O zaman moralini bozma onemli olan zayif gozukmek hem belki de simdi vermeye baslicaksib biraz dahs kacamaklara dikkat et verirsinYa 2 fotomu yan yana koydum 3 ay arayla çekilmiş, cidden çok fark var ama bilmiyorum işte..
Moralim çok bozuk şu an her şeyden nefret eder bir durumdayım. Ne bir gram eksik ne de fazla yine 64 çıktım tartıda. Spora başlamayı düşünüyordum ama vazgeçmek üzereyim çünkü veremeyeceğim biliyorum. 1 ay boyunca bu kadar diyet spor vere vere 2 kg verdim. Anlamadığım şey şu, görünüşten ciddi anlamda incelme var ama tartıya gelince böyle oluyor işte. Babam önemli olan yağdan gitmek şu an 64 kilo gibi değil 61 gibi duruyorsun diyor belki de yağdan verdin diyor, annem yeşil çay iç günde 2 kupa diyor metabolizman yavaş senin şimdiye 4 5 kilo vermen lazımdı diyor. Sinirlerim laçka oldu ağlayıp duruyorum. Asla kilo veremeyeceğimi biliyorum boşuna uğraşıyorum
Ya da 1 ay daha dişimi sıkıp diyet ve spora devam edip yağdan mı gitmeye çalışsam?
canımvecanı... kızzzzzzzz ne kadar çok kilo vermışsın öyleeee.... naptınnnnn bana da söyleeee..
işte bunu anlatmak istedim :)) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/309963_4875070561295_819455171_n.jpg
canım hiç moralini bozma,spora devam et.Oraya gittiğinde yağ kas oranına baktır bakalım mutlaka fark olmuştur,bide öncedende demiştim sana kas oranın artmış olabilir,kilonun aynı gözükmesi kas ağırlığından dolayıdır.Bak kilo önemli diil bunla moralini bozma.Önemli olan vücuttaki yağ oranının daha az olması.Ben dün gece bi resim eklemiştim gördünmü bilmiyorum,o herşeyi açıklıyo zaten.Belkide vücudun 1 ay boyunca alışma aşamasındaydı,önümüzdeki ayda sporla bi devam et bakalım,ayın sonunda yine yağ kas oranına baktırırsın ordaki sonuç eminim kilon değişmese bile seni daha çok mutlu edicektirki zaten kilo verirsin,üzülme bir ay daha sabret
Eee eşin ne diyor bu duruma :)) ayy çok sevindim senin adına.. walla cok iyi olmuş.. keşke bende verebilsem ayağım sakattı ya en son.. hala gecmedi daha yeni yeni toparladım 2 gündür yürüyorum 4 km :)akşamları tarcınlı yoğurt yiyorummm ekmek hicc yemiyorum zaten.. ama kilo veremiyorummdiyet yaptım,spor yaptım yürüyüş yaptımönceki grupta sizle konuşurken çok kilo vermişimde farkında diilmişim,orda yediklerimi yazıyodum zaten biliyosun,ama artık onun 2 katı kadar artık diyet yapmıyorum spor ve yürüyüş sadece,ayda 1 kilo bile versem yeter bana
Aynen ben de oyle dusundum.bi de sey demistim ben kilo veremedigim zaman baktimki kucuk kucuk atistirip duruyorum bisey olmaz diye yedigim seyler kalori arttiriyomus bi duzene oturttuktan sonra kilo verdim mesela ben
Eee eşin ne diyor bu duruma :)) ayy çok sevindim senin adına.. walla cok iyi olmuş.. keşke bende verebilsem ayağım sakattı ya en son.. hala gecmedi daha yeni yeni toparladım 2 gündür yürüyorum 4 km :)akşamları tarcınlı yoğurt yiyorummm ekmek hicc yemiyorum zaten.. ama kilo veremiyorumm
