- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
o zayıf kızlara hem sinir oluyorum hem kıskanıyorum afedersiniz ama hayvan gibi yiyolar benim iki katım ve hala kilo almıyolar. benim de çok psikolojim bozuldu psikologluk olabilirim bi kaşıgın bile hesabını yapar oldum.istediğim kiloya gelince ya saldırcam herşeye yada iyice zayıflayıp güçten düşücemben de bayramda pirinç lapası diyet yapcaktım 1 gün ödem için ama sen ayran detoksu diyince kafam karıştı şimdi
o kadar sıkma kendini,80 kaloriden bişey olmaz biraz hareket edebilirsin evin içinde ondan sonraşu an taze incirler bana bakıyo ben onlara bakıyorumelim gitmiyo çünkü bi tanesi 80 kalori
Ben de birazdan bisiklete binip 20 dk falan süreceğim, sonra daJillian. Sırf pilav yediğim içinkilo boy iyi gibi gözükebiliyor ama bir göbek var sporla bile gitmez.bacaklardan bahsetiyorum bilebende leslie 5mil yapacağım yarın.bi kaç tane video buldum onlarıda yapıcaam kendime işkence cidden şu gunlerde normalde yediğimden çook daha fazlasını yiyorum sonra pişmanlık :26:aç olduğum zamanlar sürekli canım tatlı cekiyor bende yemeğe veriyorum kkendimi neyse ceza bana yarın baya yorucam kendimi
o kadar sıkma kendini,80 kaloriden bişey olmaz biraz hareket edebilirsin evin içinde ondan sonrabir tane küçük üzümün bile hesabını yaptım,yakında kafayı yicem boşverin kaloriyi.Ben diyete başladığımda hiç kaloriden maloriden haberim yoktu,1 ayda mayonezle,kolayla patatesle 4 kilo verdim,bilsem yermiydim mesela kola sıvıdır nolucak diyodum şimdi eve normal cola giremez,her zaman zero
Ben de birazdan bisiklete binip 20 dk falan süreceğim, sonra daJillian. Sırf pilav yediğim için
Valla artık meyvelerin falan kalori hesabını yapmıyorum ancak böyle pilavdır ekmektir onlarınkini hesap ediyorum, mutluyum
bu arada da şu an maydanoz yiyorum adet söktürüyomuş sanırım bi olamadım gitti sahurda falan da bolca yerim heralde
adet döneminde tartılma bitince gitmiş olacak bakye ayrıca ben de şimdi bisiklet yaptım 20 dk 100 kalori yaktım. Buçuk gibi Jillian'a başlayacağım 1 tane anjelik erik yicem şimdi 1 tanesi de baya büyük bunların he söyliyim
olabilsem bi biticek de onun stresi var işteben de 11 e doğru jilliana başlıcam inşallah totomu kaldırabilirsem
Beklediğin için olamıyorsun bak bana beklemediğim anda şıp diye oluverdimay erik süper geldi ya olmadı bi 100 kalori daha yakıp yine yicem şaka tabi
bence kendine hakim ol ben de çok yiyince ekstra spor yapıyorum ama bittikten sonra ben de bitiyorum bi daha yemicem diyorum
Doğru doğru birden abanmak da olmaz tabi
bu arada ben en başlarda kilo veremiyodum falan dedim ya.şimdi farkettim de çok kaçamak yapıyomuşum şu anki halime göre.mesela aman meyve deyip bi poset kayısıyı yemişliğim varucundan ucundan kek atıştırmalar. aman fındık kuru incir kilo yapmaz deyip baya yiyodum falan.şimdi daha dikkatliyim belki senin de gözden kaçırdıgın bişey vardır
Pazartesi günü yani 12sinde spor salonuna başlayacağım adetim de bitmiş olur o gün tartılacağım işte. Bakalım bir yerde hata mı yapmışım yoksa kilo verebilmiş miyim belli olacak ak koyun kara koyun
aynı ben yemin ediyorum bakıp 15 dk geçmiş ya az kalmış bitsin bari diyorum
ya yesene 1 taneden ne olacak
Öyle bir hastalık var evet,benim teyzem tedavi görüyordu o hastalk için psikiyatrdan. İlaçlı tedavi hemde bulimiya hastalığı mı ne :18: Detoks sadece sudan götürüyor değil mi? Yani suyunuz azalıyor diye biliyorum. Ay ben de baktım ona ama annemlerden dolayı yapamıyorum böyle şeyler işte
hiç sorma hepsinin etlerini liğme liğme edip onlara yedirmek istiyorumkuzenim mesela kız benden çok yiyor gelsin cipsler gitsin tatlılar ama yok almıyor kilo incecik
Kızlar bence kalori hesabı falan iyi değil hepimizin psikolojisi bozuldu cidden
hem ödem atıyomuş,konu açan kişi yağdan veriyosunuz demiş:44nu anca şu vücut analizi yapan tartıda öğrenebiliriz teyzen zayıfmıydı nasıldı peki,noldu sonra,niye rahatsızlanmış
Bayağı uzun bir hikaye ama yine psikolojik bozukluğa dayanıyor nedeni evet zayıftı ama sonunu getirmedi tedavinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?