1.50 boy sorun mu

Herkese cevap olsun arkadaşlar, kızım lise de hazırlık dahil 5 sene proje okulda okudu, dersleri de çok zordu. Bu sene de üniversite hazırlıkla geçirdi. Sevgili derdi yok, benimde yok. Arkadaşlarının olunca haliyle etkileniyor, boyundan dolayı çekiniyor kimse onu beğenmiycekmis gibi hissediyor. Bu aralar çevremizde söz nişan fazlaca oldu, maşallah gelin hanımlarda dalyan boylu. Herkes gelinde guzelmis boylu poslu yorumları yapınca, kızım da üzülüyor. Ben yüz ifadesinden eve gelip yatağa girip cikmamasindan anlıyorum. Tek istediğim mutlu olması.

Herkese cevap olsun arkadaşlar, kızım lise de hazırlık dahil 5 sene proje okulda okudu, dersleri de çok zordu. Bu sene de üniversite hazırlıkla geçirdi. Sevgili derdi yok, benimde yok. Arkadaşlarının olunca haliyle etkileniyor, boyundan dolayı çekiniyor kimse onu beğenmiycekmis gibi hissediyor. Bu aralar çevremizde söz nişan fazlaca oldu, maşallah gelin hanımlarda dalyan boylu. Herkes gelinde guzelmis boylu poslu yorumları yapınca, kızım da üzülüyor. Ben yüz ifadesinden eve gelip yatağa girip cikmamasindan anlıyorum. Tek istediğim mutlu olması.
Yaşı itibariyle çok normal buna takılması.
Benim lise hayatım da diş teliyle geçti. Sonradan çıkacak bir şey olmasına rağmen ben de hiç sevmezdim, fiziken beni kimse beğenmeyecek gibi gelirdi. Üniversite 1de de takmaya devam ettim ama farklı ortam, farklı insanlar, o "büyüme" hissi derken gündemim değişti.

Üniversiteye başlayınca muhtemelen kızınızın odağı farklı yerlere kayar. Lise daha kapalı bir ortam, üniversite daha serbest ve bir sürü farklı kişi olacak. Sınav stresi de bitince dikkati dağılır diye düşünüyorum.

O dalyan boylu diye kız öven teyzelere ben de gıcık kapıyorum. Boyum 1 65 buçuk gibi bişey geçen bir aile dostumuzun oğlunun evlendiği kız 1 70 üzeri diye beni göstererek onun gibi kısa değil demişlerdi. O teyzelerin de boyu kısa ondan kompleks yapmışlar, ağızlarında sürekli bir boy muhabbeti. Kızınıza gelince yerinizde olsam voleybol kursuna yazarım ve haftanın 4 günü yağlı balık yediririm. 21 yaşına kadar belki sporla 2 cm uzar. O 2 cm bile kızınıza müthiş bir özgüven katar. Ayrıca spor çok faydalı serotonin yani mutluluk hormonu da salgılatıyor. Bu süreci psikologla desteklerseniz de çok iyi olur imkanınız var ise

zaten noluyosa bu el aleme bende anlamıyorum he ulan ben evlenirken de ne kadar zayıf kızın var demişler anneme oda o halinden memnun siz başka şeylere kafa yorun demiş
Napıyım yani şimdi hala da zayıfım boyuma yaklaşmış oğlum var yine de kilo alamıyorum kısayım da minnoşum da 😂😂
Annesi olarak takılmamasını söyleyin ilerde oda minnoş olucak çünkü 🥳😍

Yine o meşhur konulardan biri :KK53:
Esmer ten-beyaz ten, uzun boy-kısa boy; biri övgülere nail olurken diğeri mutlaka yerilir :KK53:
Kısa boylu olunca illa küçük gösterilmiyor bence, bunun boyla alakası yok daha doğrusu, yüz ya küçük duruyor ya büyük. Uzun boylu olup yaşından çok küçük duran insanlar da var, kısa boylu olup yüzü yaşından büyük duranlar da.
Konuya gelince, bence uzman desteği almalısınız.
Kısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.

