ya bazen nescafeyle falan buna engel olmaya çalışıyodum,birazda olsa yetiyodutürk kahvesi ve nescafe denemenizi tavsiye ederim.Tatlı yemekten iyidir en azından,bide bi paketin yarısını çay bardağına boşaltıp öyle içiyorum koca fincanda tatsız oluyo yarım paket,onun kalorisinden bile kaçıyodum tarçını hep duyuyorum evdede var ama bi türlü yemedim içmedim nedense yarın çayla içiyim
yok canım ben içmiyorumjillian ablam saolsun beli de biraz incelteydi iyiydi 70li rakamları görmekten sıkıldım
yok ben içmiyorumbi su içip yatayım en iyisi
bel zor incelicek gibi ya,bende 70'e çıkıyorum bazennapmak ne etmek lazım bilmiyorum,son umudum killer abs bide bu karın egzersizi,oldu oldu olmadı body revolutıon'a başlıcam bittikten sonra oda olmazsa seneye yaza kadar allah büyüktür,bazende streçlemek geliyo aklıma ama oda bu havada hiç çekilmez
benim geçenki saldırmamdan sonra tatlı görcek halim kalmadı ama o akdar konuştunuzki şimdi bi kek pasta olsaydı fena olmazdı
bu kadar idare ettimi yahune kadar yedin merak ettim şimdi
ay evet çok kötü oluyo ben denedim ama çekilmicek gibi değil dayanılır spor yaparkenya ben çok sıkıldım jilliandan tamam iyi hoş kadın seviyorum allah razı olsun da ailemizden biri gibi oldu artık hergün görüşüyoruz
ay çok yedim korkarsın saysamnefes alıcak yerim kalmamıştı gecenin sonunda ben de tatlı yersem eger devamı gelir o yüzden hiç bulaşmamaya çalışıyorum kuru kayısı kuru üzüm idare ediyorum işte
sıkılma sıkılma o olmasa napardıkkiben ara sıra başka programlarada yöneliyorumda yok yapasım gelmiyo,bir gün görmesem özlüyorum jillianı,sesine bile alışmışım ripped'dan sıkıldın belkide öyle oluyo,bi an önce bitirmek istiyo insan bide zorsa eyvahhh
korkmamalışığım evet en iyisi eve sokmamak lazım tatlı falan,tek kurtuluşu bu yani 2 kiloda olsa alındımı biticek,ertesi güne kalmasına gerek yok benim teorim budur
ripped iyiydi ya fena değildi bu arada bugun sort aldım gidip 29dan 28 bedene düşmüşüm bu ne demek ki.40 giyiyoken 38 giyiyorum şuan aynı şeymi acaba
bu demek oluyoki aslında kilomuz 36 yada 38 bedene uymuyo ama ölçülerden dolayı uyuyo :)ben 62 kiloykende 36 giyicek hale gelmiştim,halbuki 1-70 boylarında 62 kilo olan birisi 36 beden giyemez,ölçülerden dolayı işte,kas oranı artıyo çünkü vücuttaki yağ daha çok yer işgal ediyo :) sen kaç kiloydun
62 kiloyum ben 6 kilo verdim iste konusmustuk ya aslinda 6 kiloyla bu kadar kuculmez insan.ama benim asil sormak istedigim 28 beden 38emi karsilik geliyo
evet yağlar kasa dönüşmüş demekki,28 beden 36 :)
Moralim çok bozuk şu an her şeyden nefret eder bir durumdayım. Ne bir gram eksik ne de fazla yine 64 çıktım tartıda. Spora başlamayı düşünüyordum ama vazgeçmek üzereyim çünkü veremeyeceğim biliyorum. 1 ay boyunca bu kadar diyet spor vere vere 2 kg verdim. Anlamadığım şey şu, görünüşten ciddi anlamda incelme var ama tartıya gelince böyle oluyor işte. Babam önemli olan yağdan gitmek şu an 64 kilo gibi değil 61 gibi duruyorsun diyor belki de yağdan verdin diyor, annem yeşil çay iç günde 2 kupa diyor metabolizman yavaş senin şimdiye 4 5 kilo vermen lazımdı diyor. Sinirlerim laçka oldu ağlayıp duruyorum. Asla kilo veremeyeceğimi biliyorum boşuna uğraşıyorum
Ya da 1 ay daha dişimi sıkıp diyet ve spora devam edip yağdan mı gitmeye çalışsam?
canım benim sakın bozma moralini dedim ya ilk 1 ay vücut spora alışıyomuş ben de aynıydım senin gibi kilo verememiştim. bozma moralini devam et boru değil ya bu kadar ugrasıyosun elbet bi değişiklik olcak.tabi annenin dediği gibi metabolizmanı da hızlandırmaya çalış bu arada. kilo veremesen bile diyet artı sporla ince bi görünümün olur onemli olan da bu değil mi pes etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?