yüzmede çok faydalı eğer yediklerinede dikkat edersen yine kilo verirsin bence
Neler yemişim bu saate kadar yazayım bakayım. Sabah kahvaltısında 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Sonra ağzıma 1 hurma attım yaklaşık 20 dk geçti, bisiklete çıktım 100 kalori yakana kadar sürdüm. Sonra 1 saat geçmiştir üzerinden 1 hurma daha yedim az önce. Şu ana kadar da 5 bardak su içtim.
Akşam yemeğine annem 2mize özel yağsız makarna yaptı haşladı sadece. Onu yiyeceğim ama çok değil. Çok kalorili olmaz değil mi? Jillianı akşam yemeğinden sonra yapacağım. Belki +100 kalorilik bir bisiklet daha yaparım.
yok mesela bıraktım sporu ama diyete devam ediyorum diyelim kilo vermeye devam edermiyim
edersin tabi ama spor yaptığın döneme göre farkeder.Spor metabolizmayı hızlandırıyo çünkü
Aman iyi o zaman ben de çok yüksek bekliyordum1 porsiyon yesen,yani 200 gram 170 kalori.Makarnayı kilo aldıran şey yapan içindeki yağlar
ara verdiğim dönemlerde olcak o yüzden korkuyorum açıkcası 1 ayım da kaldı o yüzden :/
Aman iyi o zaman ben de çok yüksek bekliyordum
Verirsin endişelenme, ben spor yapmadan vermiştim mayısta
kahvaltı: yulaf kepeği yogurt şeftali
2de: bir susamlı galeta 5 kuru üzüm
4te: iki dilim karpuz ıkı kaşık yogurt
Neler yemişim bu saate kadar yazayım bakayım. Sabah kahvaltısında 1 dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Sonra ağzıma 1 hurma attım yaklaşık 20 dk geçti, bisiklete çıktım 100 kalori yakana kadar sürdüm. Sonra 1 saat geçmiştir üzerinden 1 hurma daha yedim az önce. Şu ana kadar da 5 bardak su içtim.
Akşam yemeğine annem 2mize özel yağsız makarna yaptı haşladı sadece. Onu yiyeceğim ama çok değil. Çok kalorili olmaz değil mi? Jillianı akşam yemeğinden sonra yapacağım. Belki +100 kalorilik bir bisiklet daha yaparım.
kızlar hepiniz guzel guzel yazmışınız yemekleri ben yazsam uzun bi liste olur yanasıl olsa son gunum diye abarttım sanırım biraz kekler borekler felan derken yedim baya tartıda yok evde suan kac kiloyum hic bilmiyorum yarın alıcam ama dijital almam bidaha
tarçınıda hiç sevmem yasağlıklı yasamak ideal kiloyu korumak için düzenli beslenmeyi yaşam şekli haline getirerek istediğiniz kiloya ulaşabilir metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlayarak rahat bir yasam sürdürebiliriz. çoğumuz bu gerçekleri bilir ama neticede bayanın en çok sevdiği tatlı ve çikolotadan vazgecmek neredeyse imkansızdır. bu yüzden tatlı ihtiyacını bastıracak gıdalar tüketmeliyiz mesela tarçın katabilirsiniz meyvenizin üzerine bile
Bana uyar canımkızlar sizden bi ricam olucak malum onumuzdeki gunler sıkı bir diyet yapacağım.gunu gunune buraya yazmayı düşünüyorum kaçamak yapmamam gerekiyor birde pes etmemem.şimdi eğer kaçamak felan yaparsam yada pes ediyorum ben dersem beni uyarın vallahatta kızın yoksa hiç bir sonuç alamam ama sizin yazılarınızı gorunce motive oluyorumbu açıdan sizden yardım istiyorum
tarçınıda hiç sevmem yatatlıdan vazgeçmek gerçekten çok zor iş
çok sağolBana uyar canım
kesinlikle şu tatlılar olmasa kilolarımda olmıcak ama işte..evet canım :) tatlı bayanın silahı herseyi hayat kurtaran bazılarıda pek sevmesde özellikle regl döneminde büyük ihtiyaç
kesinlikle şu tatlılar olmasa kilolarımda olmıcak ama işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?