Günaydın kızlar,
Babam ameliyat oldu bacağı kırıldı dün hastanedeydim
İşler çok birikiyo çok yoruluyorum vaktim olmuyo pek ben zayıfladımda bu tempoda kıyafetlerimden anlıyorum göbeğim falan çok az kaldı iştahsızlık var sırf emzirdiğim için yiyorum yemek
Günaydın kızlar,
İşler çok birikiyo çok yoruluyorum vaktim olmuyo pek ben zayıfladımda bu tempoda kıyafetlerimden anlıyorum göbeğim falan çok az kaldı iştahsızlık var sırf emzirdiğim için yiyorum yemek
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
Giremiyodum hiç cnm çok sıkkındı sizler nasılsınız?
Ne durumdasınız hiç girmemişsiniz
günaydın canım. hayırdır ne oldu neyin var? Sen olmayınca kimse gelmiyo
Bbamın durumu kötü cnm hastanelerdeyiz yoğunuz oğlum hasta herşey üst üste geliyo
arkadaşlar dun tartıldım 46kılo idim.ama sızınle dıyete devam edemeyecegım cunku HAMİLEYİM46 kılo ıle hamıle kaldım bakalım doguma kadar ne kadar kılo alacagım
arkadaşlar dun tartıldım 46kılo idim.ama sızınle dıyete devam edemeyecegım cunku HAMİLEYİM46 kılo ıle hamıle kaldım bakalım doguma kadar ne kadar kılo alacagım
Hayırlı olsun canım. Diyete devam etmesen de destek için gel. Başıboş bırakma bizi
Canım benim diyet yapma sağlıklı beslen senne kadarlık hamielsin aceba
Bbamın durumu kötü cnm hastanelerdeyiz yoğunuz oğlum hasta herşey üst üste geliyo
yok cANIm diyeti bıraktım.daha 4 haftalık hamileyim minnak bebişim benim
Canım çok çok geçmiş olsun. İnsanın başına bişey gelmeye görsün.Ne varsa üst üste gelir. Keşke yapabileceğimiz birşey olsa. Dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?