1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Bak diyorum kii yuvam için daha başka ne yapabilirim yaniii o bâbda şuan ben ölmüyorum zaten eşim için. İlk günkü gibi aşk beslemiyorum inan bu anlamda sormak istedim
Yuva son nefesini vermiş size düşen usulunce gömmek..
Siz ona ölmüyorsunuz ama bir gün sizi döverek öldürme ihtimali yüzde kaç?

Keşke üniversiteler sadece diploma vermese..

Sizi doven, korkunuzdan kendinizi yerlere attiginiz adam icin nasil kendime baglayabilirim diyorsunuz ama yorum yapanlar igrenc olmus. Siddet goren bir kadin yuvasini kurtarmak icin elinden gelenin fazlasini yapmali diyorsunuz. Biz ne desek bos, biz ne desek kotu olacagiz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

dayak olan ev yuva değildir.henüz hayatın başındayken bunu görün anlayın diye çabalıyor tüm üyeler.

Eczacı akrabamız Allah cezasını versn
Tanistiran kisiye bile bu sozu soyleyecek duruma gelecek kadar gelmissin. Duygularinin ve dusuncelerinin hangi yonde oldugu belli.

Tum bu duygu/dusuncelerini yukses sesle ayna karsisinda soyle. Tekrar tekrar soyle.

Iste yapacagin sey, aynadan sana bakan kisinin verdigi cevap.

Aynayı kırar yine de yapmaz

Problem sende degil ki kardesim cözümü sende olsun. Esin ciddi bir terapi almadan düzelmez. Ona da riza gösterecegini zannetmiyorum. Sakın o terapi alip düzelmeden cocuk yapma. Cocuk olunca daha kötü olur. En azindan evlilik terapisi almaya ikna etmelisin. Kendini ezdirme. Kadesi de cep telefonuna indir, yakininda tut. Terapiye ikna olmasa canini kurtar. Allah korusun benim de cocugum var. Böyle bir evlilikte kalmasini istemezdim..

eczacılığı da batsın yüzü de batsın deyip o evden çıkar giderim sabah ben olsam.tüm kızlarımızı da bu bilinç de yetiştirmeliyiz.
Kesinlikle öyle.
Tecrübeyle sabit hayat şimdi daha güzel

umarım anlar ve uygular konu sahibide.

Demekki neymis hersey okumak degilmis. Daha 23yasinda gencecik kiz cok güzel bir meslegi var neden bu adami cekiyor. Kendini yere atacak kadar korktugu bir adama neden cocuk vermek istiyor. Cocukta ayni korkuyla büyüsün diyemi. Yapmayin bunu kendinize gidin kadin siginmaya gidin bosanma davasi acin bosayin yerinizi yurdunuzu kaybettirin. Lütfen cocuk olunca düzelir kafasindan cikin hicbirsey duzelmez olan o günahsiz sabi ye olur.

Seni bU kadar değersiz hissettiren birine, çocuk vererek kendini ona zincirle bağlamak istemezsin diye düşünüyorum.Meslektasim olarak bunu kendine yapma demek için geldim.Sana gül bahcesi vaat etmeyen o ev çocuğuna zindan olacaktır.Sen razı olsan bile o çocuğa reva görme lütfen ..,"Kendin içinde dik dur oluruna bak ,olmuyorsa da birak!!!"Bir tane daha hayatın olmayacak yaşayacak,bir tane daha senden yok...

Sevgiden kastınız nedir bilemiyorum ama erkekler de sevgiye,ilgiye ihtiyaç duyar herkesin ihtiyacı bu dedim zaten dedim tek kadın naiftir,tek kadın ilgiye ihtiyaç duyar yanlış bir genelleme bence dedim.
Sevgi insanı güçlendirir ama kendine değer vermek ayrı bir şey gerekli olan da o.
O zaman her şeyin üstesinden gelir insan.
Konuda da bu gerek zaten

