Erkek İnfertilitesi 1.6 milyonla başlamıştık...Ve şimdi ben de hamileyim!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1 hafta uzun bir süre canım,çünkü ilişkiye haftada bir girmiyorsun hem de sperm bekledikçe kalitesi de azalır,bence bir 3 gün perhizle yapın,morfoloji belli değil testinizde o da önemli,sayıyıda ilaç ve kürlerle biraz yükseltebilirseniz bence tüpe aşılamaya gerek kalmaz.

hee bu arada gün sayısı arttıkça sperm kalitesi azalır ama sayı azalmaz,tam tersine biriktiği için sayı artar.

Okudukça içim açılıyor, sayfaları dolaştıkça sizden tavsiye alanlarında zamanla hamile kaldıklarını imzalarından anlıyorum...
Darısı bize olsun inşallah...
Eşim 20 haziranda varikosel ameliyatı oldu. Bende birşeyler yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilemedim...
Allahım inşallah birgün bizede nasib eder bu mutluluğu :)

amin,inşallah,tez zamanda.proxeed plus ve havuç kürünü mutlaka deneyin.

Son düzenleme:
amin,inşallah,tez zamanda.proxeed plus ve havuç kürünü mutlaka deneyin.

Blueeyes tebrikler Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. sen yazalı baya olmuş ben şimdi gördüm. şimdi karnın burnundadır :) Bir de Bu havuç kürünü nasıl hazırladın? Bilgi verebilir misin?

kusura bakmayın,tatildeydim,yeni girebildim siteye,havucu sıkıyorsunuz katı meyve sıkacağında,içine birkaç damla zeytinyağı damlatıp hemen içiyorsunuz.

bu konuyu aylar önce açmış,başımdan geçenleri umutsuz arkadaşlara umut olsun diye uzun uzun anlatmıştım,ve nihayet kızıma kavuştum,22 günlük oldu bile,infertiliteyi Allah ın izniyle yendik,yavrumuzu kucağımıza aldık,darısı isteyen herkesin başına.

Amin. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza olsun inşallah

darısı hepimizin başına inşallah. sizdeki problem sadece spermin az olması mıydı yoksa yapısal bozukluk da var mıydı?(yani morfoloji ?)

Bu havuç kürünü sabahları aç karna felanmı içirmek gerekiyor. Yanına keçi boynuzuda olurmu? benim eşim gitmiyor doktora, bunları içirsem faydası olurmuki acep

ikisi aynı anda olmaz,tam ters etki yapar,biz gece yatmadan önce içiyorduk,akşa yemeğinden en az 2-3 saat sonra .öyle daha etkiliymiş.

darısı hepimizin başına inşallah. sizdeki problem sadece spermin az olması mıydı yoksa yapısal bozukluk da var mıydı?(yani morfoloji ?)

morfoloji başta da tedaviden sonra da hep %50 idi.iyiydi yani.biz de sperm çok azdı ve çoğu ölüydü.canlılar ise çok yavaştı.

Merhaba blueeyes37 hikayeni okudum senin adına çok sevindim bende yeni üye oldum. Benim eşimde test sonucu 0 yani azosperm çıktı ve Tese ameliyatı oldu sonuç yine negatif bize önerebileceğin neler var vitamin özel takviye gibi ..

sen yazalı çok olmuş ama malum bebeğimden dolayı pek giremiyorum,özellikle herkese proxeed plus adlı vitamin kompleksini kullanın diyorum,ama 2-3 ay kullanmak lazım,pahalı bi takviyedir,15 günlük kutunun fiyatı 130 tl falan,ayrıca havuç kürü mutlaka,ben kullandığımız her şeyi yazmıştım zaten okursan belki fikir verebilir.Allah yardımcınız olsun.

hayırlı olsun allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin bizlerede dua et..

bizimde sayımız 3 milyondu ileri hareketlılık 0 dı 3 ay sonucunda 25,6 milyon ileri hareketlılık %10 oldu bende karamsardım hiç yükselmiyecek diyordum.

Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..

slm arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve 5 ay kadar bekledik hamile kalmayınca 3 ay önce kendim için tahlil yaptırdım sorun bende mi diye düşündüm ama bütün tahliler temiz çıktı çok şükür ama eşimde varikosel olduğunu ve sadece 1 milyon sperm sayısı olduğunu öğrendik ve bu spermlerde ilişki esnasında ölüyormuş yani canlı değilmiş bana bu konuda yardım edin ne olursunuz bebek sahibi olmak istiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…