ya bazen nescafeyle falan buna engel olmaya çalışıyodum,birazda olsa yetiyodutürk kahvesi ve nescafe denemenizi tavsiye ederim.Tatlı yemekten iyidir en azından,bide bi paketin yarısını çay bardağına boşaltıp öyle içiyorum koca fincanda tatsız oluyo yarım paket,onun kalorisinden bile kaçıyodum tarçını hep duyuyorum evdede var ama bi türlü yemedim içmedim nedense yarın çayla içiyim
Evet dediğin oldu ablacım, orada tartılınca buradakinden yarım kilo farketti ve yağ oranım da o kadar fazla değilmiş ve gerçekten yine hırslandım. İnşallah bakalım devam edeceğim yediklerime de bayağı dikkat edeceğim bu sefer...canım hiç moralini bozma,spora devam et.Oraya gittiğinde yağ kas oranına baktır bakalım mutlaka fark olmuştur,bide öncedende demiştim sana kas oranın artmış olabilir,kilonun aynı gözükmesi kas ağırlığından dolayıdır.Bak kilo önemli diil bunla moralini bozma.Önemli olan vücuttaki yağ oranının daha az olması.Ben dün gece bi resim eklemiştim gördünmü bilmiyorum,o herşeyi açıklıyo zaten.Belkide vücudun 1 ay boyunca alışma aşamasındaydı,önümüzdeki ayda sporla bi devam et bakalım,ayın sonunda yine yağ kas oranına baktırırsın ordaki sonuç eminim kilon değişmese bile seni daha çok mutlu edicektirki zaten kilo verirsin,üzülme bir ay daha sabret
Kesinlikle kaçamaklara artık yer vermiyorum hayatımda.O zaman moralini bozma onemli olan zayif gozukmek hem belki de simdi vermeye baslicaksib biraz dahs kacamaklara dikkat et verirsin
Bu fotoğraf hayatımı kurtardı resmenSWARLEY:buna bak canım hiç moralini bozma tamammı :) zaten inceldiğimiz kıyafetlerden belli oluyo artık kilo takıntısı yapmaya gerek yok,görünüş daha önemli tartıdan :)
Evet dediğin oldu ablacım, orada tartılınca buradakinden yarım kilo farketti ve yağ oranım da o kadar fazla değilmiş ve gerçekten yine hırslandım. İnşallah bakalım devam edeceğim yediklerime de bayağı dikkat edeceğim bu sefer...
Kesinlikle kaçamaklara artık yer vermiyorum hayatımda.
Bu fotoğraf hayatımı kurtardı resmen
Spor salonuna gittim. Tartıda 63.5 çıktım. Yağ oranım da 22.6 çıktı en son şubatta ölçtürmüştüm ve 26ydı. Kilo veremesem bile yağdan gitmeyi istiyorum artık. Yediklerime çok dikkat edeceğim. Sabah kahvaltısında yarım dilim çavdarlı köy ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve şekersiz çay. Artık yumurta her gün yemeyeceğim. Sonra spora gittim birkaç saat geçti üstünden kahvaltımın. Jillian'da yaptığım hareketlere bayağı benziyor kardiyosu da var, kollar için ağırlık, bacaklar ve kalça için ağırlıklı çalışmalar falan. Eve geldim yarım saat oldu, yarım kase nesfit vardı azıcık, 3 yk yoğurtla karıştırıp yedim. Yeşilçayı da içeceğim bol bol metabolizmamın çalışması için her şeyi yapacağım. Salonda aynaya falan baktım da sabah boşa üzülmüşüm duruşum bile değişmiş kiloluyken kambur dururdum dik duramazdım artık dimdik duruyorum.
