1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Ben sevindim senin için şorta yazık olmuş ama ortalık şort kaynıyor indirimlerden 2 tane alırsın şort bir de böyle düşün.
Kızlar, 20lik diş acısı çekiyorum ve yemekleri sadece sağ tarafımla yiyebiliyorum yaklaşık 20 kere çiğniyorumdur hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden. Bugünden itibaren kaçamak da yok düzenimi iyice oturtacağım, 1 ay 1 hafta kaldı.

Ay sus sus oyle deyince heycan yapiyorum benim zor gidecek bundan sonraki kilolar ben de gecenki cildirmamdan sonra bisey yiyemiyorum

kahvaltı: yulaf kepeği yogurt şeftali
2de: bir susamlı galeta 5 kuru üzüm
4te: iki dilim karpuz ıkı kaşık yogurt

kilo verdirdiği doğruda çok sağlıksız,sabah kahvaltı yok akşam yemek yok.Birinden görmüştüm 13 günde 7 kilo vermişbende bi ara niyetlendim ama yok dayanamam
Ben de guzel bi diyet ariyorum cok zor olmasin beni cok kisitlamasin ama ise yarasin istiyorum var mi onerin

Kabizlik icin de bi oneri istiyorum herseyo yaptim yok yani calismiyor bagirsaklarim karnimin sisligi rahatsiz edici boyuta geldi
canım sen bikaç gün saf protein yemeyi dene,bak diyet demiyorum saf proteinbelki biraz değişiklik olur,1-2 kilo verirsin bence.Bende yapıcam bu hafta aç kalmıyosun yani sadece protein,kuru kayısı işe yaramıyo demişsin,bence 1 hafta falan dene sabahları çok faydalı olur,geçenlerde bende araştırdım,yoğurt falan yiyosan ondanda bağırsak sorunlarında uzak durulması gerekiyomuş,bende çok yerdim o yazıyı gördükten sonra üzüldüm,muzda sanılanın aksine içeriğindeki liflerden dolayı iyi geliyomuş,başka bişeyler daha vardı ama unuttum:44::44:

ben hala çekiyorum senede 2 kere falan,hele 2 sene önce günlerce ağzımı açamadım,geçenlerde yine başladıda kısa sürdü allahtan.Ağrısı dayanılmıcak gibi diilse geçer bi kaç güne kadar.Bide bişey dicem kızlar 8 dk'lık karın egzersizi var,bugün spordan sonra yaptım biraz zor ama değiyo gerçekten.Jillianda karın kaslarım böyle yanmıyodu tavsiye ederim

Ya benim 2.levelin son 3 günü kalmıştı. Yarın da spora başlayacağım. Diyorum ki şu shred bitireyim, nasılsa spor salonunda ağırlık falan var kollarım için. Jillian bitince de o karın egzersizine başlayayım. Kaç haftalık o? Olur mu sizce dediğim gibi? Allahım o diş ağrısı çok fena bir de çektirmem gerekiyormuş ühüh
evet aynen öyle insanda hiç mi oynama olmaz neyse sabredip devam edicem.sen naptın tartıldınmı
yarın sabah tartılacağım :)

kızlar ben yediklerime dikkat etmedim bugunlerde yarın başlıcam isvec diyetine gidip eksik şeyleri almam gerekiyosonucları yazıcam buraya umarım dayanırıım

kızlar ben yediklerime dikkat etmedim bugunlerde yarın başlıcam isvec diyetine gidip eksik şeyleri almam gerekiyosonucları yazıcam buraya umarım dayanırıım

yapma bence,ben yaşadığım şeyleri bilen bi arkadaşıma anlattım,vücudun acil sinyal veriyor,şuan su bile içsen depolar dedi.Sürekli tatlı yeme isteği açlık hissi vs..vücut aylarca biçok şeyden mahrum kaldı çünkü,sonrada bunlar oluyo.Hele bu isveç diyeti açlık resmen çok sağlıksız.Daha artık diyet miyet yapmaya gücümde kalmadı,vücut buraya kadar dedi çünkü,yine dikkat ediyorum tabi ama direncimi arttıracak herşeyden yemeye çalışıyorum.Tamam kilo veriyoruz ama içerde bilmediğimiz bişeyler oluyo,diyete karşı diilim tabi ama bu sınırları zorlıcak gibi,yinede sen bilirsin

