- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
ara verdiğim dönemlerde olcak o yüzden korkuyorum açıkcası 1 ayım da kaldı o yüzden :/
aynen bakıyorsun kilom normal seyrinde bir iki gün tatlıyı biraz fazla kaçırınca hemen farkediyor herzaman yersek zaten inanılmaz farkeder o 3 beyaz hayattan çıkarsa hersey yoluna girecekte dayanılmıyor
ben hergün yiyorum o zaman mafoldumöyle şerbetli tatlılara pek düşkün diilim ama tahin helvası yiyorum oda çok kalorili
Aman iyi o zaman ben de çok yüksek bekliyordum
Verirsin endişelenme, ben spor yapmadan vermiştim mayısta
Benim de uyku problemim ver dün gece 4tü uyuduğumda sabah da 12 buçukta uyandım. Yarın erken uyanmak için saati kurmayı düşünüyorum nasıl düzelecek bu uyku of :/çok sağoldiyet felan iyide uyku düzenim fena bozuldu benim ya.dün hava aydınlanıyordu ben yattığımda eskiden 10 yatıyordum ben yaz başladı başlayalı uyuamıyorum sen kacta yatıyorsun canım?şu aralar uyku problemin varmı benim gibi
kalorisi yağsız olunca az aslında ama azda olsa yiyince şişkinlik yapıyo nedense:44:ben kalori takibi yapıyodum ya hani,nası olsa az diye öyle azar azar bir iki gün yedim,salataların içine falan koydum o günlerden sonra şu karnımın şişkinliği gitmiyo nedense,kilomu aldım diye düşünüyorum almışta olabilirimkalorisini bilsemde makarnadır yersem kilo veremem psikolojisinden çıkamadım bi türlü ama sen ye zaten kırk yılda bir yiyosun oda lazım arada
ben gıda mühendisiyim diyetisyenlikte aldım şunu söylicem vücudun günlük tatlı ihtiyacı var zaten bunu karşılayamazsan kan şekerin normalin altına düşer ve gözlerin kararır baş dönmesi gerçeklerşir bunu vücut sinyal vererek tatlıya yönelerek anlıyoruz zaten şerbetli tatlıda yiyebilirsin günlük bir dilimse diğer tatlılardan biraz feragat etmelisin ama tahin helvası dediğin gibi kalorisi yüksek bir gıda maddesidir ama hiçbir gıdayı çok fazla tüketmediğin sürece bir sorun olmaz yeterki o dengeyi sağlamalı insan
tam beni anlatmışsın valla cnm,benim vücudum uzun süredir bu sinyalleri veriyo,o yüzden diyeti bıraktım artık,önceden sadece çikolata severdim şimdi ne bulursam yerim o hale geldimvalla kendimi tutamasam 250 gram falan yerim sakın gülmeyin bana öyle canım tatlı istiyo ama kalorisini bildiğim için mecburen 50 gram falan yiyorum,o bile 250 kalori ufacık bişey gerçi tatlıların hepsi çok kalorili ya,bugün kendi kendime diyorumki nolurdu şunlarda 10-20 kalori olsa
fırsat buldukça yapmaya çalış,yürüyüş yaparsın ara verdiğin dönemde,o kadar takma kafana 1 aydan bişey olmaz :) ama eğer uzun süre yapmamayı düşünüyosan o sorun olabilir işte
bu arada demin 8 minute abs yaptım. iyi çalıştırıyo karını ama boynum agrıdı ilk kez sırf abs yaptımbi de çok kısa geldi bana ee bittimi bu kadarcıkmı falan oldum ama gene de güzel tatilde telefonuma yükleyip yapabilirim 8 dakikacık zaten
Yaklaşık 1 saat önce 2 dilim karpuz yedim ama şu an acıktım kızlar
demin saçımla oynuyodumda bi ağrı hissettimbenimde ağrıyo,you tube'da videoya boyun fıtığı oldum 8 dk'da diye yorumlar yapmışlar dimi çok güzel çalıştırıyo ama boynu zorlaması kötü
türk kahvesi varsa iç ben hep öyle yapardım açlık krizini önlemek içinama bu saatte tehlikeli olabilir
türk kahvesi varsa iç ben hep öyle yapardım açlık krizini önlemek içinama bu saatte tehlikeli olabilir
:) evet kardeşim bende o haldeyim doktor ilacı bulsa kendi başına sürermiş misali bayan olunca tatlı krizi engellenemiyor malum o anda hızını kesicek elinizin altında bitkisel ya da söylediğim tarçın gibi bir tatlı baharat bulunsa bunu minimuma indirebiliyoruz olmayınca saldırmak gayet normal kiişi canının o anki isteiğine bakar çünkü sinyaller güçlü tatlı tatlı ikaz lambaları :):) çözümü azaltmak zamanla az ile yaşamayı denemek irade önemli inşallah diyelim
aynen halbuki dogru yaptım yani ama çok kasıyo boynu sabit tutmak zor :/ eskiden olsa karnım şuan sızım sızım olması lazım saolsun jillian karında bişeycik yok şuan
Uyuyup bir an önce kahvaltı etmek istiyorum
ben de akşamları yemek yememek için yeşilçay içiyorum içine de limon koyuyorum boyle boyle bi yarım limon yiyorumdur heraldeama açlıgımı bastırıyo hem de oyalanıyorum
Uyuyup bir an önce kahvaltı etmek istiyorum
evet yeşil çay en güzel yöntemyada az kalorili bişeyler içmek sigara içen varmı
evet yeşil çay en güzel yöntemyada az kalorili bişeyler içmek sigara içen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?