- Konu Sahibi mavimavi33
Ooo esprilerin çok iyi bugün.Foruma girdiğimde memesini okşuyordu diyesim geliyor onun bu mesajlarını gördükçe![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo esprilerin çok iyi bugün.Foruma girdiğimde memesini okşuyordu diyesim geliyor onun bu mesajlarını gördükçe![]()
![]()
Beyaz dizi kitap yazmaya başlayacağım.Gün geçmiyordu ki yine alakasız bir konuda detaylı seks anlatımı almayalım.
Bugünkü dozu da aldık, eksik olma koca yürekli ferhans, çok yaşa.
Ben yemedim lan benim kocam orta boylu 173Resmen kul hakkı yiyorsunuz, ayıptır.
Keşke aile bakanlığı evliliklerde boy aralığıyla ilgili kararname çıkarsa da uzunlar bize kalsa![]()
![]()
Yaşı itibariyle çok normal buna takılması.Herkese cevap olsun arkadaşlar, kızım lise de hazırlık dahil 5 sene proje okulda okudu, dersleri de çok zordu. Bu sene de üniversite hazırlıkla geçirdi. Sevgili derdi yok, benimde yok. Arkadaşlarının olunca haliyle etkileniyor, boyundan dolayı çekiniyor kimse onu beğenmiycekmis gibi hissediyor. Bu aralar çevremizde söz nişan fazlaca oldu, maşallah gelin hanımlarda dalyan boylu. Herkes gelinde guzelmis boylu poslu yorumları yapınca, kızım da üzülüyor. Ben yüz ifadesinden eve gelip yatağa girip cikmamasindan anlıyorum. Tek istediğim mutlu olması.
Tamam senin evliliğin devam edebilir.Ben yemedim lan benim kocam orta boylu 173
![]()
Herkese cevap olsun arkadaşlar, kızım lise de hazırlık dahil 5 sene proje okulda okudu, dersleri de çok zordu. Bu sene de üniversite hazırlıkla geçirdi. Sevgili derdi yok, benimde yok. Arkadaşlarının olunca haliyle etkileniyor, boyundan dolayı çekiniyor kimse onu beğenmiycekmis gibi hissediyor. Bu aralar çevremizde söz nişan fazlaca oldu, maşallah gelin hanımlarda dalyan boylu. Herkes gelinde guzelmis boylu poslu yorumları yapınca, kızım da üzülüyor. Ben yüz ifadesinden eve gelip yatağa girip cikmamasindan anlıyorum. Tek istediğim mutlu olması.
zaten noluyosa bu el aleme bende anlamıyorum he ulan ben evlenirken de ne kadar zayıf kızın var demişler anneme oda o halinden memnun siz başka şeylere kafa yorun demişHerkese cevap olsun arkadaşlar, kızım lise de hazırlık dahil 5 sene proje okulda okudu, dersleri de çok zordu. Bu sene de üniversite hazırlıkla geçirdi. Sevgili derdi yok, benimde yok. Arkadaşlarının olunca haliyle etkileniyor, boyundan dolayı çekiniyor kimse onu beğenmiycekmis gibi hissediyor. Bu aralar çevremizde söz nişan fazlaca oldu, maşallah gelin hanımlarda dalyan boylu. Herkes gelinde guzelmis boylu poslu yorumları yapınca, kızım da üzülüyor. Ben yüz ifadesinden eve gelip yatağa girip cikmamasindan anlıyorum. Tek istediğim mutlu olması.
Kısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.Yine o meşhur konulardan biri
Esmer ten-beyaz ten, uzun boy-kısa boy; biri övgülere nail olurken diğeri mutlaka yerilir
Kısa boylu olunca illa küçük gösterilmiyor bence, bunun boyla alakası yok daha doğrusu, yüz ya küçük duruyor ya büyük. Uzun boylu olup yaşından çok küçük duran insanlar da var, kısa boylu olup yüzü yaşından büyük duranlar da.
Konuya gelince, bence uzman desteği almalısınız.