yaaa bak gördünmü cnm ne kadar çok farketmiş,sporun ne kadar faydası varmış demekki,çok sevindim vallaevet yumurta haftada 3-4 kere ye zaten hergün yenmiyo bu sıcaklarda,bide sarısında doymuş yağ varmış falan.Bende 3-4 kere yemeye çalışıyorum,salataları falan yağsız ye,biraz çekilmez oluyo ama alışıyo insan sonra nası olsa o yağın bi faydası yok,zaten annende dikkat ediyo yediklerine sanırım,yemeklere kaşığın ucuyla bile yağ koysan yetiyo,soğan kavrulsun yeter bütün aile sağlıklı beslenmiş olur,acı biberide unutma hem kışında üşümezsin devamlı yersen.Bakalım bir ay sonra nolucak.Bende şimdi jillianın body revolutıon indiriyorum bana katılmak isteyen varmı 3 ay sürücek,sen spora,şekerside tatile yalnız kaldım
evet kahve iştah ve tatlı isteiğini azaltan bir içecektir üstelik faydalıdır :) nescafenin kalorisi kahveden oldukça fazla o yüzden türk kahvesi en iyisi sıklıkla içerim. tarçın gerçek bir tatlı kurtarıcı hatta tarçın çubukları var marketlerde tavsiye ederim çayınızın içine bir tarçın cubuğu koyabilir çayın yanında tatlı yeme isteğiniz minimum olur keza bu cubuğu sıcak suylada deneyebilirsiniz :)
Dukan diyeti nasıl bsey ki ??tşk ederim cnm,onun pek sevindiğini söylemicembazen daha vericem diyorumda kızıyo bana evet biliyorum demek geçmedi hala ya yürüyüşte faydalı aslında ama spordada hızlı incelebiliyosun işte.Ekmek bende hiç yemiyorum bi sahah kahvaltısında oda 1 dilim light ekmek,o pek farkettirmiyo bende.Şöle 1-2 ay çok dikkat etmek gerek,ben geçen ay herşeyden kısmıştım zaten,yoğurdun lightı colanın zerosu,hiç yağsız salatalar,yağsız yemekler falan,sporla birlikte o arada çok kilo verdimde şimdi vücudum zayıf düştü,sen dukan diyeti dene istersen oda atak döneminde baya kilo verdiriyo,onunda yemekleri biraz sıkıntılı meyve yok vs.aaa bu arada ayran detoksunuda yaptım 1 buçuk gün sayılır,ama bişey farkettirmedi
Jillian yapabilecek myim bilmiyorum ama Eskişehir'de okuyorum ben oraya dönünce spora gitmesem de Jillian'a devam edeceğim.Kardeşim falan da salona başladı ona da protein diyeti vermişler evde herkes diyette babam hariç o da zaten yemeklerde yağı falan farketmez
Dukan diyeti nasıl bsey ki ??
Hmmm ben bi araştıraym onu en iyisi.. Jillian nasıl pekii.. sen yapıyorsun sanırsammm.. :) acaba bende yapabilirmiyim ki.. dizim biliyorsun. daha yeni yeni geciyor 10 gündür fizik tedavi görüyorumm.. kac ay oldu geçmedi.menisküsüm zedelenmiş diz kapağım menisküse baskı yaptığı için önem oluşmuş.. aslında şuan bile yürüyüş yapmam sakıncalı ama ben yavaş yavaş yürüyorum.. akşamları mekik çekiyorumm.. şu ayak yüzünden psikolojm bile bozuldu dyebilirm.. iyice kaslarım saldı kendini. löp löp oldummmdukan diyeti protein içeren bi diyet cnm,ben denemedim ama bi ara araştırmıştım,burdada konusu var hatta :)kuzenimde baya kilo vermişti bu diyetle,çok ayrıntılı bilmiyorum sınırsız protein yiyebiliyosun sanırım,yemek listeleri tarifleri falanda var.Yulaf kepeğindden krep bile yapılıyo :)
iyi o zaman beraber devam ederizbende bu arada denemiş olurum,şu body revolutıon bi insinde uzun sürücek gibi,gruptan bi arkadaş onu tavsiye etti,sadece göbek olarak düşünme fazlalık nerdeyse ordan götürüyo diyo,kendisininde resimlerini gördüm baya etki etmiş.Protein diyetide biraz masraflı bişey hergün et tavuk balık falan,kurban bayramında yaparım anca hiç yemeğin lezzetinde fark ettirmiyo zaten,önceden çok yağ kullanırdım ne kadar yazık etmişim,şimdi 1 lt sıvı yağ aylarca gidiyo bide teremyağın kalorisine baktım margarinin yarısı kadar nerdeyse,kahvaltıda yeniyo hem gerçi beni pek ilgilendirmezde yemeklere kullanmak için az kalorili olması iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?