tatlım cuma yoğunluğu var ama şimdi namaza geçti herkes rahatım burdayım hep
Sabah,
domates ,salatalık , 1 dilim ekmek, 2 zeytin, 2 dilim kaşar
Öğlen,
Mercimek çorbası, biber dolması, az makarna, yoğurt yedim
Akşam,
Sadece salata ve yoğurt
kac bedendın dıyete basladıgında?
36 38 arası değişiyordu kalıba göre ama 38 normal oluyordu 36 çok dar geliyordu
kolay gelsın cnmmm
bende ezan okunana kadar burdayım sonra namaz kılıp donerım
ne yaptın dunden berı nasılsın????*
keşke öglen ya makarna ya da dolma yeseydın cnm
Sağol cnm
Napım cnm sıkkın tatlım oğlum azda olsa dışa dönük yürüyor canım çok sıkıldı zaten öyle çok yürümüyo aceba diyorum?
Doktor bi sorun yok yürür dedi ama öyle içime sinecek şekilde kontrol etmedi de
Sen neler yaptın cnm dünden beri
olmazsa baska dr'a gorunun.ıcıne sinmediyse.cunku ortopedık rahatsızlıkların ılerıkı yaslarda tedavısı zorlasır.ama korkma daha yası kucuk.
bende napim dunden berı aynı seyler.sabah eşim aradı canı yaprak sarma ıstemıs az once onu sardım şimdi pişiyor yordu bıraz benı
Hamarat kadın
Ortopedi doktoruna mı götürim peki?
Sağol cnm
Napım cnm sıkkın tatlım oğlum azda olsa dışa dönük yürüyor canım çok sıkıldı zaten öyle çok yürümüyo aceba diyorum?
Doktor bi sorun yok yürür dedi ama öyle içime sinecek şekilde kontrol etmedi de
Sen neler yaptın cnm dünden beri
Kızlar yediklerimi yazayım. Dün akşam yemeğinde canım çok yemek istemedi. Sadece 2 yemek kaşığı nohut yemeği yedim. İş çıkışı biraz da yürüyüş yapmıştım.Sabah iki dilim ekmek domotes salatalık ve biraz peynirle kahvaltı yaptım. 1 litre suyumu bitirdim. Öğlen de ıspanak yoğurt ve bir dilim börek yedim. Dün işten gidince yaprak sarmıştım. Bugün gidince onu pişircem. Çok da seviyorum inşallah fazla kaçırmam
afiyet olsun cnm bende yaprak sardım az once...yanına cacık yapcam bende akşam mönumde bu olacak
ayıptır söylemesi yemek konusunda pek bi hamaratımdır :)
ortopedı dr'ları ılgılenıyor bu tur konularda.
Öylesin cnm yemeğe gelelim mi
Canım ya sıkma canını. Küçük daha oğlun tedavisi daha kolay olur. Annelik zor söz konusu çocuklar olunca iş değişiyo tabi
Kızlar yediklerimi yazayım. Dün akşam yemeğinde canım çok yemek istemedi. Sadece 2 yemek kaşığı nohut yemeği yedim. İş çıkışı biraz da yürüyüş yapmıştım.Sabah iki dilim ekmek domotes salatalık ve biraz peynirle kahvaltı yaptım. 1 litre suyumu bitirdim. Öğlen de ıspanak yoğurt ve bir dilim börek yedim. Dün işten gidince yaprak sarmıştım. Bugün gidince onu pişircem. Çok da seviyorum inşallah fazla kaçırmam
ayyy gelsenız ne guzel olur vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?