Benim ablam benden 4 cm uzun. Aramızda 8 yaş var. Herkes onu küçük sanıyorKısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.
Ciğdem diyonuz sanıyodumBurayı erotik hikaye sitesi sanıyor. Olmadığı konusunda defalarca uyardık ama… Biz izmirde nato kafa nato mermer diyoruz böylelerine.
Ya bide o kadar saçma şeyler anlatiyor ki şey lafınıda bilmiyor yatakta herkes esittir diyeBurayı erotik hikaye sitesi sanıyor. Olmadığı konusunda defalarca uyardık ama… Biz izmirde nato kafa nato mermer diyoruz böylelerine.
Ben arada eline erkek eli değmemiş olduğunu düşünüyorum zaten. Ergenin biri kendine bir sanal kişilik yaratmış gibi.Ya bide o kadar saçma şeyler anlatiyor ki şey lafınıda bilmiyor yatakta herkes esittir diye1.68 boyla sevişirken adamın göbene gelmen için adamin 3m olmasi lazim hey Allahım ya
Bak şimdi onu yazıcaktım bunun yazdiklarına bakarsak biz yanlış yapiyoruz bu işiBen arada eline erkek eli değmemiş olduğunu düşünüyorum zaten. Ergenin biri kendine bir sanal kişilik yaratmış gibi.
1.69 Türkiye şartlarına göre selvi boylu oluyor, size kısa dedilerse biz ölelim artıkZamanında ailesi tarafından boy konusunda zorbalanan biri olarak size tavsiyem kızınıza üzülmeyin. Boy uzatıcı aktiviteler, takviyeler vs önermeyin. Bir insanın boyunun kısa olmasının farkında olması başka şey bunu bir problem olarak görmesi bambaşka. Siz her ne kadar yardımcı olmak için çözümler sunsanız da bu onun kafasında “evet kısa olmam gerçekten bir sorun” olarak yer edecek.
Ben ailenin en kısasıyım. Benden küçük ve büyük birer kız kardeşim daha var, benden uzunlar. Kuzenlerim vs hep benden uzun. Babamın bu niye kısa kaldı çok stresli ondan dediğini hatırlıyorumbana boy uzatıcı takviyeler falan bile içirdiler, dr bilmemkimin bu kürü boy uzatıyormuş diye neler yedim. Ben 1.69um arkadaşlar, hayatımda ilk kez kayınvalidemin (1.60) sen uzunsun demesiyle aydınlandım
aileme kızıyorum şimdi, ben kısa değildim ki beni niye uzatmaya çalıştınız, siz uzunsunuz diye neden zorbaladınız beni diye.
Bende sulalenin en kıza kızlarindan biriyimZamanında ailesi tarafından boy konusunda zorbalanan biri olarak size tavsiyem kızınıza üzülmeyin. Boy uzatıcı aktiviteler, takviyeler vs önermeyin. Bir insanın boyunun kısa olmasının farkında olması başka şey bunu bir problem olarak görmesi bambaşka. Siz her ne kadar yardımcı olmak için çözümler sunsanız da bu onun kafasında “evet kısa olmam gerçekten bir sorun” olarak yer edecek.
Ben ailenin en kısasıyım. Benden küçük ve büyük birer kız kardeşim daha var, benden uzunlar. Kuzenlerim vs hep benden uzun. Babamın bu niye kısa kaldı çok stresli ondan dediğini hatırlıyorumbana boy uzatıcı takviyeler falan bile içirdiler, dr bilmemkimin bu kürü boy uzatıyormuş diye neler yedim. Ben 1.69um arkadaşlar, hayatımda ilk kez kayınvalidemin (1.60) sen uzunsun demesiyle aydınlandım
aileme kızıyorum şimdi, ben kısa değildim ki beni niye uzatmaya çalıştınız, siz uzunsunuz diye neden zorbaladınız beni diye.
Elime değdi demiyor ki. Değen şeyler eller değil anlattıklarına göre.Ben arada eline erkek eli değmemiş olduğunu düşünüyorum zaten. Ergenin biri kendine bir sanal kişilik yaratmış gibi.