1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Beni de onlar doyurmuyor

ya ben bazı diyet listelerinde görüyorum ara ögüne form verilmiş falan çok katkısı yok sanırım. depolıcam gitmeden biraz düşünsene yola çıkıyosun acıkıp ekmek arası yiceğime açarım yerim bi tane ayranla mantıklı olur

evet çok kalorili onlar,form falan deniyo ama2 paket yesen bi pizza kadar mazallahama beni tok tutar bazen,karışık meyveli bisküvisi var eti formun tadı çok güzel,tokta tutuyo ama 300 kalori falandı galiba,dışarda yememek için iyi onlar sadece,evde hiç gerek yok bence.Bise şu special k kraker var,üstünde 1 porsiyon 62 kalori yazıyo,paketi 132 kaloriymişbazen geceleri yerdim,öğrendikten sonra bıraktım tabi yine dışarda yemek yememek için iyi,light kolayla bastırır işte

1 kepçe mercimek çorbası içtim, 3 tane fırında tavuk, 2 halka patates yedim. Biraz pide ve 1 yk tahin pekmez yedim canım çok fazla tatlı istiyor 1 yk 88 kalori olduğu için tutamadım kendimi yoksa yemeyecektim. Yine ekstradan spor yapacağım ama olsun değer :26:

Annem onun 1 pakedi 62 kalori sanıyordu gerçeği öğrenince yıkıldı kadın

Iftar: kucuk bi kasede yarim kase corba
Iki parca tavuk gogsu izgara ( berbatti uc tane oldugu halde en fazla bu kadar yiyebildim)
Iki kasik bulgur pilavi
6-7 tane patates kizartmasi
Bir hurma
Ayran

Cok gibi geldi gozume suan yerken oyle degildi halbuki simdi de sutlac yicem anlasildi bugun sahurda meyveyle gecistircem tek avuntum 1 haftayi geckindir kacamak yapmiyodum bi de eve giderken yurucem toplarim artik heralde bugunu

Son düzenleme:

iyidir iyi bir şey olmaz

iyidir iyi bir şey olmaz

neyse oraya giderken yavas tempoyla donerken de hizli tempoyla yarim saat yurudum aksam da sahurda meyve falan yicem gecististircem gerci su yemegin ustune bise yicek halim kalmadi midem kalkti jillianimi yapicam bir saat sonra da.bugun moralim bozuk kizlar islerim hic rast gitmedi sanki.herseye sinirlenip duruyorum

Son düzenleme:

Hasta olamamanın verdiği stres olabilir ya benim de böyle olmuştu

Canım bugün hiç Jillian yapmak istemiyor ama mecburum yarın da arife olduğu için gündüz yapacağım akşam değil, aç karnıma yapmamın bir sakıncası olur mu?

Canım bugün hiç Jillian yapmak istemiyor ama mecburum yarın da arife olduğu için gündüz yapacağım akşam değil, aç karnıma yapmamın bir sakıncası olur mu?

Bence iyi bile olabilir sabah yapilan gecekileri yakiyomus.ama benim ac ac uykudan kalkinca hic halim olmuyodu

Jillianı yaptım fakat tamamını değil çünkü ayağımda hala bi sorun var yaptıkça ağrımaya başlıyor. Zaten çok bi etkisini göremedim yarım kalmasın diye bitirmeye çalışıyorum. Evet inceldim ama üstüm hala iri duruyor bu çok sinir ve moral bozucu. :2:

akşam yemeğinde yaklaşık 2 parça tavuk vede azcık ucundan 1 catal makarna yedim ama şuan canım çok fena tatlı çekiyor her akşam olduğu gibi yemekten sonra meyveli yogurt vede 2 kare çıkolata yedim hayır tatlı canım cekmese çok guzel olucakta küçük küçük yiyorum olmuyor ama içecek olarak 1 litre su 1litreye yakın ice tea vede bir bardak gazoz.pek güzel olmadı bugun ama hayırlısı

üst derken belmi gögüsmü? benim en çok belim incelmişti şaşırdım

evet pek güzel olmamış ama iyi bi başlangıc :))

:) teker teker azaltılabilir bunlar tabiki :)
benim canım şuan çook feci nescafe çekiyor.. kitap okurken ne de güzel gider!! ama yok yok içmeyeceğim !

bence etkisi var ama biz sürekli takip ettiğimiz için olmamış gibi geliyor.. 2-3 hafta gördüğüm bi arkadaşım bugün zayıflamaya tam gaz devam gayet iyi gidiyorsun dedi. bende yoo sana öyle gelmiş aslında hep aynıyım dedim. odaa sürekli kendine bakıp tartıldığın kafana taktğın için olmamış gibi görünüyorsun ama fark ortada dedi.. aynı senin durum yani :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…