1.5 ayda 5 kg vereceğim.

1 porsiyon yesen,yani 200 gram 170 kalori.Makarnayı kilo aldıran şey yapan içindeki yağlar

kahvaltı: yulaf kepeği yogurt şeftali
2de: bir susamlı galeta 5 kuru üzüm
4te: iki dilim karpuz ıkı kaşık yogurt

akşam yemeğimi 6 da yiyerek günü sonlandırdım
akşam yemeği: bir bucuk kepce çorba, bir küçük biber dolması, 2 yaprak sarma,bir kucuk kase yulaf kepekli yogurt

Akşam yemeğim, 1 tabak haşlanmış makarna(yağsız domates biber sosuyla birlikte), 1 kase cacık, 2 köfte, azıcık patlıcan salatası

kızlar hepiniz guzel guzel yazmışınız yemekleri ben yazsam uzun bi liste olur yanasıl olsa son gunum diye abarttım sanırım birazkekler borekler felan derken yedim baya tartıda yok evde suan kac kiloyum hic bilmiyorum yarın alıcam ama dijital almam bidaha

üzülme bende tartı var da noluyo sinirimi bozuyo sadece annem gibisin sen de saat 6 ya kadar herşeyi yesem sonra yemesem kilo verirmi diyo ama annem aynen şu modda 6 ya az kalmış ay onu da yiyim bunu da yiyim diye börekleri götürüyo

sağlıklı yasamak ideal kiloyu korumak için düzenli beslenmeyi yaşam şekli haline getirerek istediğiniz kiloya ulaşabilir metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlayarak rahat bir yasam sürdürebiliriz. çoğumuz bu gerçekleri bilir ama neticede bayanın en çok sevdiği tatlı ve çikolotadan vazgecmek neredeyse imkansızdır. bu yüzden tatlı ihtiyacını bastıracak gıdalar tüketmeliyiz mesela tarçın katabilirsiniz meyvenizin üzerine bile

tarçınıda hiç sevmem ya tatlıdan vazgeçmek gerçekten çok zor iş

kızlar sizden bi ricam olucak malum onumuzdeki gunler sıkı bir diyet yapacağım.gunu gunune buraya yazmayı düşünüyorum kaçamak yapmamam gerekiyor birde pes etmemem.şimdi eğer kaçamak felan yaparsam yada pes ediyorum ben dersem beni uyarın valla hatta kızın yoksa hiç bir sonuç alamam ama sizin yazılarınızı gorunce motive oluyorumbu açıdan sizden yardım istiyorum

Bana uyar canım

kesinlikle şu tatlılar olmasa kilolarımda olmıcak ama işte..

aynen bakıyorsun kilom normal seyrinde bir iki gün tatlıyı biraz fazla kaçırınca hemen farkediyor herzaman yersek zaten inanılmaz farkeder o 3 beyaz hayattan çıkarsa hersey yoluna girecekte dayanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…