benimde tartı bi elime geçse yer içer tartılırım her dakika

evet hiç alasımda yok zaten,kilo veremiyorum çünküboşuna moralimi bozar gider tekrar yerimyaşadın o zaman valla,senin yerinde olsam baya kaslı kollar yapardım ben öyle istiyorum

canım sen bikaç gün saf protein yemeyi dene,bak diyet demiyorum saf proteinbelki biraz değişiklik olur,1-2 kilo verirsin bence.Bende yapıcam bu hafta aç kalmıyosun yani sadece protein,kuru kayısı işe yaramıyo demişsin,bence 1 hafta falan dene sabahları çok faydalı olur,geçenlerde bende araştırdım,yoğurt falan yiyosan ondanda bağırsak sorunlarında uzak durulması gerekiyomuş,bende çok yerdim o yazıyı gördükten sonra üzüldüm,muzda sanılanın aksine içeriğindeki liflerden dolayı iyi geliyomuş,başka bişeyler daha vardı ama unuttum:44::44:

yok canım düzeldi bugun allahtan onu tatildeyken yapıcam alkol alma durumum olcak o yüzden saf proteinle beslenicem. yogurt bayadır yemiyodum bi tek bugun yedim hatta annem niye yiyosun falan dedi senin dediğini söyledi ama düzeldi bagırsaklarım belki kişiden kişiye göre değişiyodur yada tesadüf bilemicem

yok canım düzeldi bugun allahtan onu tatildeyken yapıcam alkol alma durumum olcak o yüzden saf proteinle beslenicem. yogurt bayadır yemiyodum bi tek bugun yedim hatta annem niye yiyosun falan dedi senin dediğini söyledi ama düzeldi bagırsaklarım belki kişiden kişiye göre değişiyodur yada tesadüf bilemicem.8 minute abs imi diyosun? izledim ama denemedim henüz.bu arada ben ripped ı bıraktım level3 ü bitirip.jillian kariyerim burada sona erdi

dün akşam koca bi tencere pilavı kaşığın ucuyla aldığım yağla yaptımkötüde olmadı valla.Artık pirinç bulgur falan yemeye ihtiyacım vardı çünkü,neyse 4,5 kaşık yedim,dünden beri canım tatlı istemiyo hayret.Tok tutan şeylere bakmıştım pirinçte vardı ancak az yağlı olucak diyoduişe yaradı valla.

8 minute abs sanırım,çok etkili karın egzersizi yazıyo başlığında,şu robotun yaptığı videojillianı bırakıyosun yani,spora devam edicekmisin

8 minute abs sanırım,çok etkili karın egzersizi yazıyo başlığında,şu robotun yaptığı videojillianı bırakıyosun yani,spora devam edicekmisin

robotmu bilemedim şimdi evet bırakıyorum yapma fırsatım yok bitiremicem level4ü bi de biraz sıkılmıştım artık. bikaç gün leslie ile idare edicem sonra belki 1 hafta ara veririm yüzerim sonra da.

benim merak ettiğim mesela 1 aylık spora ara vermek zorunda kaldım kilo vermem durcakmı yani :/

Neler yemişim bu saate kadar yazayım bakayım. Sabah kahvaltısında 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Sonra ağzıma 1 hurma attım yaklaşık 20 dk geçti, bisiklete çıktım 100 kalori yakana kadar sürdüm. Sonra 1 saat geçmiştir üzerinden 1 hurma daha yedim az önce. Şu ana kadar da 5 bardak su içtim.
Akşam yemeğine annem 2mize özel yağsız makarna yaptı haşladı sadece. Onu yiyeceğim ama çok değil. Çok kalorili olmaz değil mi? Jillianı akşam yemeğinden sonra yapacağım. Belki +100 kalorilik bir bisiklet daha yaparım.

Son düzenleme:

yüzmede çok faydalı eğer yediklerinede dikkat edersen yine kilo verirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…