1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Slm kızlar,

Nasılsınız?

Ben girmeyince kimsede girmemiş konuya..
Neler yapıyosunuz dietler nasıl gidiyor?

Sen yoksun diye kimse uğramaz oldu canım ya ben diyete devam ediyorum 50 kiloyum bakalım 4 lü rakamları göremedim daha senin nasıl gidiyor

Güzel hanımlar..çok yoğun günler geçirdim ilgilenemedim burası ile..

Diyetleri bırakmayalım lütfen.. Ben 62 de yapıştım kaldım..

Havalar ısınınca iştah da azaldı.. Su içme isteği de arttı..

Güzel değerlendririz inşallah

Ben 55.2 kg olmusum yaptigim diyet beni kesmeyince dahada azalttim yediklerimi.
Diyetisyenimde daha fazla kilo vermemem gerektigini soyledi ama kim takar???
Daha cok zayiflamak istiyorum.
Bu arada shelin baban nasil oldu ?

Ben 55.2 kg olmusum yaptigim diyet beni kesmeyince dahada azalttim yediklerimi.
Diyetisyenimde daha fazla kilo vermemem gerektigini soyledi ama kim takar???
Daha cok zayiflamak istiyorum.
Bu arada shelin baban nasil oldu ?

canım maşallah ya ne güsel vermişsin kilo nasıl bir diyet yapıyorsun ya? ve kaç ayda verdın o kadar kilo?

canım maşallah ya ne güsel vermişsin kilo nasıl bir diyet yapıyorsun ya? ve kaç ayda verdın o kadar kilo?

Sagol canim daha sagliklisi sana nasip olsun
Ben 3 nisan da diyetisyene gitmistim o bana bir diyet verdi onu uyguladim asil kilom 62.5 idi sonra ben burda selinin topigine 61.1 kg ile saglik sorunlarindan dolayi diyete basladim.
Iste 04.04.2012 de basladim sabah kahvaltimi ara ogunlerimi oglen ve aksam yemeklerimi daha onceki sayfalarda paylasmistim.
Baktim iki dilim cok geliyor bir dilim yemege basladim.
Gecenlerde burda bir konu okudum sabah aksam ogle tavuk gogsu salata ve ayran ile besleniyormus baska birsey yok yaziyordu.
Ben o diyeti soyle uyguladim
sabah
1 haslanmis yumurta ile bol yesillik ile bir salata yapiyorum (yumurtanin yag yakici ve tok tutucu ozelligi varmis)
bol bol su iciyorum

Ara ogun de Cok acikirsam birkac diyet biskuvi veya kuru uzum veya findik yiyorum

Oglen
coook az haslanmis tavuk gogsu ve yine booooolcaa salatayi baharatliyorum yiyorum ve tuzsuz ayran iciyorum.

Yine cok acikirsam icim gecerse biraz meyve yiyorum.

Aksamda yine oglen yemegimdekinin aynisini yiyorum.

Seker, tuz ve ekmek yemiyorum su an.
Hic istah kalmadi gobek bolgem inceldikce inceldi.
Bol bol yogurt ve tuzsuz ayran tuketiyorum.
Bu arada hic spor yapmiyorum yapsaydim cok zayiflardim diye dusunuyorum.

Bugun 4. gunum bu diger diyete geceli, ben faydasini gordum

lazkizi34 az once farkettim de sende 8kg vermissin
masallah bence yeter 50 kg olmak
daha cok zayiflamayi dusunuyormusun yoksa???
ben bi 55 altina dussem yeter bana

Canım binnur ne güzel kilo vermişsin sen öyle o söylediğin diyeti yapınca kaç kilo verdin peki _?

Canim hani yazmistim ya 56.6 kg olmusum,
ha iste o gun diyetisyenime gitmistim oda bana cok kizdi uc haftada dortbucuk kilo vermissin kesinlikle diyet yapmiyorsun bundan sonra demisti.
Eee bende kendimi bir guzel saliverdim yedikce yedim anliyacagin.
Bir haftadan fazla bir sureydi bu kendimi salmam, iste o verdigim kilolarin bir kismini aldigimi farkettim ama tartilmadim korkumdan.
Iste sonra o bahsettigim diyete gectim iki gun icinde gobek basen diye birsey kalmadi.
Istah desen sifirlandi sanki midem cok kuculdu cok yiyemiyorum.
Sadece 4-5 gun yaptim biraktim yogunluktan maalesef.

Herkese merhaba. Ne güzel kilolarınız gidiyo yavaş yavaş. Ben ne yapsam olmuyo. Yemeği azalttım spor yapıyorum daha ne olsun. Olmuyo 62 den bir gram inmiyor

Kızlar merhaba,

Çoktandır girmiyordum bu topiğe. Nasılsınız? Sizleri emrak ettim tabi kilolarınızı da.

şu an 58 kiloyum benimde verecek 3 kilom kaldı
şu diyetisyenin listesini merak ettim

paylaşabilirmisiniz

teşekkürler...

Tekrardan arkadaşlar merhabalar,

Ben bugünsabah kahvaltısında,

1 domates,
1 salatalık,

Az ekmek yedim.

Öğlen,

Mercimek çorbası(1 kase),

1 tabak makarna yedim.

kızlar yaa.okuyup okuyup duruyorum bu sayfayı sırf irade olsunda bende bir kaç kilo vereyim niyetine.ama yoookk! 1 aydır diyet yapıyorum daha doğrusu 3 gün uyguladığım diyeti bozarak (en az 5 gün) yiyip yiyip duruyorum ona rağmen 2 kilo vermişim:) ama irade yok arkadaşlaaar yiyorum yiyorum ve yiyorum allahım özel bildiğiniz bazı incelikler varsa lüütfen paylaşın 19 yaşında 64 kilo olmak kadar kötü bişey yoookkkkkk!!!!!!!!!

Bugün tekrardan başlıyorum. Kurban bayramına kadar 4 kilo vermem lazım.

Sabah,

1 domates,
1 salatalık,
1,5 dilim tost ekmeği yedim.

Öğlende az yemeye çalışacağım. Akşam sadece salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…