kuru kayısı işe yaramıyo demişsin,bence 1 hafta falan dene sabahları çok faydalı olur,geçenlerde bende araştırdım,yoğurt falan yiyosan ondanda bağırsak sorunlarında uzak durulması gerekiyomuş,bende çok yerdim o yazıyı gördükten sonra üzüldüm,muzda sanılanın aksine içeriğindeki liflerden dolayı iyi geliyomuş,başka bişeyler daha vardı ama unuttum:44::44:
ben hala çekiyorum senede 2 kere falan,hele 2 sene önce günlerce ağzımı açamadım,geçenlerde yine başladıda kısa sürdü allahtan.Ağrısı dayanılmıcak gibi diilse geçer bi kaç güne kadar.Bide bişey dicem kızlar 8 dk'lık karın egzersizi var,bugün spordan sonra yaptım biraz zor ama değiyo gerçekten.Jillianda karın kaslarım böyle yanmıyodu tavsiye ederim
yok canım düzeldi bugun allahtan onu tatildeyken yapıcam alkol alma durumum olcak o yüzden saf proteinle beslenicem. yogurt bayadır yemiyodum bi tek bugun yedim hatta annem niye yiyosun falan dedi senin dediğini söyledi ama düzeldi bagırsaklarımbelki kişiden kişiye göre değişiyodur yada tesadüf bilemicem.8 minute abs imi diyosun? izledim ama denemedim henüz.bu arada ben ripped ı bıraktım level3 ü bitirip.jillian kariyerim burada sona erdi
8 minute abs sanırım,çok etkili karın egzersizi yazıyo başlığında,şu robotun yaptığı videojillianı bırakıyosun yani,spora devam edicekmisin
robotmu bilemedim şimdievet bırakıyorum yapma fırsatım yok bitiremicem level4ü bi de biraz sıkılmıştım artık. bikaç gün leslie ile idare edicem sonra belki 1 hafta ara veririm yüzerim sonra da.
benim merak ettiğim mesela 1 aylık spora ara vermek zorunda kaldım kilo vermem durcakmı yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?