170 kalorimi iyiymiş bu diyet bitsin bende alırım hem tadını seviyorum onların2de: 2 dilim karpuz 2 kasık yulaf kepekli yogurt 2 kuru üzüm
4te: yarım susamlı galeta 5 kuru üzüm
6da: menemen 2 tane kepekli bisküvi 3 kasık yulaf kepekli yogurt
2-3 gündür aynı şeyleri yiyorum tatile gitcem bitsin diyeama yarın baya değişcek kendime 4-5 paket kepekli bisküvi aldım.kalorisi 170miş ve içinde 10 tane var bana makul geldi sabah kahvaltısı niyetine falan yerim
yulaf kepeğini de bol bol katıyorum sırf bagırsaklarım çalışsın diye ama o da biticekbakalım bundan sonraki yeme düzenim nasıl olacak
170 kalorimi iyiymiş bu diyet bitsin bende alırım hem tadını seviyorum onların
Ben de seviyorum o en sadesini yaaynen çogu kişi sevmez ama ben de çok seviyorum diyette olmasam da yiyorum yanien sadesi bu ya ondan 170 kalori sanırım
kızlar canım çok tatlı çekiyor şuanama allahtan evde tatlı yada ona benzer yuksek kalorili birşey yok nedense her akşam canım tatli çekiyor :26:neyse tatlıdan bahsetmiyeyim daha fazla bugun insallah erken yatıcam dun 3 te yatabilmiştim ancak bugunde 1-2 gibi yatim diyorum boyle boyle uyku duzenini eski haline dondururum bide çok geç yatınca geceleri acıkıyorum sonuc olarak buzdolabını somurmeye başlıyoruum erken yatmak en iyisi
2de: 2 dilim karpuz 2 kasık yulaf kepekli yogurt 2 kuru üzüm
4te: yarım susamlı galeta 5 kuru üzüm
6da: menemen 2 tane kepekli bisküvi 3 kasık yulaf kepekli yogurt
2-3 gündür aynı şeyleri yiyorum tatile gitcem bitsin diyeama yarın baya değişcek kendime 4-5 paket kepekli bisküvi aldım.kalorisi 170miş ve içinde 10 tane var bana makul geldi sabah kahvaltısı niyetine falan yerim
yulaf kepeğini de bol bol katıyorum sırf bagırsaklarım çalışsın diye ama o da biticekbakalım bundan sonraki yeme düzenim nasıl olacak
Hmmm ben bi araştıraym onu en iyisi.. Jillian nasıl pekii.. sen yapıyorsun sanırsammm.. :) acaba bende yapabilirmiyim ki.. dizim biliyorsun. daha yeni yeni geciyor 10 gündür fizik tedavi görüyorumm.. kac ay oldu geçmedi.menisküsüm zedelenmiş diz kapağım menisküse baskı yaptığı için önem oluşmuş.. aslında şuan bile yürüyüş yapmam sakıncalı ama ben yavaş yavaş yürüyorum.. akşamları mekik çekiyorumm.. şu ayak yüzünden psikolojm bile bozuldu dyebilirm.. iyice kaslarım saldı kendini. löp löp oldummm
ayranmı canım şuan çok ayran istedi nedeneBugün acıkmadım. Tavuk ve ayran bayağı tok tuttu
hangisi o içinde 10 tane olupta 170 kalori olanbenim aldıklarım hep 300 kalori falan
kepekli bisküvi yazıyo üstünde incecik böyle 10 tane var içinde kahverengi bişi nasıl anlatayımki
bugün hocalarımdan biri dukan diyetine başlamış. diğer biri de yapmış ama bırakmış.. onun hakkında size de yazmak istedim bişeyler.. ilk evrede sadece proteinle besleniyormuşsun bu atak evresiymiş... daha sonrada devam eden bi kaç daha evre var. bu sizin ne kadar kilo verdiğinizle alakalı süreler uzuyor.örneiğin 10-12 kilo arası için 10 gün yeterliymiş. günün istediğin saatinde istediğin kadar light olmak koşuluyla süt yoğurt et yenilebiliyormuş. daha sonradaki evrede sebzede giriyor işin içine.. aslında ben bugün diyetisyeni aradım. adam diyetisten değil kralın oğlu mübarek :) tatildeymiş çarşamba gelecekmiş üstüne gidip hocalarlada sohbet edince.. dukan kafama yattı gibi.. siz ne diyorsunuz bu işe ?
dukan diyeti bence gayet sağlıklı hem diyetten sonra kilolar geri alınmaz diye düşünüyorum.biraz bakmıştım aslında bende yapmayı düşünüyorum şu benim diyet bitsin bakalım belki yaparım bende :)bugün hocalarımdan biri dukan diyetine başlamış. diğer biri de yapmış ama bırakmış.. onun hakkında size de yazmak istedim bişeyler.. ilk evrede sadece proteinle besleniyormuşsun bu atak evresiymiş... daha sonrada devam eden bi kaç daha evre var. bu sizin ne kadar kilo verdiğinizle alakalı süreler uzuyor.örneiğin 10-12 kilo arası için 10 gün yeterliymiş. günün istediğin saatinde istediğin kadar light olmak koşuluyla süt yoğurt et yenilebiliyormuş. daha sonradaki evrede sebzede giriyor işin içine.. aslında ben bugün diyetisyeni aradım. adam diyetisten değil kralın oğlu mübarek :) tatildeymiş çarşamba gelecekmiş üstüne gidip hocalarlada sohbet edince.. dukan kafama yattı gibi.. siz ne diyorsunuz bu işe ?
dukan diyeti bence gayet sağlıklı hem diyetten sonra kilolar geri alınmaz diye düşünüyorum.biraz bakmıştım aslında bende yapmayı düşünüyorum şu benim diyet bitsin bakalım belki yaparım bende :)
evet dukan güzel bencede,hemde aç kalmıyosun mesele hergün protein yemek için biraz masraf yapmaktaaa bide meyvesi yok ilk günlerde galiba,krebi falanda var güzel
ayranmı canım şuan çok ayran istedi nedenebugun bende nedense acıkmadım normalde bu yediklerim 1 ogunum etmez
haaa o tatsız tuzsuz olanben şekerli olanlardan sanmıştım ama olsun oda güzel tok tutuyo onlar
Annem sürekli karpuz ye, badem ye falan diyor diyetteyim ya acıkırsın diyorKarpuz yerim belki bilemiyorum Ama acıkmadım bir şey hararet yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?