1.5 yaşındaki kizim

Agzina alma diyerek uyarmak yerine yaptigi davranisi yonlendirin. Halidan yine kil tuy alabilirsin ama bunlar cope atilir gibi. Kendinizde gosterin hatta. Onu yaparken gordugunuzde aa cope mi atacakmis kizim aferin sana gibi sozler soyleyin.

Benim kizimde yapiyodu bu sekilde agzina atmamayi ogrendi. Hala yerdeki kil tuy ne gorurse alip cope atar.
Kizimin her yanlis hareketini bu tarz yonlendirmelerle biraktirdim. Bi yerde okumustum. Taavsiye ederim
Bunu deneyeceğim tsk ederim cnm

Midesinde birikecek bişey görmezden gelmek pek uygun değil gibi.. başka bi hareket olsa olurdu ama.. sürekli komik değil oyun değil bu anne gulmuyor pis falan diyerek durdurmaniz lazım.. Hayır in anlamini ve sınırları artık biliyordur.. işine gelmese de:)
Herşeyi anlıyor komutları yerine getiriyor fakat o davranışı hayır olduğu için yasak olduğunu anlayıp kapıyı kapatıp yapıyor :işsiz: sizlerin önerileri göz önüne alıp o şekilde yaklaşicam melegime:KK39:

Benim kızımda 8 9 aya kadar her türlü kıl tüy herşey yiyordu sonra kendiliğinde bıraktı şimdi 1,5 yaşında yanlışlıkla girerse ağzına midesi bulanıyor eskiden resmen emerek yiyordu :kk77::KK45:

kesınlıkle çocuk doktoruyla konuşulması gereken bır konu...

Back
X