Aşılama 1.aşılamadan sonra hamile kaldım............

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ilk denemede tutacak diye birşey yok... biz 5. aşılamayı deniyoruz
keşke tüplerin tıkalımı diye baktırsaydın canım ya şimdi hastaysan doktora gidip tüplerine baktırabilirsin.
rahim ağzın dar olduğu için kanama olmuş.bence olumsuz bişey yok.
moralini yüksek tut ve yoluna dewam et canım pes etme
herşey allahtan o vermek isterse verir.tez zamanda verir inşallah

tüplere baktırma işi çok zor diye duymuştum canın çok yanıyormuş. ben zaten normal ilişkiye giremediğim için aşılama yolu ile hamile kalma işine kalktım. normal ilişkiye bile giremezken tüplere nasıl baktırcam ki? bayıltıp baksalar keşke olurmu acaba öyle? offff çok bunaldım çokkkkk. desteğiniz için çok saolun. problemlerim herkesle konuşabileceğim türden değil malesef. sanal da olsa etkili oluyor deşarj oluyorum hepiniz saolun. bu arada tüplere nasıl bakılıyor bilgi verirseniz sevinirim.

canım bayıltıp yaptırabiliyorsun rahim filmini.
senin durumun özel olduğu için bayıltmak daha iyi olur.
bayıltıp aşağıya alet yerleştiriyorlar ordan bir sıvı veriyorlar aynı andada karın bölgeni röntgen çekiyorlar.
herşey çıkıyo anında söylüyorlar tıkalı mı değil mi diye.tıkalıysa denemeler başarısız olur o yüzden söyledim canım.
hakkında hayırlısı olsun canım ilk önce vajinismusu kontrol altına alabilsen herşey daha iyi olur.demesi kolay diceksin biliyoum ama yenebilirsin başarabilirsin canım

%100 haklısın su. vajinismusu kontrol altına almalıydım önce. zaten annem hastalanmadan önce tedaviye başlamıştım fakat annemin hastalığıyla tedavim yarıda kaldı. çok kötü günler geçirdim annemçok büyük ameliyat geçirdi arkasından 4 ay süren kemoterapi süreci. ve herşeyle tekbaşıma mücadele etmek durumundaydım. bu emeklere değse bari ama maalesef ileri evre hastalık. tüm bunlar beni çok yordu yıprattı, değil vajinismusu yenecek halim, evimin yemeğini yapacak kadar bile moralim gücüm kalmadı. annem hayatta iken torununu görsün çok istemiştim bir gayretle aşılama yaptırdım o da olmadı işte. salıya vajinismus için doktordan randevu aldım bakalım. tüm gücümü toplayıp başarmaya çalışcam, nolur bana dua edin en çok da anneme dua edin. bir mucize belki iyileşmesi ama düşük de olsa kurtulma ihtimali var tabi. ben vajiyi yenecem de hamile kalcam da doğurcam da.... birsürü iş. onun için kestirme yoldan aşılamaya başvurmuştum. O da tutmadı işte. arkadaşlar hepiniz halinize şükredin. evet Allah kimseye evlat yokluğu vermesin çok zor elbet. fakat benim durumum anlattığım gibi çok daha kötü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar sizde ilk aşılamadan önce tüplere bakıldımı tıkalı mı değilmi diye? bende bakılmadı. şimdi internetten baktım aşılama öncesi bakılması gerekitiği yazıyor.

bende hayatımda ilk kez anestezi ile aşılama yapıldığını duydum ,3 kez aşılama oldum ama bir kere bile kanamam veya can yanması olmadı tuhaf geldi açıkçası bana

üzülme demeyeceğim çünkü hiçbi işe yaramayacağını biliyorum.demekki daha çekecek çilen varmış canım.inşallah günün birinde bizlerde anne oluruz.

inşallahhhh aminnn arkadaşım ..... allahım evlat hasretiyle yanan herkeze sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin yüzlerini güldürsün.....

Arkadaşlar sizde ilk aşılamadan önce tüplere bakıldımı tıkalı mı değilmi diye? bende bakılmadı. şimdi internetten baktım aşılama öncesi bakılması gerekitiği yazıyor.

