1 ay oldu halen ses yok :/ UMarım doner3-4 ay sonra döndü
Bana suan bu dedıklerın nasıl tesellı oldu bır bılsen canımmm benım . Ama o cok ınat bırı ölse yıne aramaz msesaj gıbıme gelıyordöner döner .hic olmadi merakindan slm der
Suan beklıyorum canıısı ama suan gelmıyecegınıde bılıyorumbu zamana kadar hangisi gittiyse geri geldi .
bence akisina birak bekleme hatta,cünkü beklemedigin anda geliyorlar
üzme tatli canini
gelmicek dersen gelmez zaten. ne demisler 40 kere söylersen olur- ya da felaketi üstüne cekmek ... gibi gibi düsünSuan beklıyorum canıısı ama suan gelmıyecegınıde bılıyorum
GELECEK GELECEK GELECEKKKKKK DICEM ARTIKK OZAMANNNgelmicek dersen gelmez zaten. ne demisler 40 kere söylersen olur- ya da felaketi üstüne cekmek ... gibi gibi düsün
yani iyi düsün iyi olsun
aynen iste buGELECEK GELECEK GELECEKKKKKK DICEM ARTIKK OZAMANNN
Ahimiz tutar her gözyaşımizin sebebi sorulcak canisi eger uzulceksede baskasi uzmesin biz uzelim ne yasicakca bizde yasasinlar canim dönsunler amiin amiiin Allah a surekli dua ediyorum dua tek caremizCanım benide heryerden engelledi aynısını bende yaşadım sonra whatsap engelini kaldırdı o kadar ama bişi değişmedi umarım döner diorum bende buraya ahım tutar mı gözyaşım yerde kalır mı die bakarken üye oldumumarım hevesini bulamaz böle Onuda üzerler diorum inş dönerler ne diyim ki (
ahhh canım yaaa benim derdimden başkasını görünce bi tuhaf oldum he yemin ederimAhimiz tutar her gözyaşımizin sebebi sorulcak canisi eger uzulceksede baskasi uzmesin biz uzelim ne yasicakca bizde yasasinlar canim dönsunler amiin amiiin Allah a surekli dua ediyorum dua tek caremiz
Ayni dertten muzdaribiz en iyi birbirimizi biz anlariz canisi insan bekliyor sevdiğinden bir nasilsini bile bekliyor nasil bu kadar acımasız vicdansiz oluyorlar anlam veremiyorum biz surekli onlari dusunurken onlar kimi dusunuyor acaba.Bende cok agliyorum kuzum karsisina ciktim karsisinda agladim yinede ikna edemedim it gibi dondum pesinde ama suan kendi haline biraktim sende onu haline birak hani bir soz vardirya eger bize aitlerse zaten gelirler gelmezlerse zaten hic bize ait olmamislardir bir umut bekliyoruz dogum gununde atmissin kuzum ama bidaha atma bende kendimi tutamiyorum ama atma iletişimi kes surekli kendine hatirlat bunu zor ama bunu yapmaliyiz benimde dogum gunume 1 ay var bende kutlar diye umutlaniyorum canisi ama hersey istediğimiz gibi olmuyor malesefahhh canım yaaa benim derdimden başkasını görünce bi tuhaf oldum he yemin ederimne garip bişimiş bu harbi ilginç bende diorum ki öyle birinden yaşasın ki beni anca o zaman anlasın bana dönecekse köpek gibi sürünsün ama imkansız geliyor herşey gözüme .... bende her gece dua ediyorum emin ol doğum gününü kutladım belki bir olumlu cevap die ama yine olmaz dedi yani ben olsun demeden hemde bende içimden inş olsun die bana yalvarırısın dedim ağladım ağladım durdum kendime ediyorum biliyorum umarım dönerler baby
walla bekliyorum yalan söyleyemem çok sevdim 2 senem gitti benimde ben evlilik yoluyla inandım o şansı verdim barışırkenOyle bir an geliyor ki gurur dinlemiyoruz en azindan içinde kalmamis canisi iyi yapmissin laf sokarakda anlasalar keske bende cok laf soyledimde kime soyledim bir kulagindan girip diger kulagindan çıkmıştır bir umut sende benim gibi bekliyorsunnn
Bende bekliyorummm ne zaman gelceklerrr benimde 2 senem gitti evlencektikkk ah ahhwalla bekliyorum yalan söyleyemem çok sevdim 2 senem gitti benimde ben evlilik yoluyla inandım o şansı verdim barışırken
Hahahah ikisinide Allah bildiği gibi yapsın pisliklerBende bekliyorummm ne zaman gelceklerrr benimde 2 senem gitti evlencektikkk ah ahh
Hadi inş diyelim :) ama bizimki beni gayet merak etmiyor öncesinde yaptı döndü sonra yine gitti bu sefer imkansız geçen gün bana olmadı dedi seni seviyorum ama olmadı mantığı ağır basıyor hedefleri benle ulaşamıyormuş Muş sevgi saygı sadakat aramıyor ama ilerde arayacak Onuda ...! Nerde dicemde adam memnun ya imkansız dönmez benimki. Bu arkadaşımızın ki döner ilk ayrılık çünkü :)) bende tecrübe sadece bu oldu :)gelıyorlar cnm meraktanda olsa mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?