olmadı maalesef.hayallerim hayal oldu.
olsun üzülme herşeyde vardır bir hayır buna emin ol zamanı vardır elbet,dua et. allah sabır versin herşeyi geçtik te bu beklemek mahvediyo insanı.............
elbette elde değil ama bir daha ki sefere artık. umudumuzu yitirmek yok.aynen öyle ya. kendimi o kadar yorgun ve boşlukta hissediyorumki anlatamam.
sağlık olsn. hayırlısı ne ise kısmetimize ne düştüyse onu yaşıyoruz. üzülmeyin. Allah hiç ummadığınız anda göndrir.26 ocakta aşılama olmuştum dün dayanamayıp test aldım ama malesef negatif çıktı. keşke bakmasaydım. moralim yerlerde.
Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamla hamile kaldım. Perşembe günü cinsiyetini öğreneceğiz bebeğimizin şuan 16+1 ve çok şükür sorunumuz yok. Aşılamanın 8. günü idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı sakın idrar testine aldırmayın kanda tahlil en kesin sonucu veriyor.. Rabbim cümlemize anne olmayı nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamla hamile kaldım. Perşembe günü cinsiyetini öğreneceğiz bebeğimizin şuan 16+1 ve çok şükür sorunumuz yok. Aşılamanın 8. günü idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı sakın idrar testine aldırmayın kanda tahlil en kesin sonucu veriyor.. Rabbim cümlemize anne olmayı nasip etsin inşallah
26 ocakta aşılama olmuştum dün dayanamayıp test aldım ama malesef negatif çıktı. keşke bakmasaydım. moralim yerlerde.
seni çok iyi anlıyorum bende o kadar kötüyüm ki dünden beri.elim kolum tutmuyor içimde bi boşluk.felaketim yani...
26 ocakta aşılama olmuştum dün dayanamayıp test aldım ama malesef negatif çıktı. keşke bakmasaydım. moralim yerlerde.
olsun üzülme herşeyde vardır bir hayır buna emin ol zamanı vardır elbet,dua et. allah sabır versin herşeyi geçtik te bu beklemek mahvediyo insanı.............
papatya hemen umutsuzluğa kapılma sakın ben geçen seferkinde kanda 5 haftalık hamile olduğumu bildiğim halde idrar testinde okadar silik çıkmıştı ki zaten internette de yazıyor idrar da ancak adet gününüzü 4-7 gün geçtikten sonra görebilirsiniz diyo üzülme sen içini ferah tut ...
vallahi mi? bu konuda hiç bilgim yok. inşallah öyledir ya. annemin ciddi rahatsızlığı var onun için torununu görsün kucağına alsın çok istiyorum. onun için ilkinde tutması benim için çok önemliydi. onun için de çok strese girdim yoksa 1.de tutmadı 2.de 3.de tutar derdim ama durumum acil annemden dolayı. tekrar umutlandırdın beni valla. arkadaşlar dua edin nolur annem için de benim için de. ama annem için daha çok duanıza ihtiyacım var.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah torunlarını görmeyi nasip etsin okula gittiklerini hatta mürüvetlerini inşallahhh :)
uzulme bence sen yinede 15 gunu bekle kanda yaptir cunku idrar testi icin adetin gecmesi lazim bende dayanamadim yaptim negatif yinede bir umut 15 gunu bekliyorum
arkadaşlar ilk aşılamanızdan sonra kanamanız olmuşmuydu? ben anesteziyle aşılama oldum kendime geldiğimde tuvalete girdiğimde epey kan gelmişti benden. benim aşılamam tutmadı acaba kanama olduğu için mi böyle oldu? doktor eşime rahim ağzımın dar olduğunu aşılama yaparken bundan dolayı biraz zorlandıklarını söylemiş, kanamanın bu nedenle olduğunu fakat bunun normal olduğunu bundan bir zarar gelmeyeceğini söylemiş. ben vajinismusum bundan dolayı aşılama ile gebeliği tercih ettim. ilk aşılamamda tutması gerekmezmiydi neden böyle oldu? çok kişinin 1.aşılamada tutuyormuş benim tutmadı. bu doktorun iyi yapamadığından kaynaklanıyor olabilir mi ya da bende vajinismus dışında başka problemmi var tüplerin tıkalı olması gibi? bugün tüm gün tüm ihtimalleri düşünüp durdum. düşüncelerinizi benle paylaşın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?