Aşılama 1.aşılamadan sonra hamile kaldım............

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrr ben geldimmm :))) dün aşılama oldu sabırla bekleyiş başladıı inşallah allahım maddi manevi çabalarımızın karşılığını bizi mükafatlandırarak verir ... kendimi çok iyi hisediyorum geçen seferki mutsuzluğum ve huzursuzluğum yok bu sefer çok pozitif bakıyorum kendimi mutlu hissediyorum :) sadece aşırı derecede karnım şiş sanki 3-4 aylık hamile gibiyim biraz o rahatsızlik veriyor okadar....

yaaa tulın bende asılama yaptım bugun 3. gun ya cok merak edıyorum ama belırtıler falan neydı ne zaman basladı yazar mısın lutfen

seft sen nasılsın hiç bişey yazmadın kaç gündür bu hafta sonu test yaptırıcakmısın çok merak ediyorum canım seni yaa !!!!

hayırlı olsun insallah 2 hafta sonra guzel haberlerini paylasırsın ... bende insallah subatta asılama istiyorum ilkkez olacak ... senin birinci asılaman mı ?

hayırlı olsun insallah 2 hafta sonra guzel haberlerini paylasırsın ... bende insallah subatta asılama istiyorum ilkkez olacak ... senin birinci asılaman mı ?

benim 3. aşılamam doa. inşallah seninde isteyen herkeszin yüzü güler mutlu haberler alırız birbirimizden.

aşılaman hayırlı olsun inşallah.dilerim tutar.bende pazartesi yaptırdım beklemedeyim

ohhhh kızlar desenize inşallah bu yıl bizim yılımız olcak :))) ilk önce aramızda kim test yaptırıcak ben 12 şubatta yaptırıyorum :)

canım sende herhangi bir belirti faLan varmı[/QUOTE]

nergis bende ki hissettiğim değişiklik göğüslerim çok fazla hassas birde bu sabah kalktığımda karnım çok kötü ağrıyodu sanki adet olucakmışım gibi hissettim progestan içtim sabah uzandım işe gitmedim bugün dinleniyorum. çok korkuyorum pozitif başladım ama kritik zaman yaklaştıkça yine korkularıma yenik düşmekten korkuyorum. 3. cü kez aynı şeyi yaşamayı kolay kolay kaldıramam ... allahım hepimizin yardımcısı olsun ..

canım sende herhangi bir belirti faLan varmı

nergis bende ki hissettiğim değişiklik göğüslerim çok fazla hassas birde bu sabah kalktığımda karnım çok kötü ağrıyodu sanki adet olucakmışım gibi hissettim progestan içtim sabah uzandım işe gitmedim bugün dinleniyorum. çok korkuyorum pozitif başladım ama kritik zaman yaklaştıkça yine korkularıma yenik düşmekten korkuyorum. 3. cü kez aynı şeyi yaşamayı kolay kolay kaldıramam ... allahım hepimizin yardımcısı olsun ..[/QUOTE]

inşallah korktuğun gibi olmaz.bu belirtiler içinde hayırdır inşallah diyelim:))

selam bayanlar yazacaklarım umarım biraz moral olur size.bende ilk asılamamda gebe kaldım.asılama sonrası o kan testine kadar zaman nasıl gecti anlamadım bile.kimle konustuysam ilki tutmaz umutlanma dediler.hatta kan vermeye gittigim gün lekelenmelerim vardı.jel kullandım nerdeyse 3ay hicbişey yapmadım uzanmadım çömelmedim ama en önemlisi kabız olmadım.suanda 16+3 .kısaca umudunuz olsun ama asla düsünmeyin.ben bana tutmaz dedikleri icin hic düsünmedim.

tulincim hayirli olsun insallah Sagsalim kucagina almak nasip olur ikimiz ayni gunde asilamaya yaptirmisiz insallah hayirlisi olur

tulincim hayirli olsun insallah Sagsalim kucagina almak nasip olur ikimiz ayni gunde asilamaya yaptirmisiz insallah hayirlisi olur

ayla çok heyecanlıyım yaa gün geçtikçe kendimi zor zaptediyorum. bugün 9. gün az kaldı sende değişiklik varmı hissettiğin,progestan ve aspirin kullanıyomusunuz??? kızlar yazın bişeyler :)

canim valla bende hic belirti yok aslinda cokta korkuyorum cunku bu benim 4asilamam bana aspirin birde ozellikle asitfolik verdi eger hamile kalirsan cocugun beyin gelisimini sagliyormus insallah rabbim kismet eder

bu mesaj bana öyle iyi geldiki.inşallah bizde aşılamayla yüzü gülenlerden oluruz.bu arada umarım sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

ayla çok heyecanlıyım yaa gün geçtikçe kendimi zor zaptediyorum. bugün 9. gün az kaldı sende değişiklik varmı hissettiğin,progestan ve aspirin kullanıyomusunuz??? kızlar yazın bişeyler :)

tulin seni çok iyi anlıyorum benimde 12.günüm.pazartesi öğleden sonra test yaptıracam.bakalım nolacak.bu arada ben sadece progestan kullanıyorum doktor farklı bişey vermedi bana.hele bi tutsunda sonrasında telafi ederim herşeyi...

canım yaaa inşallahhhhhhhhhh bu mübarek günde bütün kalbilme diliyorum ki rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarının seslerini duyar ve onları müjdelendirir,şüphesiz ki o herşeyi bilen,gören,işitendir.

Insallah bu mubarek gunde hayirlisi ile bebegine kavusursun mcan84 simdiye hic idrar testi falan yapmadinmi 12 gun olmus ben cok merak ediyorum 9 gun test yaptim negatif cikti mecburen 15 gunu umut diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…