- 10 Nisan 2014
- 42.494
- 113.833
- 798
ben ölüm döşeğinde olsam evladım mutsuzsa çaresizse dayak yiyorsa koşsun bana gelsin isterim.bana ne olursa olsun ama onu kimseler ezemesin dövemesin isterim.çoğu anne baba da benim gibi düşünür değil mi?Nedense bu ayrılmak isteyip ayrılamayan kadınların anne ya da babası hep yaşlı ve hep kalp hastası, hiç şaşmıyor bu. Annemin yüreğine iner , babam benim yüzümden kriz geçirir vs vs.
Anlamadığım diğer konu : 10 kilo veriyosunuz , hiç mi aileniz ne bu hal demiyor ? Benim kızımın suratı düşse okulda mı ,arkadaşlarıyla mı bisey oldu da üzüldü diye hemen soruyorum.
Neyse. Çocuk doğurmayın bence kurtulmaya bakın, şiddeti de kabul etmeyin .
Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler
Sacmalik bastan asagi. Yasadigimiz bir tartisma yuzunden esimle bosanacagiz. Fiziksel siddet yok, sadece bagrisma var. Yasadiklarinizin 1/100ini bile yasamadim. Akliniza gelebilecek her turlu hastaligi olan, artik ilaclar birbirleriyle cakistigi icin ilac kullanamayan, beni buyutenlerle beraber esya topladik, evime geldim. Yarı zamanli calisiyodum isten ciktim, birde bebegim var. Imkansizliklari kendiniz yaratiyorsunuz. Kendinize azicik saygınız olsun. Evliliginizde saygi yok, sevgi yok, kendinizi yere atacak kadar korkuyorsunuz, boyle yuva mi olur?İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Her şeye laf vurmak durumunda değilsin.... Kimsenin yaşadığını bilemezsiniz..yahu 40 yaşında doğurmuş olsun, hadi 45 olsun -ki çok çok az bir orandadır o yaşta doğuran... 60 yaş civarı insanlar işte, 60 yaşa yaşlı diyorsak hep birlikte ölelim.
benim babam 66 yaşında daha sabah namazından sonra yattığı vaki değildir, bilfiil özel sektörde hem de çalışıyor adam
yaşlı dediğin kişinin bir 80'i olacak.
hastalık olayını zaten hiç anlamıyorum. ben kendim kronik hastayım. üstelik de senelerce tanı alamadım, tedavilerim ağır geçti. vs vs. e yani? hayat sürüyor, etrafımda kimse de ben hastayım diye hayati bir konuda kararını bana göre vermesin, vermezde zaten. delilik bu. bir yaştan sonra herkes hasta zaten.
hadi annen/baban 4. evre kanserdir, yeni büyük ameliyat olmuştur filan, birkaç hafta ya da ay bir şeyleri ertelersin. eyvallah. ama gerisi sadece bahane.
Korkudan kendini yere attığın kocana diklen böyle. Sesin burada mı çıkıyor?Kimseye beddua etmem ben, hadi işine...
Tilt olmaya başladım ben de iyice. Dayağı ben yemişim, tecavüze ben uğramışım, ben aldatılmışım ama zorbamı kolundan tutup doktora ben götürmeliyim, istemiyorsa sürüklemeliyim öyle mi? Saçma.Hiç anlam veremiyorum dayak yenem evliliği kurtarma çabasını, terapi önerilerini... terapi öneren kendisi dayak yese kocasının kolunu tutup psikologa mi götürecek? Bazı şeyler net olmalı. Şiddet mi var, bitti. Şiddet gösteren bir aciz ne şansı hak eder ne de çabayı.
ben sizi bu üslubunuzla ve yaşadıklarınızla başbaşa bırakayım iyisi mi...Her şeye laf vurmak durumunda değilsin.... Kimsenin yaşadığını bilemezsiniz..
Uslubunuz düzgün olsaydı emin olunuz güzel.bir cevap alırdınız. Benim de ihtiyacım var ki yazıyorum değil mi.buraya benim güzel kardeşim..ben sizi bu üslubunuzla ve yaşadıklarınızla başbaşa bırakayım iyisi mi...
Kesinlikle çoğu anne babalar aynı düşünür.ben ölüm döşeğinde olsam evladım mutsuzsa çaresizse dayak yiyorsa koşsun bana gelsin isterim.bana ne olursa olsun ama onu kimseler ezemesin dövemesin isterim.çoğu anne baba da benim gibi düşünür değil mi?
Biricik bahaneniz elinizden alındığı için mi bu kadar sinirlisiniz şu an? Merak etmeyin sizde bu motivasyon varken illa bulursunuz yenisini.Uslubunuz düzgün olsaydı emin olunuz güzel.bir cevap alırdınız. Benim de ihtiyacım var ki yazıyorum değil mi.buraya benim güzel kardeşim..
Her konuda böyle oluyor. Koca erken boşalıyor, sertleşmiyor, kadin doktor randevusu aliyor. Koca yatak ayırıyor 1 buçuk ay, kadin terapiyi teklif ediyor. Çiftin çocuğu olmuyor. Kadinda bir sorun yok. Adam ben muayene olmam diye tutturuyor. Ya tedavisi için karısını yalvartan adam bile gördüm burada. Gerçekten bıktım yani kadınlara yüklenen sorumluluktan.Tilt olmaya başladım ben de iyice. Dayağı ben yemişim, tecavüze ben uğramışım, ben aldatılmışım ama zorbamı kolundan tutup doktora ben götürmeliyim, istemiyorsa sürüklemeliyim öyle mi? Saçma.
Boşan kardeşim bitir direk sende öğretmensinbak. Ve o adamla beraber uyumayıp cinsellikte beraber olmaniz da tuhaf
Zaten kadının derdi kendine yetiyorken bir de herifi çekiştirmek zorunda kalıyorlar. Kadınlar uyansın artık, kendilerini tamir etmeye harcasınlar bu eforu. Evdeki de eşşek gibi gelecek arkadan.Her konuda böyle oluyor. Koca erken boşalıyor, sertleşmiyor, kadin doktor randevusu aliyor. Koca yatak ayırıyor 1 buçuk ay, kadin terapiyi teklif ediyor. Çiftin çocuğu olmuyor. Kadinda bir sorun yok. Adam ben muayene olmam diye tutturuyor. Ya tedavisi için karısını yalvartan adam bile gördüm burada. Gerçekten bıktım yani kadınlara yüklenen sorumluluktan.
Böyle mi yazmış birdeBaska bir konuya yaptiginiz yorumu gorunce gelip kendi konunuza yazdiklarinizi tekrar okudum. ister istemez birileri bizimle kafa buluyor herhalde diye dusundum.
Fazla bir şey diyemiyorum. Evlilik psikolojisini bayağı bozmuş ne dediğini kendi de bilmiyor. Çok üstüne gitmemek lazım : (Baska bir konuya yazdiginiz yorumu gorunce gelip kendi konunuza yazdiklarinizi tekrar okudum. ister istemez birileri bizimle kafa buluyor herhalde diye dusundum.
Gelmezse de cehenneme kadar yolu var. 1 kere gelmişim şu dünyaya. Zaten yüzümüz gülmüyor. 2 gram sevgiyi, merhameti, seksi de yaşamayacaksak ne b*kuma sürükleyelim kambur adamları?Zaten kadının derdi kendine yetiyorken bir de herifi çekiştirmek zorunda kalıyorlar. Kadınlar uyansın artık, kendilerini tamir etmeye harcasınlar bu eforu. Evdeki de eşşek gibi gelecek arkadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?