Anladım cnm genelrde yok ama yürümesinde problem var az adım atıyo dengesini tam sağlayamıyo ve çok hızlı adım atmaya çalışıyo off delircem
cocuk ortopedı doktoruna gorun canım.kafandakı soru işaretlerını anca o gıderebılır..
Çocuk için ortopedi doktoru bulamıyorum ki bulduklarmda tatmin etmiyo cnm
Neyse ben bu sabah,
2 galeta,domates, salatalık yedim..
Akşam yoğurtlu makarna yaptım kısır yapacaktım ama marulları yıkamaya çok üşendim. 1 tabak yedim ama aşırı doydum midem mi küçüldü ne
afiyet olsun canımmmm
Çocuk için ortopedi doktoru bulamıyorum ki bulduklarmda tatmin etmiyo cnm
Neyse ben bu sabah,
2 galeta,domates, salatalık yedim..
Akşam yoğurtlu makarna yaptım kısır yapacaktım ama marulları yıkamaya çok üşendim. 1 tabak yedim ama aşırı doydum midem mi küçüldü ne
Sen ne yedin dün hesap vermedin bana hala
afiyet olsun. Miden küçülmüştür canım. Allah bize de nasip etsin midemizin küçüldüğü günleri
sabah 2adet grissini,3adet yesıl zeytın,2dılım peynır,1bardak muzlu süt(kendım yaptım)
öglen hurma ve zemzem yedım sureklı
aksamda 1 kase taze fasulye 1 kase yogurt yedım
İyi güzel beslenmişsin cnm ben olsam kesin bişeyler atıştırırdım öğlen
İnşallah küçülmüştür cnmda hemencik doyarım artık
Sen napıyosun senn kuzucuklar napıyo yağmur?
Bide sana da sorım senn küçük kızın yürüyo dimi?
Benim oğlum çok adım atamıyo daha doğrusu dengesini sağlayamıyo elinden tutunca ama 1 saat bile yürür bakıyorum adımları da düzgün ama neden dengesini kuramıyo ayakta duramıyo anlamıyorum böyle sorunlar yaşadın mı
yağmurcum duyarlılıgın ıcın senı tebrık ederım
avatarına koydugun resım cok anlamlı.
hangı çağda yasıyoruz anlamıyorum.yok yere öldurulen doktorumuza allahtan rahmet dılıyorum.
Sağol canım. Ben de seni tebrik ederim.Duyarsız kalmak mümkünmü. Sağlık personelleri olarak önce bizler birbirimze sahip çıkmalıyız. Bir doktor ya da herhangi bir insan böyle bir ölümü haketmiyor.Allah eşine ve doğmamış bebğine uzun ömür versin
Canım yürüyo. 13 aylıkken yürüdük. Pek öyle sorunlarımız olmadı. İlk öğrenirken iki üç adım atıp düşüyodu ama tabi her bebekte ilk yüürmeye başlayınca olur. Ege kaç aylık şu an. Aklına kötü şeyler getirme hemen. Doktorlar ne diyo.
ara öğünde iki tane bisküvi yedim ben. Şu normal düz bisküvlerden ne deniyo bilmiyorum. 1 litre de su bitti kızlar.
Yulaflı mı olanından
yok değil, hani şu kare düz olanlardan işte hiçbirşeysiz.
Ege 16 aylık cnm gelişimi çok güzel tek sorun çok hızlı bir çocuk poposunun üstünde feci bir hızla gdyo ama ayakta denge kurmak yok
Anladım cnm öğlen ne yiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?