1.5 ayda 5 kg vereceğim.

dediğin gibi olabilir canım cidden, zaten bu sefer protein karbonhidrat falan dikkat edeceğim hepsine :)

bu arada ödemini atmak için bol bol su ve yeşilçay iç şu sıra canım.yani normalde 2 litre su içiyosan çok daha fazlasını iç ki gitsin ödemin şu adet döneminde

Oruç tutmuyorum ama sahur iftar olarak yiyeceğim yine. Dün sahurda 4-5 yk menemen, 1 dilim kepekli köy ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin ve domates yedim. Ya bu ekmeği hiç sevmedim ama çok kalın dilimi. Annem yanlışlıkla almış. Yemediğimde de bayağı kızıyorlar en son dün akşam iftarda "kaç kaşık bu koyduğun" dediğimde annemle babam seslerini yükselttiler "pide yediğin yok zaten et yiyorsun kafanı takmışsın hasta olacaksın" diye. o yüzden ramazan bitene kadar dediklerine tamam diyorum işte. Bayramdan sonra annem de dedi, dengeleyeceğim seni diye.

dediğin gibi olabilir canım cidden, zaten bu sefer protein karbonhidrat falan dikkat edeceğim hepsine :)
Ozellikle proteini yagsiz yemeye calis canim mesela
sabahlari yagsiz peynir omlet yanina sut
ara yogurt
ogle izgara kofte yogurt
ara
Sade madensuyu tarzinda seyler :)
aksam
tavuk veya balik yanina salata olabilir bu menuyle protein epey almisn oluyorsun :)
bu arada ödemini atmak için bol bol su ve yeşilçay iç şu sıra canım.yani normalde 2 litre su içiyosan çok daha fazlasını iç ki gitsin ödemin şu adet döneminde
Kesinlikle bunlari da denemelisin :)
Annen de seni destekleyecekse cok daha iyi olacaktir benimde annem beni destekliyor sagolsun yemegimi salatami hep yagsiz yapiyor ben elimi yanlis birseye goturdugumde hayir diye beni uyariyor benimle birlikte spor yapiyor hadi zayifla alisverise cikcaz diyor canim o benim o zaman daha cok sevkleniyorsunn :)

Ben de anneme kac kasik dedigimde cok kiziyo aynilarini diyo takinti oldu sende bu diye ben de careyi kendim koymakta buldum anne bi dk su alcam diye kalkiyorum kendi tabagima kendim koyuyorum bisey diyemiyo o zaman allahtan babam destekliyo ne var kiz saglikli besleniyo spor yapiyo keske biz de oyle olsak diye yoksa ben birakirdim o dedikce iyce sevkleniyorum

Aynen bunları diyor masanın şeklinden dolayı ocak bana çok uzak kalıyor ben kalkamıyorum annemin sandelyesi yüzünden. Yine senin iyi baban destek oluyor benim babam zayıflığı sevmez bu yüzden bana yeter bu kadar diyor

İftarda 4 yk et sote, 4 yk pilav(aylardır ilk kez), 3 çatal menemen, patlıcan salatası ve yarım dilim közlenmiş kırmızı biber yedim. Ve yanında azıcık da pide. Çok mu kaçmış acaba?

Son düzenleme:

ay işte sorma ben de kalkamıyorum arkasından önünden atlayıp geçiyorum wc ye gitcem falan diye bugun de tesadüf o yemek koymaya kalkmışken tabagıma kendim koydum ne kurnazlıklara sevkediyolar bizi

İftarda 4 yk et sote, 4 yk pilav(aylardır ilk kez), 3 çatal menemen, patlıcan salatası ve yarım dilim közlenmiş kırmızı biber yedim. Ve yanında azıcık da pide. Çok mu kaçmış acaba?

yok canım bence gayet iyi çorba falan da içebilirdin hatta :))

ben de buraya mı taşınsam acaba hedeflerimiz falan aynı hep ve sen de benim gibi çok aktifsin

yok canım bence gayet iyi çorba falan da içebilirdin hatta :))

Pilav yediğim için çorba içmedim canım baya çekmişti çünkü oh rahatladım bunu duyduğum için ya sen de jillian'a başlamadan önce üşenip 'amaan kim yapıcak' deyip sonra 'hadi bi hışımla kalkayım bari' diyor musun? ben hala böyleyim

vallahi aynıyım her gün üşenir mi insan hatta ilk 10 dk bile bırakmayı düşünüyorum sonra hadi yapmışken bitiriyim diye devam ediyorum başladıgım günden beri böyleyim valla

şu an taze incirler bana bakıyo ben onlara bakıyorum elim gitmiyo çünkü bi tanesi 80 kalori

