- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Yuva son nefesini vermiş size düşen usulunce gömmek..Bak diyorum kii yuvam için daha başka ne yapabilirim yaniii o bâbda şuan ben ölmüyorum zaten eşim için. İlk günkü gibi aşk beslemiyorum inan bu anlamda sormak istedim
İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
dayak olan ev yuva değildir.henüz hayatın başındayken bunu görün anlayın diye çabalıyor tüm üyeler.İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Tanistiran kisiye bile bu sozu soyleyecek duruma gelecek kadar gelmissin. Duygularinin ve dusuncelerinin hangi yonde oldugu belli.Eczacı akrabamız Allah cezasını versn
Aynayı kırar yine de yapmazTanistiran kisiye bile bu sozu soyleyecek duruma gelecek kadar gelmissin. Duygularinin ve dusuncelerinin hangi yonde oldugu belli.
Tum bu duygu/dusuncelerini yukses sesle ayna karsisinda soyle. Tekrar tekrar soyle.
Iste yapacagin sey, aynadan sana bakan kisinin verdigi cevap.
İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
eczacılığı da batsın yüzü de batsın deyip o evden çıkar giderim sabah ben olsam.tüm kızlarımızı da bu bilinç de yetiştirmeliyiz.Aynayı kırar yine de yapmaz
Kesinlikle öyle.eczacılığı da batsın yüzü de batsın deyip o evden çıkar giderim sabah ben olsam.tüm kızlarımızı da bu bilinç de yetiştirmeliyiz.
Yeminn ederim şuan ki ruh halim çok kötü yazdıklarını dikkat et. Bir şey mi var gülüyorsun komik mi. Yarinindan haberdar mısın ? Senin başına gelmeyeceği ne malumAynayı kırar yine de yapmaz
Sevgiden kastınız nedir bilemiyorum ama erkekler de sevgiye,ilgiye ihtiyaç duyar herkesin ihtiyacı bu dedim zaten dedim tek kadın naiftir,tek kadın ilgiye ihtiyaç duyar yanlış bir genelleme bence dedim.Valla bi insan esinin sevgisine ihtiyac duyuyor. Ayrica kadın hep naiftir.( çalışmış, egitimli, ve birçok zorluk karsisinda ayakta durmus bir kadin olmama rağmen) Ben bir kadin olarak ve çevremde de bir cok kadının eşinin sevgisine ihtiyac duydugunu goruyorum. Kadin sevildikce daha bi guzellesir daha pozitif olur evlatlarina daha cok sevgi gösterir sevgi, kadini guclendirir. Sevgiden kastım budur. Ama konu sahibinin sartlari altindada bi evlilik asla yürümez. Ozaman işte dünyada benden güçlüsü yok der yoluma devam ederim
Geldi geldi merak etme.Yeminn ederim şuan ki ruh halim çok kötü yazdıklarını dikkat et. Bir şey mi var gülüyorsun komik mi. Yarinindan haberdar mısın ? Senin başına gelmeyeceği ne malum
Kimseye beddua etmem ben, hadi işine...Geldi geldi merak etme.
Ama ben ilkinde kapıyı çarpıp çıktım ohh iyi de yaptım darısı başına ama önce aklın başına inşallah..
boşa beddua savurma başına gelsin diye meşhurdur burada köşeye sıkışanın bu bedduayı etmesi alıştık
Daha önemli işlerim var haklısınKimseye beddua etmem ben, hadi işine...
yahu 40 yaşında doğurmuş olsun, hadi 45 olsun -ki çok çok az bir orandadır o yaşta doğuran... 60 yaş civarı insanlar işte, 60 yaşa yaşlı diyorsak hep birlikte ölelim.Neden olmasın? Bu nasıl mantıksız bir cümle? Annesi babası geç çocuk yapmış olamaz mı? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz bazen
Hiç anlam veremiyorum dayak yenem evliliği kurtarma çabasını, terapi önerilerini... terapi öneren kendisi dayak yese kocasının kolunu tutup psikologa mi götürecek? Bazı şeyler net olmalı. Şiddet mi var, bitti. Şiddet gösteren bir aciz ne şansı hak eder ne de çabayı.eczacılığı da batsın yüzü de batsın deyip o evden çıkar giderim sabah ben olsam.tüm kızlarımızı da bu bilinç de yetiştirmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?