bende bakıldı doktor istedi ,rahim filmi ,kan testi, spermiyogram testi, hepsini istediler. ama arkadaşlar bişey söylemek istiyorum size; ben 7 senelik evliyim 5 senedir tedavi için bebek için koşturuyorum 2 sene boyunca gezmediğim hastane gitmediğim doktor kalmadı,en sonunda çok sevdiğim bi ablam bana dedi tülin tüp bebek merkezine git ben dedim asla gitmem tabii kendime yediremiyorum yaa daha tüp bebek kısmını ben baya 1 sene kadar oyaladım oda bana her seferinde ısrtar etti.sonra bi akşam eşimle konuştuk aradık dediler eşinizle gelin ilk görüşme ücretsiz bütün testleri aldık gittik,bana dediği tek şey tülin tamam çok güzel sen tedavi için doktoruna gitmişsin doktoruna kesinlikle kötü demek istemiyorum alanında iyi bir kadın doğumcu olabilir ama senin gibi sorunu olan problemi olan hastaların yeri bu tip merkezlerdir sen 2-3 seneni,boşuna harcamışsın dedi çünkü bu merkezler sorunlu bayanların sorunu en kısa zaman çözüp hamile olarak evlerine göndermek dedi. senin sandığın gibi hemen tüp bebek sen istesende biz yapmıyoruz evreleri var dedi ve aşılamaya başladık... yani arkadaşlar aşılama yaptırdığınız yerin veya doktorun bu konu üzerinde uzmanlaşmış bir doktor olmasına gayret edin ve araştırın lütfen.hem manevi hemde maddi anlamda her seferinde hüsrana uğramak çok kötü birde onu uzun zaman üzerinizden atmak ve cesaret toplayıp tekrar denemek çok zor...... ( bayağ uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen )

Tülin hangi şehirdesin? Ben Antalyadayım. buralı de değiliz yabancısıyız. araştırdığımız kadarı ile bir doktor bulduk ona gittik işte. ama benim çok hoşuma gitmedi açıkçası. Antalyada tedavi olanlar varsa yazarmısınız arkadaşlar.

evet tabiki bakılıyor.zateniğne ilaç tedavisinden fayda göremeyince tüp bebek aşılama uzmanına geçtim.öngörüşmeden sonra bi sürü tahlil ve rahim filmi istedi.ertesi gün sabah kan verip filmi çektirdim.eğer tüplerin tıkalıysa aşılamada tüp bebebkte işe yaramaz.önce onların açılması gerekir.

saol canım cevabın için. bende bakmadı doktor niye bilmiyorum. yarın yanına gidip kafama takılanları bir soruyum istiyorum müsaitse. belkide tüp tıkalı belki boşuna yaptı aşılamayı. bayan olmak ne zor be kızlar.

tülincim o kadar güzel anlatmışınki herşeyi.gerçektende bende çok güvendiğim işinde mükemmel bi kadın doğumcuya gittim aylarca ama işe yaramayınca tüp bebeğe git dedi bana.ve böylece doktorum değişti biliyormusun iyiki değişti diyorum şimdi.bende senin gibi tüp bebek diye gittim aşılamayı deneyelim dedi diğer doktorum rahim filmi istememişti bu istedi her ayrıntı düşünüldü.her ne kadar ilk aşılamamda negatif olsada doktoruma çok güveniyorum ve tedavimi sonuna kadar onunla yapmak istiyorum.inşallah bir gün doğumumu da

tabi canım konuş mutlaka hele özele gidiyosun hiç durma.ısrarla rahim filmi çektirmek istediğini söyle.dediğin gibi belkide tüp tıkalıydı ya da rahimde anormallik vardı. boş yere aşılama yaptırmış oldun.bayan olmak gerçekten çok zor.hele o aşılama sürecinde gidip gidip 2 günde bir muayene olmak manevi olarak çökertiyor insanı.

evet aynen öyle. 2 günde bir muayene benim kabusm oldu ilk aşılamam olmasına rağmen. ağlaya ağlaya muayene oldum vajinismus olduğum için. çok canım yandı.

evet aynen öyle. 2 günde bir muayene benim kabusm oldu ilk aşılamam olmasına rağmen. ağlaya ağlaya muayene oldum vajinismus olduğum için. çok canım yandı.

canım ya sen bir yandanda hatta öncelikli olarak bu vajinismusu halletmeye çalış.görüyorsun ya bebeğe giden yolda onlarca kez muayene gerekiyo.ben bile böyle sorunum olmadığı halde manevi olarak zorlanıyorsam seni düşünemiyorum bile.Allah emeklerimizi karşılıksız koymaz ve inşallah bir gün bizi bebeklerimize kavuşturur.

Son düzenleme:

inşallahhh aminnnnn dualarım hep sizinle...... MENEKŞE ben testimi yaptırdım şuan evdeyim 20 gün rapor aldım düşük tehlikem olduğu için bu seferkini riske atmak istemedik biraz kanamam oldu ama şuan allah'a şükür bir sıkıntım yok ,allahım hepinizin yüzünü güldürür güzel haberlerle müjdelendirir inşalah...

Son düzenleme:

HCG kaç çıkarsa çıksın 2 gün sonra doktor tahlili tekrarlayacak. Artışı görmesi gerekir çünkü. Eğer artış varsa alttan muayene ile keseyi görecek. O zaman 4+4 haftalık olur. 2 hafta sonra da kalp atışını görürsünüz inşallah. benim de aşılama olduğu için böyle yaptılar

bende hiç bi şekilde tüplere bakılmadı ve ilk aşılamada hamile kaldım......

hayırlı olsun canım sağlıkla gelecek kollarına bebeğin inş.bende senin gibi ilk aşılama ile hamile kalmıştım ve kızım şuan 2 yaşına yaklaştı bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…