ne zaman sonraaa donduuuu ?benide zamaninda engelledilerde noldu noldu noldu?
geri geldi
Umarım doner vazgecmıs olsam bıle dondugunu gormek ıstıyorumböyle it gibi giden at gibi dönüyo. siz bekleyin. sonra vazgeçtiğiniz zaman gelecektir.
benim gibi sendeTesellı arıyorum donenlerı duydukcaaa
valla tesellı arıyoruzzz son careebenim gibi sende
ama sen o geldiğinde tekrar barışırsan geri gidecektir. benden sana yaşanmış bir tavsiye. eşim beni hep terk ederdi.adam sudan sebepten ayrılırdı. tabi böyle çocukca engelleme falan yapmazdı. bende ölüyorum bitiyorum diye bunu ikna ederdim. sonra kafam attı ben ayrıldım. aradı aradı açmadım. ulaşamadı bana. sonra evime geldi annemle konustu beni isteyeceklerini vs. söyledi. annemde kızım seninle gelecek düşünmüyor hem isteyeni çok diyince addamın gözü döndü beni ikna etmek için neler yaptı neler. şimdi ne çoook mutluyuz ne de çook mutsuz. orta karar yuvarlanıp gidiyoruz. yani diyeceğim o ki kaçan kovalanır.ama sen dozunda kaç bence. herkes aynı olmayabilir yani.Umarım doner vazgecmıs olsam bıle dondugunu gormek ıstıyorum
benim ilk ayrılığımda dönmştü 2 ay sonra istediğini bulamayınca ama yine bitti bu sefer tamamen gitti olmadı die yarı yolda bırakarak ben evlencez die beklerken beni 4 ay oyaladı barışmamızdan bu yana 3 gün önce doğum gününü kutladım 3,5 ay sonra ayrılık sonrası şok oldu unutmadın demek beni die ama olmadık falan tşk ederim vs vs dönmüceğini anladım tek duam umarım bu dediklerinden pişman olurvalla tesellı arıyoruzzz son caree
Artık hıc bır sekılde konusmuyoruz tum ulatısım yollarını kapattı zaten .Ilk ayrıdıgımız zamanlar pesınden afedersın ıt gıbı kostum aama ıkna edemedım sonra kendı halıne bıraktım artık ..ama sen o geldiğinde tekrar barışırsan geri gidecektir. benden sana yaşanmış bir tavsiye. eşim beni hep terk ederdi.adam sudan sebepten ayrılırdı. tabi böyle çocukca engelleme falan yapmazdı. bende ölüyorum bitiyorum diye bunu ikna ederdim. sonra kafam attı ben ayrıldım. aradı aradı açmadım. ulaşamadı bana. sonra evime geldi annemle konustu beni isteyeceklerini vs. söyledi. annemde kızım seninle gelecek düşünmüyor hem isteyeni çok diyince addamın gözü döndü beni ikna etmek için neler yaptı neler. şimdi ne çoook mutluyuz ne de çook mutsuz. orta karar yuvarlanıp gidiyoruz. yani diyeceğim o ki kaçan kovalanır.ama sen dozunda kaç bence. herkes aynı olmayabilir yani.
aynen devam... birde bir yerde karşılaşırsanız falan mutlu gözükün.engellerinizi muhakkak açacaktır mj falan atarsa meşgulum sonra görüşelim falan diyin.Artık hıc bır sekılde konusmuyoruz tum ulatısım yollarını kapattı zaten .Ilk ayrıdıgımız zamanlar pesınden afedersın ıt gıbı kostum aama ıkna edemedım sonra kendı halıne bıraktım artık ..
3-4 ay sonra döndüne zaman sonraaa donduuuu ?
ayyy canımsınnn karsılacagımıza emınım suan 1 ay oldu ve ıpınden kacmıs sey gıbı dolanıyor etrafda herseyın tadını alsın bakalımaynen devam... birde bir yerde karşılaşırsanız falan mutlu gözükün.engellerinizi muhakkak açacaktır mj falan atarsa meşgulum sonra görüşelim falan diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?