- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
canım ben seni anlıyorumda sen fazla takıyorsun bence emmesi nasıl seni sevmediğini göstersin ki ne anlar ssabi ayrıca daha birbuçuk yaşında onun ayrımı yapamaz ki sen hep yanındasın diye özemiyordur seni ayrıca emmediği için diğer bebekler gibi anneye düşkünlük olmuyor beslenme kaynağıda sen değilsin benim kızımda o yüzden soğuktu bana 2.5 yaşaında anca anne diyor bilinçli olarak herkese anne diyordu bende üzülüyordum ama bilmiyorkikızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
Sizi evde sürekli gördüğü için disardaki birine öyle davranması normal. Benim kizimda çok cana yakındır yabancılık çekmez herk3de sevgiyle yaklaşır hele anneme ayrı bi sevgiyle bağlı kendide sürekli söyler en çok anneannemi seviyorum diyekızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
istemeyrek mi hamile kaldin ? Yada hamileyken olumsuz seyler mi yasadin ?
Siz de anne cocuk bagi olusmadi mi acaba ? Ama daha henuz bunu gostermesi icin erken. Benim kizimda en cok babannesine giderdi, ben calisiyordum, o bizle yasiyordu, ama sonra buyudugunde bana cok baglandi, su an etegimden ayrilmaz ben varsam, babasina bile gitmez. gececektir ins.
Vay arkadaş kv ye bakEmme ile alakalı görmüyorum, benim kızımda hiç emmedi bana çok düşkündür, ama diğer hareketlerine gelince üzücü tabi ki benim kızımda bir ara yapıyordu 2 3 yaşlarındayken ama sonradan kv nin yaptırdığını farkettik eşimle anneni sevme vs. Gibi şeyler söylüyormuş, yada annen bize gelmesin kuzum sen gel falan diye, bizde artık göndermiyoruz çocukta anlattı durumu babasıda ikna oldu durumun böyle olduğuna şimdi babasınada banada gayet düşkün
Oğlunuz kaç yaşında?Merhaba uzun zaman olmuş cevap verir misiniz bilemedim ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum ve çok mutsuzum benim oğlumda aynı öyle hallasina babannesine düşkün çok seviyor ama bana çok soğuk ne yapmalıyım bilmiyorum
Öncelikle üzülme canım ;öyle emmesiyle alakası yok ,o konuya takılma .benim oğlum da emdi ama 18 aylıkken aynı sizinki gibiydi .ben hariç herkese gider oynar hatta kreşe bile başladı.sabahları kreşe götürdüğümde hiç arkasına bile bakmadan koşarak gidip almaya gittiğimde gelmemek için ağlıyordu .aradan 4 ay geçti ,şimdi düşkünlüğü yavaş yavaş başladı .sizin de durumunuzu dönemsel diye düşünüyorum .kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
zamanla düzeliyor 1 yıl sonra size bağlı olacakMerhaba uzun zaman olmuş cevap verir misiniz bilemedim ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum ve çok mutsuzum benim oğlumda aynı öyle hallasina babannesine düşkün çok seviyor ama bana çok soğuk ne yapmalıyım bilmiyorum
Hamileyim merak ettim eğer bebeğime yarar katacak bir düşünce katacaksa bana izleyimAklıma bir film geldi :KEVIN HAKKINDA KONUŞMALIYIZ.
Abartılı bir örnek gibi gelebilir size ama anne karnında yaşananlar çok önemli.
Ne olursa olsun sakin kalmak ve çocuğun huzurunu bozmamak gerekiyor bence.
Bu arada izlemeyenlere tavsiye ederim.
Tabi biraz değişik bir film hamile olanlar izlemesin.
Bence izlemeyin. Yarar katacağını sanmıyorum. Sonu iyi bitmiyor.Hamileyim merak ettim eğer bebeğime yarar katacak bir düşünce katacaksa bana izleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?