bilmem ben onları daha çok seviyodum ama çubuk kraker tuzlu mesela ve beni doyurmuyor
Beni de onlar doyurmuyor
Ay ben dayanana kadar sabrediyorum suancok dayanamadigim zaman ucundan ucundan catalliyorum
Bu arada bisey sorcam size su kepekli form biskuvileri varya sade oluyo hani onlarin kalorisini bilen varmi? Form urunlerinde daha fazla kalori yokmu? Tatile cikicam da ekmek arasi fast food yemektense onlarla ogun yapmayi dusunuyorum zaman zaman
evet çok kalorili onlar,form falan deniyo ama2 paket yesen bi pizza kadar mazallah ama beni tok tutar bazen,karışık meyveli bisküvisi var eti formun tadı çok güzel,tokta tutuyo ama 300 kalori falandı galiba,dışarda yememek için iyi onlar sadece,evde hiç gerek yok bence.Bise şu special k kraker var,üstünde 1 porsiyon 62 kalori yazıyo,paketi 132 kaloriymiş bazen geceleri yerdim,öğrendikten sonra bıraktım tabi yine dışarda yemek yememek için iyi,light kolayla bastırır işte
Iftar: kucuk bi kasede yarim kase corba
Iki parca tavuk gogsu izgara ( berbatti uc tane oldugu halde en fazla bu kadar yiyebildim)
Iki kasik bulgur pilavi
6-7 tane patates kizartmasi
Bir hurma
Ayran
Cok gibi geldi gozume suan yerken oyle degildi halbukisimdi de sutlac yicem anlasildi bugun sahurda meyveyle gecistircem tek avuntum 1 haftayi geckindir kacamak yapmiyodum bi de eve giderken yurucem toplarim artik heralde bugunu
iyidir iyi bir şey olmaz
neyse oraya giderken yavas tempoyla donerken de hizli tempoyla yarim saat yurudum aksam da sahurda meyve falan yicem gecististircem gerci su yemegin ustune bise yicek halim kalmadi midem kalkti jillianimi yapicam bir saat sonra da.bugun moralim bozuk kizlar islerim hic rast gitmedi sanki.herseye sinirlenip duruyorum
Canım bugün hiç Jillian yapmak istemiyor ama mecburum yarın da arife olduğu için gündüz yapacağım akşam değil, aç karnıma yapmamın bir sakıncası olur mu?
Jillianı yaptım fakat tamamını değil çünkü ayağımda hala bi sorun var yaptıkça ağrımaya başlıyor. Zaten çok bi etkisini göremedim yarım kalmasın diye bitirmeye çalışıyorum. Evet inceldim ama üstüm hala iri duruyor bu çok sinir ve moral bozucu. :2:
akşam yemeğinde yaklaşık 2 parça tavuk vede azcık ucundan 1 catal makarna yedimama şuan canım çok fena tatlı çekiyor her akşam olduğu gibi yemekten sonra meyveli yogurt vede 2 kare çıkolata yedim hayır tatlı canım cekmese çok guzel olucakta küçük küçük yiyorum olmuyor ama içecek olarak 1 litre su 1litreye yakın ice tea vede bir bardak gazoz.pek güzel olmadı bugun ama hayırlısı
üst derken belmi gögüsmü? benim en çok belim incelmişti şaşırdım
akşam yemeğinde yaklaşık 2 parça tavuk vede azcık ucundan 1 catal makarna yedimama şuan canım çok fena tatlı çekiyor her akşam olduğu gibi yemekten sonra meyveli yogurt vede 2 kare çıkolata yedim hayır tatlı canım cekmese çok guzel olucakta küçük küçük yiyorum olmuyor ama içecek olarak 1 litre su 1litreye yakın ice tea vede bir bardak gazoz.pek güzel olmadı bugun ama hayırlısı
Göğüs canım
Jillianı yaptım fakat tamamını değil çünkü ayağımda hala bi sorun var yaptıkça ağrımaya başlıyor. Zaten çok bi etkisini göremedim yarım kalmasın diye bitirmeye çalışıyorum. Evet inceldim ama üstüm hala iri duruyor bu çok sinir ve moral bozucu. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?