çok şanslısın ama tatlı ya tatlı sevilmezmiiAllahtan tatlıyı hiç sevmem bir künefe kemalpaşa kadayıf severim onlar da evde pek bulunmayan şeyler
evet cnm biz bi süre yemeyelim en iyisi,hatta baya uzun bi süreBenim icin de oyle az yiyim ama tatlida yiyim olmuyo kendimi durduramiyorum
hiç çaktırma o tatlılardan sadece 2-3 kaşık yemekm çok zor çookama ben diğer türlü de veremiyorum hiç tatlı yememeye çalışıyorum sonuç olarak bir ailenin doyacağı kadar tatlı yemiş olarak buluyorum kendimi 5 kaşığa devam
Allahtan tatlıyı hiç sevmem bir künefe kemalpaşa kadayıf severim onlar da evde pek bulunmayan şeyler
çok şanslısın ama tatlı ya tatlı sevilmezmiikeşke bende sevmesem diyorum en güzeli
aman bana tatlı demeyinben kaçıyorum burdan gidiyim sporumu yapıyım killer abs yapıcam bugün karın için,değişikli olsun künefe kemalpaşa bende çok severim,hangisini sevmezsin diye sorsana
Dolapta toblerone var 1 kase dolusu küçük küçük paketli. Ama bak kendimi tutuyorum canım çekince de 1 tane yiyorum hastalık döneminde olduğum için
kesinlikle bide canınız çikolata cekerse bitter yiyin diyolarda hiçmi sevmem ya ufacık sevgi yok içimde bitter çikolataya o kötübide bişey sölicem,diyet yapıp arada bir azda olsa tatlı yiyince insan çok mutlu oluyo,hem vijdanın rahat hemde mutlu oluyosun,tabi kendine engel olabilenler için
kesinlikle bide canınız çikolata cekerse bitter yiyin diyolarda hiçmi sevmem ya ufacık sevgi yok içimde bitter çikolataya o kötü
kesinlikle bide canınız çikolata cekerse bitter yiyin diyolarda hiçmi sevmem ya ufacık sevgi yok içimde bitter çikolataya o kötü
Biskolatanın çubuk krakerleri var çikolataya batırılmış. Ben mayısta diyetteydim bir kere almıştım, 1 paketi yarıya bölüp 2 gün yemiştim kalorisi de az hem :))
arkadaslar birsey sormak istiyorum.mesela atıyorum maydonoz zayıflatıyor diyelim.ama her insan için aynı sey geçerli degilmis bazı insanlar kilo falan alabiliyormus öyle duydum.bunlar için ayrı ayrı her tip besin için test mi yaptırılıyor.bazı insanlar kilo verirken bazıları kilo almış oluyo.
Yok 1 tanesi 10 kalori 10 tane yiyordum akşam yemeğini onunla bastırıyordum öğlen yumurta yiyordum 2 tane acıkmıyordumbir tanesi 20 kalori gibi bişeydi galibaabende senin gibi yapmıştım bir haftada anca bitti,ama şuan almaya hazır hissetmiyorum kendimi ilerleyen zamanlarda inş
Hayır ben sanmıyorum maydanozdan değildir o yani ne kadar kalorili olabilir ki ot sonuçta? Alanlar bir şeyi yanlış yapıyorlardır muhakkak.arkadaslar birsey sormak istiyorum.mesela atıyorum maydonoz zayıflatıyor diyelim.ama her insan için aynı sey geçerli degilmis bazı insanlar kilo falan alabiliyormus öyle duydum.bunlar için ayrı ayrı her tip besin için test mi yaptırılıyor.bazı insanlar kilo verirken bazıları kilo almış oluyo.
aç karnına dereotu yiyin acaip iştah kesiyo.doygunluk hissi verdigi için pek birsey yemene gerek kalmıyor
kaloriside çok az,zaten yeşilliklerin kalorisi çok az.Denicem dereotunu tşkler paylaştığın için inş tok tutar
bide bişey sölicem,diyet yapıp arada bir azda olsa tatlı yiyince insan çok mutlu oluyo,hem vijdanın rahat hemde mutlu oluyosun,tabi kendine engel olabilenler için
Ay ben dayanana kadar sabrediyorum suancok dayanamadigim zaman ucundan ucundan catalliyorum
Bu arada bisey sorcam size su kepekli form biskuvileri varya sade oluyo hani onlarin kalorisini bilen varmi? Form urunlerinde daha fazla kalori yokmu? Tatile cikicam da ekmek arasi fast food yemektense onlarla ogun yapmayi dusunuyorum zaman zaman
O bisküvilerden yiyeceğine 1 paket çubuk kraker ye aynı kalorisi ayrıca daha iyi tutar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?