1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Benim icin de oyle az yiyim ama tatlida yiyim olmuyo kendimi durduramiyorum
evet cnm biz bi süre yemeyelim en iyisi,hatta baya uzun bi süre

evet bu çok zor,madem senin için en iyisi o,öyle yap bencede,dediğin gibi hiç yemeyincede kıtlıktan çıkmış gibi oluyo insansanki ilk defa yermiş gibibende çok fenayım o konuda.Bende artık haftada bir iki kere öyle bi gün yapıcam kendime,hergün diiliyice kısarsam 1 ay sonra verdiğim kiloları 2 günde geri alırım

Allahtan tatlıyı hiç sevmem bir künefe kemalpaşa kadayıf severim onlar da evde pek bulunmayan şeyler

aman bana tatlı demeyinben kaçıyorum burdan gidiyim sporumu yapıyımkiller abs yapıcam bugün karın için,değişikli olsunkünefe kemalpaşa bende çok severim,hangisini sevmezsin diye sorsana

çok şanslısın ama tatlı ya tatlı sevilmezmii keşke bende sevmesem diyorum en güzeli

aman bana tatlı demeyinben kaçıyorum burdan gidiyim sporumu yapıyımkiller abs yapıcam bugün karın için,değişikli olsunkünefe kemalpaşa bende çok severim,hangisini sevmezsin diye sorsana

Dolapta toblerone var 1 kase dolusu küçük küçük paketli. Ama bak kendimi tutuyorum canım çekince de 1 tane yiyorum hastalık döneminde olduğum için

eveet bende bugun 5 kaşığımı yapıyorum bildiğiniz gibi akşam salata ve tavuk yiyeceğim azcıkta makarna hani ucundan dayanamam ben valla bu şekilde azar azar hepsinden yiyim diyorum .bugun 3 mil yürüdüm bide 10 dakikalık egzersizimi yaptım.baya hareketliler zor yetiştim bazı hareketlere maşallah dedim ordaki kızlara bu arada kendimi zorlayıp yaklaşık 1 litre su içtim şimdiye kadar akşama kadar 2 litre olur onlar inşallah

bide bişey sölicem,diyet yapıp arada bir azda olsa tatlı yiyince insan çok mutlu oluyo,hem vijdanın rahat hemde mutlu oluyosun,tabi kendine engel olabilenler için

bide bişey sölicem,diyet yapıp arada bir azda olsa tatlı yiyince insan çok mutlu oluyo,hem vijdanın rahat hemde mutlu oluyosun,tabi kendine engel olabilenler için
kesinlikle bide canınız çikolata cekerse bitter yiyin diyolarda hiçmi sevmem ya ufacık sevgi yok içimde bitter çikolataya o kötü

kesinlikle bide canınız çikolata cekerse bitter yiyin diyolarda hiçmi sevmem ya ufacık sevgi yok içimde bitter çikolataya o kötü

Biskolatanın çubuk krakerleri var çikolataya batırılmış. Ben mayısta diyetteydim bir kere almıştım, 1 paketi yarıya bölüp 2 gün yemiştim kalorisi de az hem :))

ben ufacık bi kare parçasıyla bile mutlu oluyodum,bende sevmem ama iyi geliyo,şeker oranı azmış o yüzden daha iyii

arkadaslar birsey sormak istiyorum.mesela atıyorum maydonoz zayıflatıyor diyelim.ama her insan için aynı sey geçerli degilmis bazı insanlar kilo falan alabiliyormus öyle duydum.bunlar için ayrı ayrı her tip besin için test mi yaptırılıyor.bazı insanlar kilo verirken bazıları kilo almış oluyo.

Biskolatanın çubuk krakerleri var çikolataya batırılmış. Ben mayısta diyetteydim bir kere almıştım, 1 paketi yarıya bölüp 2 gün yemiştim kalorisi de az hem :))

bir tanesi 20 kalori gibi bişeydi galibaabende senin gibi yapmıştım bir haftada anca bitti,ama şuan almaya hazır hissetmiyorum kendimiilerleyen zamanlarda inş

maydonozu bilmiyorum ama kilo aldırıcağını zannetmem,teste gerek yokki sağlıklı ve ölçülü şekilde beslenilirse kilo yapmaz bence.Sık öğünlü diyetler için geçerli olabilir belkide

aç karnına dereotu yiyin acaip iştah kesiyo.doygunluk hissi verdigi için pek birsey yemene gerek kalmıyor

bir tanesi 20 kalori gibi bişeydi galibaabende senin gibi yapmıştım bir haftada anca bitti,ama şuan almaya hazır hissetmiyorum kendimiilerleyen zamanlarda inş
Yok 1 tanesi 10 kalori 10 tane yiyordum akşam yemeğini onunla bastırıyordum öğlen yumurta yiyordum 2 tane acıkmıyordum Çok sağlıksız kilo verdim o ara ben, geri de aldım zaten
Hayır ben sanmıyorum maydanozdan değildir o yani ne kadar kalorili olabilir ki ot sonuçta? Alanlar bir şeyi yanlış yapıyorlardır muhakkak.

aç karnına dereotu yiyin acaip iştah kesiyo.doygunluk hissi verdigi için pek birsey yemene gerek kalmıyor

kaloriside çok az,zaten yeşilliklerin kalorisi çok az.Denicem dereotunu tşkler paylaştığın için inş tok tutar

Son düzenleme:
kaloriside çok az,zaten yeşilliklerin kalorisi çok az.Denicem dereotunu tşkler paylaştığın için inş tok tutar

gerçekten işe yarıyor annem yapıyor çünkü yemekten yarım saat önce yemen lazım iyice yıka hiç doğramadan yavaş yavaş ye.süper oluyor bende denedim.hemde çok sağlıklı

Ay ben dayanana kadar sabrediyorum suan cok dayanamadigim zaman ucundan ucundan catalliyorum

Bu arada bisey sorcam size su kepekli form biskuvileri varya sade oluyo hani onlarin kalorisini bilen varmi? Form urunlerinde daha fazla kalori yokmu? Tatile cikicam da ekmek arasi fast food yemektense onlarla ogun yapmayi dusunuyorum zaman zaman

O bisküvilerden yiyeceğine 1 paket çubuk kraker ye aynı kalorisi ayrıca daha iyi tutar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…