1.5 ayda 5 kg vereceğim.

işte ben herşeye saldırır oldum,sanki ömrüm boyunca görmemişim o yemeklerisiz benim gibi yapmayın kızlar,çok kilolu diiliz allaha şükür ama bu takıntılar insanı mafediyo.Pirinç lapasını araştırdım ama aklımda bi şüphe var yinede,yapmak istemedim,bide tuzsuz hiç yenmez hadi yine çorba içilirde,bu ayranı daha önce denicektim cesaret edemedim,ama baktım sabah kahvaltısı aynı,zaten hep bunları yerdim kahvaltıda,domates peynir salatalık,yumurta falan tabi 10 gün öncesine kadar.10 gündür şaşırdım iyicebelkide biraz daha versem düzelirim bilmiyorum deneyip görmek lazımbugün sokakta bi kız gördüm dümdüzdü karnı,e öyle olunca giydiğide yakışıyoondan sonra kilo vericem dedim,sonra bi restorantın önünden geçtim yemek yicem dedim,nası bi çelişkidir bu allahım

Tabi ki katılabilirsin canım hoşgeldin. Senin boy kilo iyiymiş ama Verirsin karar verdiğinde her şey oluyor. Bütün olay beyninde bitirmek [/QUOTE]
kilo boy iyi gibi gözükebiliyor ama bir göbek var sporla bile gitmez.bacaklardan bahsetiyorum bile bende leslie 5mil yapacağım yarın.bi kaç tane video buldum onlarıda yapıcaam kendime işkence cidden şu gunlerde normalde yediğimden çook daha fazlasını yiyorum sonra pişmanlık :26:aç olduğum zamanlar sürekli canım tatlı cekiyor bende yemeğe veriyorum kkendimi neyse ceza bana yarın baya yorucam kendimi

şu an taze incirler bana bakıyo ben onlara bakıyorum elim gitmiyo çünkü bi tanesi 80 kalori
o kadar sıkma kendini,80 kaloriden bişey olmaz biraz hareket edebilirsin evin içinde ondan sonrabir tane küçük üzümün bile hesabını yaptım,yakında kafayı yicemboşverin kaloriyi.Ben diyete başladığımda hiç kaloriden maloriden haberim yoktu,1 ayda mayonezle,kolayla patatesle 4 kilo verdim,bilsem yermiydimmesela kola sıvıdır nolucak diyodumşimdi eve normal cola giremez,her zaman zero

Ben de birazdan bisiklete binip 20 dk falan süreceğim, sonra daJillian. Sırf pilav yediğim için

Valla artık meyvelerin falan kalori hesabını yapmıyorum ancak böyle pilavdır ekmektir onlarınkini hesap ediyorum, mutluyum

bende bi ara her lokmamın kalorisine bakıyodum tabi kola manyağı bi insan olarak gunde 4-5 bardak kola içtiğim icin pek işe yaramıyodu sanırsam kola içecektir kaç kalori olurki en fazla diyodum sonuç olarak kolayı hayatımdan çıkarmasamda zero içiyorum genelde şbide u boğazımı tutsam

bana diyene bak ye nolcak diye banane yemicem

ben kalori hesabı yapmıyorum artık yaklaşık öğrendim zaten şöyle göz ucuyla bakıyorum yersem pişman oluyorum artık yememeyi tercih ediyorum o yüzden.zayıflarsam diyetisyene gidip kilo koruma programı yapmak istiyorum ama yoksa böyle giderse psikolojim bozulur

Son düzenleme:
ben başlıyorum o zaman menumu yazıyım
iftar: yogurt çorbası(yarma ve mısır ile 1 bucuk kepce kadar)
patlıcanlı biberli fırında türlü iki kasık kadar
2 dilim fırında patates
cacık

bu hafta hiç kilo verememişim ödem deyip avutuyorum kendimi

Son düzenleme:
bu arada da şu an maydanoz yiyorum adet söktürüyomuş sanırım bi olamadım gitti sahurda falan da bolca yerim heralde

bu arada da şu an maydanoz yiyorum adet söktürüyomuş sanırım bi olamadım gitti sahurda falan da bolca yerim heralde

adet döneminde tartılma bitince gitmiş olacak bak ye ayrıca ben de şimdi bisiklet yaptım 20 dk 100 kalori yaktım. Buçuk gibi Jillian'a başlayacağım 1 tane anjelik erik yicem şimdi 1 tanesi de baya büyük bunların he söyliyim

olabilsem bi biticek de onun stresi var işte ben de 11 e doğru jilliana başlıcam inşallah totomu kaldırabilirsem

Beklediğin için olamıyorsun bak bana beklemediğim anda şıp diye oluverdim ay erik süper geldi ya olmadı bi 100 kalori daha yakıp yine yicem şaka tabi

bence kendine hakim ol ben de çok yiyince ekstra spor yapıyorum ama bittikten sonra ben de bitiyorum bi daha yemicem diyorum

Doğru doğru birden abanmak da olmaz tabi

bu arada ben en başlarda kilo veremiyodum falan dedim ya.şimdi farkettim de çok kaçamak yapıyomuşum şu anki halime göre.mesela aman meyve deyip bi poset kayısıyı yemişliğim var ucundan ucundan kek atıştırmalar. aman fındık kuru incir kilo yapmaz deyip baya yiyodum falan.şimdi daha dikkatliyim belki senin de gözden kaçırdıgın bişey vardır

Pazartesi günü yani 12sinde spor salonuna başlayacağım adetim de bitmiş olur o gün tartılacağım işte. Bakalım bir yerde hata mı yapmışım yoksa kilo verebilmiş miyim belli olacak ak koyun kara koyun

Pazartesi günü yani 12sinde spor salonuna başlayacağım adetim de bitmiş olur o gün tartılacağım işte. Bakalım bir yerde hata mı yapmışım yoksa kilo verebilmiş miyim belli olacak ak koyun kara koyun

evet bak bakalım ama benim yaptıgım gibi yapıyosan sonuca hazır ol ama o yemeler de birden kesilmiyoki yeni yeni alıştım ben

2/6 bitti bugün. Daha önce hiç bu kadar terlememiştim sanırım tişört renk değiştirdi valla Ama sanırım ayağım tam düzelmemişti şu an ağrımaya başladı yine :/

hem ödem atıyomuş,konu açan kişi yağdan veriyosunuz demiş:44nu anca şu vücut analizi yapan tartıda öğrenebilirizteyzen zayıfmıydı nasıldı peki,noldu sonra,niye rahatsızlanmış

hem ödem atıyomuş,konu açan kişi yağdan veriyosunuz demiş:44nu anca şu vücut analizi yapan tartıda öğrenebilirizteyzen zayıfmıydı nasıldı peki,noldu sonra,niye rahatsızlanmış

Bayağı uzun bir hikaye ama yine psikolojik bozukluğa dayanıyor nedeni evet zayıftı ama sonunu getirmedi tedavinin

Bayağı uzun bir hikaye ama yine psikolojik bozukluğa dayanıyor nedeni evet zayıftı ama sonunu getirmedi tedavinin

evet altında yatan bürsürü sebep olabilir,kilo aldımı peki şimdi durumu nasıl?o zaman bu sadece insanın beynini kurcalayan bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…