çok mu sende iyi irade var valla,bana bunlar yetmez hayattabugün çok fenayım ne spor yaptım ne bişey,bu yeme hastalığını araştırdım bu hakkaten hastalıkmış ya,durmadan yemek yemeyi düşünmekyarım kilodan fazla makarna yedim,bari yağı az olsun dedim,yarım kaşık falan yağ koydum.Doydum ama yine yedimbugün yediklerimi saymak istemiyorum noldu böyle ya,bu kadar kiloyu nası verdiğime şaşırıyorum hala,psikolojim bozuldu iyice.Hem spor yapmayı düşünmekten,hem kalori saymaktan,hemde acaba yersem kilo alırmıyım diye devamlı düşünmekten psikolojim bozuldu,eğer böyle devam ederse benim ciddi ciddi psikoloğa gitmem gerek.Yarın kesin karar verdim ayran detoksuna başlıyorum,foruma baktım en az 1 kilo vermişler 2 günde,en fazla 2-2 buçuk.Vücuttaki ödemi atmak için faydalıymış,ayda 1 kereden fazla tavsiye etmemiş diyetislenler ama ben bu ay içinde bikaç kere yapmayı düşünüyorum.Yine eski günlerime dönmek istiyorum ne kadar mutluydum ya,bide tartı alıcam yarın,bilmiyorum iyimi olur kötümü:44:sürekli tartılıcam çünkü:2:Gerçi kilo versemde bişey değişmicek bu yeme isteği,sürekli yemek düşünmek,doyupta hala istemek beni deli edicek,bi ara 20 kilo vermiştim ondan sonra böyle olmamıştı,dikkat etmiştim yediklerime,ömrüm hep böyle kilo alıp vermeyle geçti ya şu zayıf kızların devamlı zayıf kalmasına şaşıyorum,hiç mi yemek yemez bunlar metabolizmaları nası çalışır,uzun uzun anlattım okuyanlar kusura bakmasınama bunları başka kimseye anlatamam

bende hergün öyleyim,yapmıcam diyorum sonra yaparım diyorum,sonra aniden bi kalkıyorum,zaten yer işareti olarakta eklemişim jillianı,açılınca kaçış yok yani yapılıcak

o zayıf kızlara hem sinir oluyorum hem kıskanıyorum afedersiniz ama hayvan gibi yiyolar benim iki katım ve hala kilo almıyolar. benim de çok psikolojim bozuldu psikologluk olabilirim bi kaşıgın bile hesabını yapar oldum.istediğim kiloya gelince ya saldırcam herşeye yada iyice zayıflayıp güçten düşücem ben de bayramda pirinç lapası diyet yapcaktım 1 gün ödem için ama sen ayran detoksu diyince kafam karıştı şimdi

Son düzenleme:
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim bende yaklaşık 6-7 kilo vermek istiyorum.boyum 168 kilom 62.hedef ise 55 ve daha aşağısı.ama sorun şu ki sanırım hiç iradem yok.daha önce vermiştim ama şimdi bende nası verdiğime şaşıyorum resmen

vallahi aynıyım her gün üşenir mi insan hatta ilk 10 dk bile bırakmayı düşünüyorum sonra hadi yapmışken bitiriyim diye devam ediyorum başladıgım günden beri böyleyim valla
aynı ben yemin ediyorum bakıp 15 dk geçmiş ya az kalmış bitsin bari diyorum
şu an taze incirler bana bakıyo ben onlara bakıyorum elim gitmiyo çünkü bi tanesi 80 kalori
ya yesene 1 taneden ne olacak

Öyle bir hastalık var evet, benim teyzem tedavi görüyordu o hastalk için psikiyatrdan. İlaçlı tedavi hemde bulimiya hastalığı mı ne :18: Detoks sadece sudan götürüyor değil mi? Yani suyunuz azalıyor diye biliyorum. Ay ben de baktım ona ama annemlerden dolayı yapamıyorum böyle şeyler işte

hiç sorma hepsinin etlerini liğme liğme edip onlara yedirmek istiyorum kuzenim mesela kız benden çok yiyor gelsin cipsler gitsin tatlılar ama yok almıyor kilo incecik

Kızlar bence kalori hesabı falan iyi değil hepimizin psikolojisi bozuldu cidden

swarley bana bişey demedin topicinde beni istemiyomusun yoksa
Dedim ama aşk olsun ne demek istememek biz bu yola beraber çıktık

Tabi ki katılabilirsin canım hoşgeldin. Senin boy kilo iyiymiş ama Verirsin karar verdiğinde her şey oluyor. Bütün olay beyninde bitirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…