1.5 ayda 5 kg vereceğim.

2de: 2 dilim karpuz 2 kasık yulaf kepekli yogurt 2 kuru üzüm
4te: yarım susamlı galeta 5 kuru üzüm
6da: menemen 2 tane kepekli bisküvi 3 kasık yulaf kepekli yogurt

2-3 gündür aynı şeyleri yiyorum tatile gitcem bitsin diye ama yarın baya değişcek kendime 4-5 paket kepekli bisküvi aldım.kalorisi 170miş ve içinde 10 tane var bana makul geldi sabah kahvaltısı niyetine falan yerim

yulaf kepeğini de bol bol katıyorum sırf bagırsaklarım çalışsın diye ama o da biticek bakalım bundan sonraki yeme düzenim nasıl olacak

170 kalorimi iyiymiş bu diyet bitsin bende alırım hem tadını seviyorum onların

kızlar canım çok tatlı çekiyor şuanama allahtan evde tatlı yada ona benzer yuksek kalorili birşey yoknedense her akşam canım tatli çekiyor :26:neyse tatlıdan bahsetmiyeyim daha fazla bugun insallah erken yatıcam dun 3 te yatabilmiştim ancak bugunde 1-2 gibi yatim diyorum boyle boyle uyku duzenini eski haline dondururumbide çok geç yatınca geceleri acıkıyorum sonuc olarak buzdolabını somurmeye başlıyoruumerken yatmak en iyisi

aynen çogu kişi sevmez ama ben de çok seviyorum diyette olmasam da yiyorum yani en sadesi bu ya ondan 170 kalori sanırım
Ben de seviyorum o en sadesini ya diğerlerini pek sevmem

Meyve yesene canım bastırır tatlı isteğini

hangisi o içinde 10 tane olupta 170 kalori olanbenim aldıklarım hep 300 kalori falan

çok geçmiş olsun cnm,o kadar ilerlediğini bilmiyodum...jillian dizini zorlıcaktır o yüzden sakıncalı olur,zaten normaldede sakatlanmalar oluyo,heleki yürüyüş bile sakıncalıysa jillian hiç yapılmaz bence,düzelir umarım kısa zamanda o zaman hafif egzersizlerle başlarsın,sağlığın daha önemli şuanda psikolojini bozma,yediklerine dikkat et bi süre,sonra sporla toparlarsın

bugün hocalarımdan biri dukan diyetine başlamış. diğer biri de yapmış ama bırakmış.. onun hakkında size de yazmak istedim bişeyler.. ilk evrede sadece proteinle besleniyormuşsun bu atak evresiymiş... daha sonrada devam eden bi kaç daha evre var. bu sizin ne kadar kilo verdiğinizle alakalı süreler uzuyor.örneiğin 10-12 kilo arası için 10 gün yeterliymiş. günün istediğin saatinde istediğin kadar light olmak koşuluyla süt yoğurt et yenilebiliyormuş. daha sonradaki evrede sebzede giriyor işin içine.. aslında ben bugün diyetisyeni aradım. adam diyetisten değil kralın oğlu mübarek :) tatildeymiş çarşamba gelecekmiş üstüne gidip hocalarlada sohbet edince.. dukan kafama yattı gibi.. siz ne diyorsunuz bu işe ?

evet dukan güzel bencede,hemde aç kalmıyosun mesele hergün protein yemek için biraz masraf yapmaktaaa bide meyvesi yok ilk günlerde galiba,krebi falanda var güzel

dukan diyeti bence gayet sağlıklı hem diyetten sonra kilolar geri alınmaz diye düşünüyorum.biraz bakmıştım aslında bende yapmayı düşünüyorum şu benim diyet bitsin bakalım belki yaparım bende :)

evet almaman için 4 evre varmş.. guclendırme koruma falan.. ama suan tek korkum çatlak açıkcası. zaten yeterınce sahıbım bırden o kadar kılo verınce?

evet dukan güzel bencede,hemde aç kalmıyosun mesele hergün protein yemek için biraz masraf yapmaktaaa bide meyvesi yok ilk günlerde galiba,krebi falanda var güzel

ben normalde tüm günümü yoğurt ve mısır gevreği ile geçiren biriyim 3 öğün :) yine bolca yoğurt yerim diye düşündüm aslında.. dukanda mesela gece 12 de yoğurt yiyebilirim dımı .. ya evrelerı uzun sanırm o skıntı bırazcık
her killo için 10 gün koruma diyor mesela
bunun yerıne duzgun bı dıyetısyene mı gıdılmelı?=

Annem sürekli karpuz ye, badem ye falan diyor diyetteyim ya acıkırsın diyor Karpuz yerim belki bilemiyorum Ama acıkmadım bir şey hararet yaptı

Ben de niyeyse aciktim bugun kosturdum falan baya ondan sanirim dedigim form biskuvisinden iki kucuk isirik aldim dahasina gonlum elvermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…