Dün hastanede kadın doğum bölümünü gezdim minnacık bebekler vardı benim oğlumda öyleydi şimdi kucağıma alamıyorum çok küçük geliyorlar gözüme. Annelik öyle farklı bir duyguymuş ki herşeyi yapıveriyosun o doğduktan sonra hiç zorlanmadan üstelik.. Artık bebişin için beslenmelisin her gün sütünü meyveni iç ye cnmm
arkadaşlar dun tartıldım 46kılo idim.ama sızınle dıyete devam edemeyecegım cunku HAMİLEYİM46 kılo ıle hamıle kaldım bakalım doguma kadar ne kadar kılo alacagım
Tebrik ederim canim.
Allah saglikli bir sekilde kucagina alip buyutmeni nasip etsin.
günaydın kızlar yediklerime dikkat edemıyorum bu aralar o yüzden 1 kilo aldım malesef
birde bişey sorcam kızlar size benım kardeşim ünv. sınavı için dershaneye yazdıracağız sizce kültürmü iyi final mi ? biz kararsız kaldık da bilen varmı?
günaydın kızlar yediklerime dikkat edemıyorum bu aralar o yüzden 1 kilo aldım malesef
birde bişey sorcam kızlar size benım kardeşim ünv. sınavı için dershaneye yazdıracağız sizce kültürmü iyi final mi ? biz kararsız kaldık da bilen varmı?
nasıl gıdıyor diyet hanımlarrrrr
Tatlım eskisi kadar dikkat edemiyorum ben ..
Sen anlat yediklerini bakım
bende az az sık sık beslenıyorum.yumurta,süt,balık,cevızı bol bol yıyorum.folık asitimi de içiyorum.mevsım meyvelerı tuketıyorum.artık hayatımı bebegımın uzerıne kuırdum
Pirinç pilavı bebeği çok iyi besliyor bilgin olsun cnm
Ben çok sık tüketiyodum ve çok güzel kilo alıyodu az yediğim aylarda kilo alımıda yavaşlıyodu
pek sevmem pirinç pilavını ama bebişim için yerim artık.
pek sevmem pirinç pilavını ama bebişim için yerim artık.
Ye cnm haftada iki kere ye öğle yemeğinde tüketirsen hem kiloda almazsın çok. Çikolata yemeyi de ihmal etme hiçay Rabiş ne güzel bir duygu ya içinde bir melek var düşünsene şimdi minnacık büyücek o doğucak minicik parmakları ayakları.. Ayy ya doğur hemen
Hamilelik takvimini eklesene cnm sende Ocak annesi olacaksın sanırım
valla cok garip bi duygu selincim.bazen unutuyorum hamile oldugumu.sonra elımı karnıma koyuyorum burda şimdi bebegım mı var dıyorum kendı kendıme hala şaşkınlık var bende
nasıl eklendıgını bılmıyorum malesef forum olaylarında acemi ve cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?