yaaa tulın bende asılama yaptım bugun 3. gun ya cok merak edıyorum ama belırtıler falan neydı ne zaman basladı yazar mısın lutfen
kızlarrrrr ben geldimmm :))) dün aşılama oldu sabırla bekleyiş başladıı inşallah allahım maddi manevi çabalarımızın karşılığını bizi mükafatlandırarak verir ... kendimi çok iyi hisediyorum geçen seferki mutsuzluğum ve huzursuzluğum yok bu sefer çok pozitif bakıyorum kendimi mutlu hissediyorum :) sadece aşırı derecede karnım şiş sanki 3-4 aylık hamile gibiyim biraz o rahatsızlik veriyor okadar....
hayırlı olsun insallah 2 hafta sonra guzel haberlerini paylasırsın ... bende insallah subatta asılama istiyorum ilkkez olacak ... senin birinci asılaman mı ?
kızlarrrrr ben geldimmm :))) dün aşılama oldu sabırla bekleyiş başladıı inşallah allahım maddi manevi çabalarımızın karşılığını bizi mükafatlandırarak verir ... kendimi çok iyi hisediyorum geçen seferki mutsuzluğum ve huzursuzluğum yok bu sefer çok pozitif bakıyorum kendimi mutlu hissediyorum :) sadece aşırı derecede karnım şiş sanki 3-4 aylık hamile gibiyim biraz o rahatsızlik veriyor okadar....
seft sen nasılsın hiç bişey yazmadın kaç gündür bu hafta sonu test yaptırıcakmısın çok merak ediyorum canım seni yaa !!!![/QUOTE)
canım sende herhangi bir belirti faLan varmı
canım sende herhangi bir belirti faLan varmı
tulincim hayirli olsun insallah Sagsalim kucagina almak nasip olur ikimiz ayni gunde asilamaya yaptirmisiz insallah hayirlisi olur
canim valla bende hic belirti yok aslinda cokta korkuyorum cunku bu benim 4asilamam bana aspirin birde ozellikle asitfolik verdi eger hamile kalirsan cocugun beyin gelisimini sagliyormus insallah rabbim kismet eder[/QUO
ayla bende şuan akşamları yarım coraspirin sabah akşamda progestan 200 lük içiyorum bide folik asit işte. sen ne zaman test yaptırıcaksın...
selam bayanlar yazacaklarım umarım biraz moral olur size.bende ilk asılamamda gebe kaldım.asılama sonrası o kan testine kadar zaman nasıl gecti anlamadım bile.kimle konustuysam ilki tutmaz umutlanma dediler.hatta kan vermeye gittigim gün lekelenmelerim vardı.jel kullandım nerdeyse 3ay hicbişey yapmadım uzanmadım çömelmedim ama en önemlisi kabız olmadım.suanda 16+3 .kısaca umudunuz olsun ama asla düsünmeyin.ben bana tutmaz dedikleri icin hic düsünmedim.
ayla çok heyecanlıyım yaa gün geçtikçe kendimi zor zaptediyorum. bugün 9. gün az kaldı sende değişiklik varmı hissettiğin,progestan ve aspirin kullanıyomusunuz??? kızlar yazın bişeyler :)
tulin seni çok iyi anlıyorum benimde 12.günüm.pazartesi öğleden sonra test yaptıracam.bakalım nolacak.bu arada ben sadece progestan kullanıyorum doktor farklı bişey vermedi bana.hele bi tutsunda sonrasında telafi ederim herşeyi...
tulin seni çok iyi anlıyorum benimde 12.günüm.pazartesi öğleden sonra test yaptıracam.bakalım nolacak.bu arada ben sadece progestan kullanıyorum doktor farklı bişey vermedi bana.hele bi tutsunda sonrasında telafi ederim herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?