1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Sabah,
domates ,salatalık , 1 dilim ekmek, 2 zeytin, 2 dilim kaşar

Öğlen,
Mercimek çorbası, biber dolması, az makarna, yoğurt yedim

Akşam,
Sadece salata ve yoğurt

kolay gelsın cnmmm
bende ezan okunana kadar burdayım sonra namaz kılıp donerım
ne yaptın dunden berı nasılsın????*

Sağol cnm
Napım cnm sıkkın tatlım oğlum azda olsa dışa dönük yürüyor canım çok sıkıldı zaten öyle çok yürümüyo aceba diyorum?
Doktor bi sorun yok yürür dedi ama öyle içime sinecek şekilde kontrol etmedi de

Sen neler yaptın cnm dünden beri

olmazsa baska dr'a gorunun.ıcıne sinmediyse.cunku ortopedık rahatsızlıkların ılerıkı yaslarda tedavısı zorlasır.ama korkma daha yası kucuk.
bende napim dunden berı aynı seyler.sabah eşim aradı canı yaprak sarma ıstemıs az once onu sardım şimdi pişiyor yordu bıraz benı

Hamarat kadın

Ortopedi doktoruna mı götürim peki?

Canım ya sıkma canını. Küçük daha oğlun tedavisi daha kolay olur. Annelik zor söz konusu çocuklar olunca iş değişiyo tabi

Kızlar yediklerimi yazayım. Dün akşam yemeğinde canım çok yemek istemedi. Sadece 2 yemek kaşığı nohut yemeği yedim. İş çıkışı biraz da yürüyüş yapmıştım.Sabah iki dilim ekmek domotes salatalık ve biraz peynirle kahvaltı yaptım. 1 litre suyumu bitirdim. Öğlen de ıspanak yoğurt ve bir dilim börek yedim. Dün işten gidince yaprak sarmıştım. Bugün gidince onu pişircem. Çok da seviyorum inşallah fazla kaçırmam

afiyet olsun cnm bende yaprak sardım az once...yanına cacık yapcam bende akşam mönumde bu olacak

Cnm ben onu bunu bilmem bu pazar hepiniz tartılacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…