1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

annelık duygusu işte hıcbırsey yemezdım artık dıkkat edıyorum

günaydın kızlar yediklerime dikkat edemıyorum bu aralar o yüzden 1 kilo aldım malesef

birde bişey sorcam kızlar size benım kardeşim ünv. sınavı için dershaneye yazdıracağız sizce kültürmü iyi final mi ? biz kararsız kaldık da bilen varmı?

günaydın kızlar yediklerime dikkat edemıyorum bu aralar o yüzden 1 kilo aldım malesef

birde bişey sorcam kızlar size benım kardeşim ünv. sınavı için dershaneye yazdıracağız sizce kültürmü iyi final mi ? biz kararsız kaldık da bilen varmı?

final iyi bence benım kardesımde finale gıtmıstı suan ıstedıgı bölumde okuyooor cnm

Slm tatlım,

Ben finale gitmiştim ve memnundum ama şubelerine ve hocalarını iyi değerlendirmek lazım. İyice araştırın dershaneyi kültürde iyi bir dershane sonuçta..

nasıl gıdıyor diyet hanımlarrrrr

Tatlım eskisi kadar dikkat edemiyorum ben ..

Sen anlat yediklerini bakım

bende az az sık sık beslenıyorum.yumurta,süt,balık,cevızı bol bol yıyorum.folık asitimi de içiyorum.mevsım meyvelerı tuketıyorum.artık hayatımı bebegımın uzerıne kuırdum

Pirinç pilavı bebeği çok iyi besliyor bilgin olsun cnm
Ben çok sık tüketiyodum ve çok güzel kilo alıyodu az yediğim aylarda kilo alımıda yavaşlıyodu

pek sevmem pirinç pilavını ama bebişim için yerim artık.

Ye cnm haftada iki kere ye öğle yemeğinde tüketirsen hem kiloda almazsın çok. Çikolata yemeyi de ihmal etme hiç ay Rabiş ne güzel bir duygu ya içinde bir melek var düşünsene şimdi minnacık büyücek o doğucak minicik parmakları ayakları.. Ayy ya doğur hemen

valla cok garip bi duygu selincim.bazen unutuyorum hamile oldugumu.sonra elımı karnıma koyuyorum burda şimdi bebegım mı var dıyorum kendı kendıme hala şaşkınlık var bende

valla cok garip bi duygu selincim.bazen unutuyorum hamile oldugumu.sonra elımı karnıma koyuyorum burda şimdi bebegım mı var dıyorum kendı kendıme hala şaşkınlık var bende

nasıl eklendıgını bılmıyorum malesef forum olaylarında acemi ve cahilim

Bi hareketlenmeye başlasa içinde kıpır kıpır bir canlı senn kanından canından bir melek öyle güzel oluyorlar ki sağlıcakla alıverirsin inşallah meleğini.

Tatlım profil düzenle de olmas lazım

Kızlar topiğimize nazar mı değdi. Kimse yok Gerçi ben de çok fazla giremiyorum. Yoğun biraz bu hafta. Ama yediklerime dikkat ediyorum. Yürüyüşe de başladım. Yaza ince girmek istiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…