Kısa boylu insan neden genç dursun ben de onu anlamadım. Bir çeşit züğürt tesellisi herhalde. Hazal Kaya minvalinde verilen örnekler de alakasız bence. Genetik faktörleri geçtim, o kişilerin hayat şartları ile sıradan, memur bir kadının şartları eşit olmayacağı için geçersiz bir kıyaslama. Halka indiğimizde kısa ya da uzun boyun yaş göstermede hiçbir etkisinin olmadığını görüyoruz gayet.
Benim ablam benden 4 cm uzun. Aramızda 8 yaş var. Herkes onu küçük sanıyor🥲🥲

Burayı erotik hikaye sitesi sanıyor. Olmadığı konusunda defalarca uyardık ama… Biz izmirde nato kafa nato mermer diyoruz böylelerine.
Ya bide o kadar saçma şeyler anlatiyor ki şey lafınıda bilmiyor yatakta herkes esittir diye 🤣 1.68 boyla sevişirken adamın göbene gelmen için adamin 3m olmasi lazim hey Allahım ya

Zamanında ailesi tarafından boy konusunda zorbalanan biri olarak size tavsiyem kızınıza üzülmeyin. Boy uzatıcı aktiviteler, takviyeler vs önermeyin. Bir insanın boyunun kısa olmasının farkında olması başka şey bunu bir problem olarak görmesi bambaşka. Siz her ne kadar yardımcı olmak için çözümler sunsanız da bu onun kafasında “evet kısa olmam gerçekten bir sorun” olarak yer edecek.
Ben ailenin en kısasıyım. Benden küçük ve büyük birer kız kardeşim daha var, benden uzunlar. Kuzenlerim vs hep benden uzun. Babamın bu niye kısa kaldı çok stresli ondan dediğini hatırlıyorum :D bana boy uzatıcı takviyeler falan bile içirdiler, dr bilmemkimin bu kürü boy uzatıyormuş diye neler yedim. Ben 1.69um arkadaşlar, hayatımda ilk kez kayınvalidemin (1.60) sen uzunsun demesiyle aydınlandım :D aileme kızıyorum şimdi, ben kısa değildim ki beni niye uzatmaya çalıştınız, siz uzunsunuz diye neden zorbaladınız beni diye.

Ya bide o kadar saçma şeyler anlatiyor ki şey lafınıda bilmiyor yatakta herkes esittir diye 🤣 1.68 boyla sevişirken adamın göbene gelmen için adamin 3m olmasi lazim hey Allahım ya
Ben arada eline erkek eli değmemiş olduğunu düşünüyorum zaten. Ergenin biri kendine bir sanal kişilik yaratmış gibi.

Ben arada eline erkek eli değmemiş olduğunu düşünüyorum zaten. Ergenin biri kendine bir sanal kişilik yaratmış gibi.
Bak şimdi onu yazıcaktım bunun yazdiklarına bakarsak biz yanlış yapiyoruz bu işi 🤣 bi arada birkaç anal sexle pokunu tutamadığından bahsetmişti ondan artik yapmiyormuş bunun yüzünden butün cinsel hayatım ifsa olacak 🤣

Zamanında ailesi tarafından boy konusunda zorbalanan biri olarak size tavsiyem kızınıza üzülmeyin. Boy uzatıcı aktiviteler, takviyeler vs önermeyin. Bir insanın boyunun kısa olmasının farkında olması başka şey bunu bir problem olarak görmesi bambaşka. Siz her ne kadar yardımcı olmak için çözümler sunsanız da bu onun kafasında “evet kısa olmam gerçekten bir sorun” olarak yer edecek.
Ben ailenin en kısasıyım. Benden küçük ve büyük birer kız kardeşim daha var, benden uzunlar. Kuzenlerim vs hep benden uzun. Babamın bu niye kısa kaldı çok stresli ondan dediğini hatırlıyorum :D bana boy uzatıcı takviyeler falan bile içirdiler, dr bilmemkimin bu kürü boy uzatıyormuş diye neler yedim. Ben 1.69um arkadaşlar, hayatımda ilk kez kayınvalidemin (1.60) sen uzunsun demesiyle aydınlandım :D aileme kızıyorum şimdi, ben kısa değildim ki beni niye uzatmaya çalıştınız, siz uzunsunuz diye neden zorbaladınız beni diye.
1.69 Türkiye şartlarına göre selvi boylu oluyor, size kısa dedilerse biz ölelim artık 🤦

Bende sulalenin en kıza kızlarindan biriyim 🥲 boy 1.70 teşekkürler anam 1.75 😒

Her kısa boylu genç mi duruyor yüzü kırış kırış kısa boylu kadın dolu henüz 20lerinde olmalarına rağmen. bazı insanlar çocuk gibi giyinip eheheheh küçük sandılar eheheheh demeyi marifet sanıyor. Genç durmak yüzle alakalı bir şey. Kilo alsan da kötü duruyor uzun boy gibi taşımıyor ama bu seçilen bir şey değil tabii. Keşke büyürken biraz dikkat etseydiniz. Benim boyum 178 gayet mutluyum boyumla valla. herkes kendini sevmeli yapacak bir şey yok. Sabrına carpenter var 150. Güzellik bütün sonuçta

Back
X