Yeminn ederim şuan ki ruh halim çok kötü yazdıklarını dikkat et. Bir şey mi var gülüyorsun komik mi. Yarinindan haberdar mısın ? Senin başına gelmeyeceği ne malum
Geldi geldi merak etme.
Ama ben ilkinde kapıyı çarpıp çıktım ohh iyi de yaptım darısı başına ama önce aklın başına inşallah..
boşa beddua savurma başına gelsin diye meşhurdur burada köşeye sıkışanın bu bedduayı etmesi alıştık

Merhaba, kimsenin haddine değil aslında sana laf söylemek, içinde neler yaşıyorsun kim bilir, okumakla olmuyor bazı şeyler, eğer insanın içinde yoksa eğitimde versen olmuyor.
Arkadaşım da benzer bir durumu yaşadı şiddet olayı dışında, çocuk yaptılar daha evleneli 5 ay olmuştu, fakat şuan herşey daha kötü oldu, eşi akademisyen kendisi hemşire üstelik. Çocukla düzelir sandım dedi eşi çok istemiş bi umut dedi ama olmadı, ayrılma noktasına geldiler sırf elalem ne der küçük yerde yaşıyoruz ailem kahrolur diye ayrılamadı. Annesi kabul etti gel kızım bizimle kal diye ama yapamadı, çocuk olmasaydı herşey bitmişti dedi bana
Şöyle söyleyeyim eşine saygısı olmayanın çocuğuna sevgisi asla olmaz. Önce terapi görmesi gerek ki kabul edeceğini bende sanmıyorum. Sende ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın bunları çekmek zorunda değilsin, kimseye bağlı veya muhtaç değilsin, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Şiddet demek evliliğinin temeli yok demek, çok zor bir durum. Ama bu böyle devam etmez. Ayrılmak senin için en güzel çözüm olur naçizane tavsiyem.

Nedense bu ayrılmak isteyip ayrılamayan kadınların anne ya da babası hep yaşlı ve hep kalp hastası, hiç şaşmıyor bu. Annemin yüreğine iner , babam benim yüzümden kriz geçirir vs vs.
Anlamadığım diğer konu : 10 kilo veriyosunuz , hiç mi aileniz ne bu hal demiyor ? Benim kızımın suratı düşse okulda mı ,arkadaşlarıyla mı bisey oldu da üzüldü diye hemen soruyorum.
Neyse. Çocuk doğurmayın bence kurtulmaya bakın, şiddeti de kabul etmeyin .

Neden olmasın? Bu nasıl mantıksız bir cümle? Annesi babası geç çocuk yapmış olamaz mı? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz bazen
yahu 40 yaşında doğurmuş olsun, hadi 45 olsun -ki çok çok az bir orandadır o yaşta doğuran... 60 yaş civarı insanlar işte, 60 yaşa yaşlı diyorsak hep birlikte ölelim.

benim babam 66 yaşında daha sabah namazından sonra yattığı vaki değildir, bilfiil özel sektörde hem de çalışıyor adam
yaşlı dediğin kişinin bir 80'i olacak.

hastalık olayını zaten hiç anlamıyorum. ben kendim kronik hastayım. üstelik de senelerce tanı alamadım, tedavilerim ağır geçti. vs vs. e yani? hayat sürüyor, etrafımda kimse de ben hastayım diye hayati bir konuda kararını bana göre vermesin, vermezde zaten. delilik bu. bir yaştan sonra herkes hasta zaten.

hadi annen/baban 4. evre kanserdir, yeni büyük ameliyat olmuştur filan, birkaç hafta ya da ay bir şeyleri ertelersin. eyvallah. ama gerisi sadece bahane.

eczacılığı da batsın yüzü de batsın deyip o evden çıkar giderim sabah ben olsam.tüm kızlarımızı da bu bilinç de yetiştirmeliyiz.
Hiç anlam veremiyorum dayak yenem evliliği kurtarma çabasını, terapi önerilerini... terapi öneren kendisi dayak yese kocasının kolunu tutup psikologa mi götürecek? Bazı şeyler net olmalı. Şiddet mi var, bitti. Şiddet gösteren bir aciz ne şansı hak eder ne de çabayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…